Mitäs nyt kaksplus pyllyn piiskaus

mitäs nyt kaksplus pyllyn piiskaus

Milla Magia , Se rupea seisoa minulle kun luen täällä! Onko täällä joku nainen joka halua leikkiä minun kansani? Eipä siihen muuta syytä tarvittu kuin se, että oli pojanvintiö jota tarvi piiskata varmuuden vuoksi.

Kun tuli pihalta sisälle vaikkapa syömään, oli ensin vuorossa piiskaus. Isosiskon kanssa molemmat saatiin, ensin toinen ja sitten toinen. Toinen odotteli housut kintuissa. Kun se ei sen kummemmin sattunut, sitä ei pitänyt minään. Ikiä en muista, mutta siskolla oli ainakin karvat jo kasvanut, kun vielä sai piiskaa.

Ei sitä niin usein tullut, tuliko edes joka vuosi, toisina vuosina useammin. Useinmiten paljaalle, joskus remmiä tai pölypiiskaa housujen päälle. Toimitus oli hirmuinen operaatio, saatoi kestää varttitunninkin ennen kuin kuritus onnistui. Toimitusta sai olla katsomassa kuka vain paikalle sattui, yleisön ollessa paikalla sitä tappeli sen raivoisammin vastaan. Varmaan jonnekin vuotiaaksi sitä ropsittiin, mutta monta vuotta oli kuitenkin sellainen tuntu, ettei enää tule, taikka ei se enää onnistu piiskaamaan, mutta se oli väärä luulo.

Vierailija vierailija , Ikämies olen 75v eläkeläinen. Kirjoitat kuin suoraan minun lapsuudesta luvulta. Myös minun äitini oli juuri kuvaamasi kaltainen ja sain vitsasaunan vähintään kerran viikossa. Syyt olivat usein aika mitättömiä, joskin joskus kyllä syytäkin oli ja silloin todella tunsin paljaalla pyllylläni, että tottelematon on tullut oltua.

Meilläkään ei ollut väliä sillä oliko vieraita vai ei, minkä lisäksi vitsa oli kaikkien nähtävillä keittiön oven pielessä vanhassa maitotonkassa. Naapurissamme asui silloin noin vuotias leskirouva, joka oli äitini hyvä ystävä ja työkaveri. Hän tiesi hyvin äidin pitämän ankaran kurin ja näki usein kun sain vitsaa. Hän myös kertoi äidilleni kaikesta sellaisesta mistä tiesi, että minä saisin raikuvan vitsasaunan ja joka usein annettiin hänen katsellessaan piiskausta.

Pienempänä äiti haki vitsan, mutta kun menin kouluun oli minun haettava vitsa usein itse talojemme välissä kulkevan ojan pajukosta. Tämän jälkeen piti kiittää äitiä kurittamisesta ja pyytää tottelemattomuutta anteeksi, minkä jälkeen piti hävetä ja miettiä tekoani nurkassa noin puolisen tuntia. Äitini oli erityisen tarkka ja tiukka sen suhteen, että minulla oli aina syksyisin, talvisin ja keväisin riittävästi lämmintä vaatetta ylläni ja että sadesäällä pidin itseni kuivana.

Jos yhtään lipsuin näistä niin tiedossa oli poikkeuksellisen ankara vitsasauna. Jostain syystä tämän vaatetusasian tarkkailu oli naapurintädin kunnia-asia ja sain lukemattomat selkäsaunat tästä syystä. Hän kertoi heti äidille, jos huomasi, että esim, otin lapaset pois käsistäni ulkona ollessani taikka jos en heti kertonut hänelle millaiset ja monetko villahousut minulla oli jalassa. Äidin vitsalla kasvatettu , Oletko itse mies vai nainen. Tuttu asia minullekin tuo villahousut jalassa olo.

Muistan kun oli aluhousut ja villahousut mytyssä polvilla kun sai vitsaa. Itse asuimme omakotitalon yläkerrassa ja vitsaa pidettiin porraskäytävässä missä se tervehti kylään tulijoita. Silloin sitä pitä aika luonnollisena asiana.

En tosin tiedä mitä kaikki kylässä kävijät ajattelivat. Olen reilut vuotias nainen. Tuttu tunne tosiaan olla olla villahousut mytyssä polvissa ja pylly paljaana joko äidin polvilla tai keittiön pöytää vasten. Minulla oli talvisin kahdet, kolmet villahousut päällekkäin jalassa ja niitä oli tosiaan "mukava" riisua varsinkin jos ja usein kun naapurintäti oli katsomassa toimitusta.

Voi että kun hävetti! Oli aikamoinen mytty kintuissa. Täytyy sanoa, ettei sen naapurintädin edessä niin hirveästi hävettänyt, kun hän oli niin usein näkemässä minun vitsan saamista ja kun hän tiesi niistä jokatapauksessa. Pahempaa oli kun sellaiset näkivät tai saivat tietää, jotka eivät tästä tietäneet. Muistan kun olin vuotias ja olimme äidin työporukan kanssa yhteisellä sieniretkellä lokakuun alussa.

Siellä oli mukana myös muiden lapsia jonkin verran. Sekä tyttöjä että poikia ja iältään kymmenestä viiteentoista. No siellä tuli puheeksi, että kylläpä edellisyö oli ollut kylmä ja että sadevaatteiden alle oli ollut tarpeellista laittaa villavaatteita. Äitini innostui ja sanoi, että näytäppä kun sinulla on oikein kahdet uudet villahousut jo jalassa.

No eipä ollut, kun olin jättänyt toiset pois, kun ajattelin, että koska äiti lähtiessä näki, että minulla on hänen määräämänsä vaatetus päällä, niin hän ei sitä enää tarkista.

