Seksiä turusta sinkku naiset

seksiä turusta sinkku naiset

Tutkimus on noussut otsikoihin myös muualla maailmassa ja muun muassa Elite Daily on nostanut sen sivuilleen. Horoskooppimerkki paljastaa, kenen kanssa saat parasta seksiä. Turun yliopisto , Elite Daily. Radio Nova ja Saldo. Viesti studioon Soita tai tekstaa juontajalle. Jaa se myös ystävillesi. Juuri nyt Päivä Viikko. OIetteko jo käytännössä naimisissa?

Asiat, jotka ovat tavoittelemisen arvoisia Retroperjantai Frendit-tähti Courteney Cox edusti kuvankauniin tyttärensä kanssa - katso kuvat kaksikosta Haluatko onnellisen parisuhteen? Miks kysyn, no yhteenvetona kesälaitumille säntääville sinkkunaisille tietysti vinkiksi. Olen saanut kritiikkiä pitkistä kirjoituksistani.

Ajattelin siksi tehdä ihan oman keskusteluketjun yhdestä todella mielenkiintoisesta aiheesta. Harmaaritari teki aloituksen tästä nykynaisten kylmyydestä. Aihe oli sen verran mielenkiintoinen, että venyihän mun kommentti taas liian pitkäksi.

Muut sen sijaan kommentoi paljon lyhyemmin. Tämän takia ajattelin tehdä aivan uuden keskusteluketjun, johon sellaiset henkilöt voivat huoletta eksyä, jotka lukevat mielellään pitkiä ja analyyttisia keskusteluja. Voin toki yrittää kommentoida lyhyemminkin ja olen siinä myös joskus onnistunutkin, mutta sitten on asioita, jotka tarvitsevat tai on ainakin mielekäämpää analysoida perusteellisemmin. Mä näkisin, että molempia tarvitaan. En siis missään tapauksessa myöskään väheksy lyhyitä tiivistettyjä kommenttejakaan.

Tosin ne ovat jostain syystä mulle ollut vähän haasteellisempia. Niin siis tuossa mun kommentti tuohon Harmaaritarin aloitukseen. Tässä keskusteluketjussa voidaan siis pohtia yksityiskohtaisesti ja perinpohjaisesti. Tämän takia laitoinkin tuohon alkuun, kenen aloittama keskusteluketju. Tällä palstalla on havaittavissa omituista ajattelua. Sellaista, että "miehiä on liikaa", ja että "naisista on pulaa".

Kyllä sekä miehiä että naisia on sopiva määrä. Ja on selvää, että jotkut miehet ja naiset haluavat olla sinkkuja, koska avioliittoon sitoutumisessa on omat rasitteensa. Jotkut feministit yrittävät jauhaa sellaista höpöjuttua, että "mies haluaa aina iskeä naisen". Kun sanoo sen jo järkikin, että lähempi tuttavuus voi olla melkoinen rasite.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Sinkut Turku on sinkulle helvetti! Turku on sinkulle helvetti! Muutin hetki sitten Turkuun ja täällä ei ole vielä juurikaan kavereita.

Olen käynyt tässä alkukesän aikana useasti baareissa ja jokilaivoilla. Aivan jäätävä meininki verrattuna Helsinkiin ja Tampereelle!

Täällä Turussa ihmiset liikkuu jostain syystä ulkona vain omissa kaveriporukoissaan. Jos yrität mennä juttelemaan ja tutustumaan, annetaan heti ymmärtää ettet kuulu porukkaan.

Baariin yksin menevää katsotaan suorastaan halveksivasti. Mutta heti kun oli yhdellä kerralla entisestä kotikaupungista kavereita mukana, jo tuli turkulaiset itsekin juttelemaan. Outoa että täällä ihminen sinänsä ei ole yhtään mitään.

Vain porukka ja kaverit ratkaisee. Fiksun oloisia tyyppejä näissä baareissa kyllä onkin aika vähän. Miehet enimmäkseen joka naiselle lirkuttelevia vonkaajia ja naiset ylisosiaalisia kaikkivaltiattaria. No, sopivat hyvin toisilleen. Niitä tavallisia, avoimia, iloisia poikia ja tyttöjä on kyllä liikkeellä äärimmäisen niukasti, toisin kuin muissa isommissa kaupungeissa. Eniten kuitenkin häiritsee puolueellisuus. Jos seison täydessä baarissa odotellen vapaata istumapaikkaa ja sellainen vapautuu, paikalta lähtijällä on jo valmiiksi katsottuna minkä näköiselle tyypille hän antaa paikkansa.

Kun tilaa tottakai löytyy, ilmestyy siihen samantien koko loppu seurue joka pitääkin sitten seuraa vain toisilleen. Yksin ei kannata ollenkaan mennä tyhjään pöytään istumaan. Tuolit viedään heti ympäriltä. Tampereella kun meni baariin, kuka tahansa tuntematon huikkasi "hei sun paikka on tässä". Nyt sitä sitten seisoskellaan kahdestaan lasin kanssa kunnes hän tyhjenee ja minulla väsyy jalat. Aloitteen tekeminen on täällä sallittu vain kaikkein kauneimmille ja komeimmille. Jos tavallinen tyttö tai poika yrittää, joku tulee saletisti keskeyttämään ja vie pelin itselleen.

Näillä ei ole mitään tapoja, ei mitään kunnioitusta. On vain ulkonäkö ja seksi ja niiden eteen on kaikki sallittua. Onneksi pääsen juhannuksen jälkeen maalle viettämään kesää. Jo onkin aikaa siitä kun viimeksi näin aidon hymyn ja sain jutella vastakkaisen sukupuolen kanssa kaikessa rauhassa.

Jos tilastofakta kiinnostaa, niin Suomi Ei ihme jos kova kilpailu johtaa kyynärpäätaktiikkaan. Lapsellista silti että aikuiset miehet ja naiset käyttäytyy kuin ei olisi ikipäivänä saaneet toisiinsa koskea. Sillä täällä näkee naamasta että kaikki on kokeilleet vähän kaikkia ja mikään ei riitä. Otti ja tuota Kertokaapas sinkku miehet, mitä kaikkea naisen tulisi olla, osata ja tehdä jotta teidät saisi ukkokullakseen" narrattua"? Sosiaalisuuden vaikeudet Olen saanut kritiikkiä pitkistä kirjoituksistani.

Turku on tyly paikka ihan maailman mittakaavassakin. Kokeilkaahan Kemiä, Torniota tai Imatraa. Kouvola on kanssa melko tyly. Jos edellinen paikka oli tyly, niin kai sitten uusikin, sanoi joku viisas! Turku on Turku ja piste. Ihmisiä, kuten missä tahansa paikassa. Vai että oikein maailman mittakaavassa tyly paikka? Sinä et ole paljon tainnut maailmalla matkustaa. Mikään muu ei selittäisi noin ylittämättömän typerää kommenttia.

Ei mme noin 3. Ei se ihan niin mene, että joka paikka on tyly samalle tyypille. Itse en viihtynyt Kemissä enkä Joensuussa, mutta Oulussa ja Turussa olen tykännyt elellä. Itse olen käynyt Turussa viimeksi Mutta nyt rehellisesti palstan ATM: Minä itse asiassa olen asunut lähellä Turkua kaksikymppiseksi. Mutta se oli silloin ihan nuorena ja monet naisetkin olivat siinä iässä vielä avoimia.

No minä siitä olinkin jenkeissä muutaman vuoden ja 26 vuotiaasta sitten Hesan puolessa. Ei se kyllä Hesassa ainakaan sen mukavammalta tuntunut yksin outona miehenä mennä mihinkään baariin. Never have and never will be.

Ihan putipuhdas vantaalainen ainakin itse olen ja jos turussa tuollanen meininki on niin en taida astua varpaallanikaan sinne silloin. Miten kauan tarkalleen ottaen olet asunut turussa? Mä olen sieltä kotoisin, ja vaikea uskoa lukemaani. Siellä on ihan normaaleja, tavallisia, avoimia ihmisiä, myös muualta muuttaneita.

Mut varsinaissuomalaiset on kyllä hiukan sisäänpäinlämpiäviä, se on kyllä totta. Menee aikaa ennenku saa kavereita. Itse olen asunut Turussa vajaat kymmenen vuotta. Tosin en käy baareissa, niin en osaa sanoa millaista väkeä niissä on: Hyvä uutinen on se, että sinkkunaisena minun tulisi olla helppo saada mies kun kerta tilastot sanoo tuota: Tosin yhtään sopivaa ei ole vielä löytynyt..

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kävin pari viikkoa sitten Turussa. Oli lauantai-ilta ja kävelin rauhassa keskustassa. Seuraani lyöttäytyi parikymppinen nuorimies sössöttämään "saaksult billuu". Onko tämä normaalia turkulaista seuranhakua? Tällä viikolla musiikissa -juttusarja koostaa viikon kiinnostavimmat biisit ja musiikki-ilmiöt yhteen. Cheekin manttelinperijäksi tituleerattu Lukas Leon julkaisi viime viikolla odotetun ensimmäisen sinkkunsa sijaan koko Simba -debyyttialbuminsa.

Jos olet viimeisen viikon aikana seurannut mitä tahansa mediaa televisiosta verkkojulkaisuihin, olet varmasti törmännyt tämän hetken kuumimpaan tulokkaaseen Lukas Leoniin. Miten kahdeksanvuotiaana aloitettu riimien kirjoittaminen on johtanut areenakeikkoihin Cheekin kanssa, sekä levytyssopimukseen Liiga Musicilla?

Ruusut-yhtyeen takana on tunnettuja suomi-indienimiä. Indiemusiikin supersankarit yhdistivät voimansa ja alkoivat tehdä elämänsä tärkeintä musiikkia yhtyeenä. Helmikuussa Ruusut -yhtye tuli rytinällä julkisuuteen ja ilmoitti uudistavansa suomalaisen popmusiikin. Alkoi välitön kuhina ja vilpitön innostus uuden tulokkaan suhteen. Ringa Mannerin Pintandwefall , The Hearing ,. Pusha T Blockfesteille paikkaamaan Playboi Cartia. Suomeen saadaan elokuussa esiintyjä, joka on samaan aikaan pitkän linjan legenda, sekä yksi Jenkkien ajankohtaisimmista artisteista.

Kanye Westin tuottama Pusha T viimeistelee Blockfestin artistikattauksen. Amerikkalainen rap-artisti ja malli Playboi Carti perui päällekkäisten aikataulujen vuoksi keikkansa Tampereen Blockfesteillä. Concert Hotels -sivusto laski, kuinka korkealle laulajien äänialat yltävät. Justin Bieberin ja Alicia Keysin sijoitukset taulukossa yllättävät.

seksiä turusta sinkku naiset Viime aikoina on keskusteltu suomalaisten nuorten miesten ongelmista löytää itselleen puolisoa. Äiti sai lapsensa kiinni kiusaamisesta - antoi rangaistuksen, joka jakaa mielipiteet vahvasti Teini lähetti perheelleen kuvan tanssiaismekostaan - veljeltä tyhjentävä vastaus Nainen ikuisti kammottavan hahmon kuvatessaan poikaansa - katso kuumottava pätkä Herttuatar Meghanin seksiä turusta sinkku naiset sai ristiriitaisen vastaanoton - "Onko hän repäissyt verhot päälleen? Seuraavaksi aion muuttaa Tampereelle tai Jyväskylään, toivottavasti nirppanokkalehmät vähenevät kun Helsingistä kauemmaksi mennään! En minä ole syntymäturkulainen ja jos itse olet vorssalainen niin sinuna pitäisin suuni supussa kun aletaan eri paikkakuntien huonoista puolista puhumaan. Onneksi anaalipano on sex juhannuksen jälkeen maalle viettämään kesää. Siinä tapauksessa että olet opiskelijapoika Paimiosta, onkin kovempi työ edessä.

Tutkimuksessa pohjautuu palvelun jäsenten täyttämän persoonallisuustestiin, jossa he arvioivat muun muassa heidän seksihalujaan. Tulisimmat — tai ainakin halukkaimmat — rakastajat löytyvät näistä kaupungeista:. Tässä seksihaluttomimmat paikkakunnat haluttomuusjärjestyksessään:. Näissä kaupungeissa on himokkaimmat sinkut. Tulisimmat — tai ainakin halukkaimmat — rakastajat löytyvät näistä kaupungeista: Tässä seksihaluttomimmat paikkakunnat haluttomuusjärjestyksessään: Yhä useampi sinkkumies ei löydä koskaan naista Taas uusi sinkkureality Suomeen: Iske yöseuraa tai lähde kotiin 4.

Tuttavapiirissä sinkkuja on kaverusten mukaan enemmänkin. Mainos Teksti jatkuu alla. Sonkajärvellä on tolkuton määrä nuoria sinkkumiehiä — nuori vapaa nainen huomataan äkkiä Sonkajärven raitilla ei nuoret naiset tungeksi. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Onko tässä Suomen ilmeikkäin kissa?

Keskiympyrässä itkevän Neymarin olemus kertoi oleellisen supertähden nykytilanteesta. Sähkökatkoksia laajalla alueella — sähköttä noin 22 taloutta. Ville Haapasalo löylyttelee tv: Komeaa maalia seurasi erikoinen ja ikävä tapaus — nigerialaishyökkääjä Islannin turma. Varsinaiseksi syyksi miesvaltaisuuteen Palm arvelee koulutusta. Tuntuma on, että Uudenkaarlepyyn lukiossa opiskelee enemmän tyttöjä kuin poikia.

Naiset muuttavat, miehet käyvät armeijan Tutkimustulokset vahvistavat Marja Palmin havainnon ylioppilastyttöjen katoamisesta Uudestakaarlepyystä ja monilta muilta paikkakunnilta. Lainialan mukaan nuoret naiset muuttavat pois paikkakunnalta samaan aikaan, kun samanikäiset miehet suorittavat ase- tai siviilipalvelusta. Tämän vuoksi monilla paikkakunnilla on erityisen paljon 20—vuotiaita miehiä, koska kaikilla miehillä ei ole armeijan tai siviilipalveluksen jälkeen opiskelupaikkaa, mihin mennä.

Kartalta näet eri kuntien nais- tai miesvaltaisuuden. Pinkit kunnat ovat naisvaltaisia, sinisissä miehiä on naisia enemmän. Mukaan on laskettu 20—vuotiaat yksin asuvat.