Otin ennen lähtöä huomaamatta toiset villahousut pois jalasta. Olin sekä saattanut äidin, hänen mukaansa, häpeään että uhmannut hänen selvää käskyä. Sain saman tien käskyn hakea nopeasti kunnon tukeva vitsa ja sen löydettyäni ja jo ääneen itkeässäni ja annoessani, että saisin vitsaa vasta kotona, tuli käsky vetää housut kinttuihin kaikkien nähden!

Arvata saattoi, että kaikki seurasivat toimitusta suurella mielenkiinnolla. Äiti lopetti vasta kun vitsasta oli tynkä jäljellä. Siinä minun takapuoleni oli kuin pyykkilauta ja reiden olivat myös täynnä sormenvahvuisia paukaroita.

En edes itkenyt vaan suorastaan ulvoin! Selkäsaunan jälkeen ei sentään tarvinnut pyytää anteeksi kuin äidiltä.

Tunnin kestänyt kotimatka vanhalla lättähatulla ja sen kovilla puupenkeillä toi uudelleen kyyneleet silmiin ja takapuolta kirvelsi pari päivää aivan vietävästi.

Seuraavalla viikolla koulussa sain kyllä kuulla asiasta, sillä tieto oli toki levinnyt. Paras kaverini osasi lohduttaa, sillä hänkin sai aina silloin tällöin vitsaa ja hänen kanssaa me näistä selkäsaunoista juttelimme. Muutama poikakin sanoi, että eihän tuo sinun selkäsaunasi mitään ollut ja kehoa retostivat sitten omillaan. Tämä ketju herättää "huvittavia" lapsuusmuistoja. Ei ne nyt ainakaan minulla mitään paineita aiheuta.

Päinvastoin, mukava ajatella että "huoleton" lapsuusaika on takana. Alle vuotiaana saatuja piiskauksia piti aivan asiaankuuluvinia, eikä niistä mitään yksilöllisiä muistikuvia useimmista ole. Mutta sitten vuotiaana, kun koivuvitsan saanti varsinkin äidiltä rupesi jo olemaan hävettävää, varsinkin jos vieraita oli näkemässä. Ja tietysti, varsinkin sellaisia jotka eivät minun kasvatusmetodeista aikaisemmin tienneet.

Meillä oli aina vuotiaaksi vitsa aina oven päällä näkyvissä, siihen oli jo tottunut. Eräällä kaverillani, joka oli niitä harvoja joka vielä yli kymmenvuotiaana sai piiska, pantiin piiskaa aina selkäsaunan jälkeen näkyville, hänelle kirjahyllyyn. Kun se nähtiin siinä, niin se mainosti että poika oli taas piiskattu.

Välillä minäkin sain jostain erityisestä syystä tavallista lujemmin. Silloin piiskasta näki, että se oli viuhunut minun takamuksilla kunnolla, muutaman kerran äiti pani pelkän tyngän näkyville "mainoksena" että hän pitää minulle kurin. Vieraat ja kaverit jotka kävivät meillä useammin vilkaisivat usein tullessaan ensimmäiseksi, miten kulunut vitsa tällä kertaa on näytillä.

Ainakin minusta tuntui siltä. Ensimäisen ja ainoan kerran sain piiskaa 15 vuotiaana, kun olin unohtanut tulla kotiin ja olin pari päivää muualla. Sain silloin kaksi vaihtoehtoa, joista toinen oli hakea piiskat metsänreunasta ja vastaanottaa piiskarangaistus ja toinen oli sellainen, jota en valinnut. Hain piiskat ja otin äidiltäni erittäin kivuliaat piiskaukset paljaalle takamukselleni. Se juttu oli siinä, eikä siitä sen jälkeen puhuttu, eikä uusia aiheita tullut.

Eräs "hauska" muisto tuli taas mieleen. Olin 12 tai 13 vuotias ja käymässä kaverin luona. Olimme kaverin kanssa hänen huoneessaan, kun sinne tuli hänen kaksi siskoaan ja kaksi suunnilleen samanikäistä tyttöä, jotka olivat käymässä heillä. En ollut koskaan näitä toisia tyttöjä nähnyt. Pojan siskot selittivät, että vierailulla olevat tytöt eivät olleet uskoneet, että minä vielä sain äidiltä koivupiiskaa niinkuin pikkukakara. Tiesivät että minä olin juuri edellisenä iltana saanut kunnon käsittelyn, kun olin tuonut kotimuistutuksen koulusta.

Mitäs nyt kaksplus pyllyn piiskaus -

Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Kun se nähtiin siinä, niin se mainosti että poika oli taas piiskattu. Joo,tietty nämäkin asiat menee vähän sykleissä. Itsellani on ollut kolme lasta, mutta ei ole tehnyt mieli lyödä. Ja onhan se vaatinut. Ja ei, ei mulla ollut paha olla, mä en vaan ajatellu, tai tein ihan tietentahtoen pahaa eikä muhun mitkää kotiarestit tai muut vastaavat auttanu, jos mut laitettiin arestiin, karkasin. Arvata saattoi, että kaikki seurasivat toimitusta suurella mielenkiinnolla. Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Toisaalta olen käyttänyt piiskaamista siinä mielessä, että hän tarvitsee sitä ollakseen tyytyväinen nainen. Meidän perheessä ei ikinä oltu annettu selkäsaunoja, mä olin ensimmäinen ja olen yhä ainoa. mitäs nyt kaksplus pyllyn piiskaus

0 thoughts on “Mitäs nyt kaksplus pyllyn piiskaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading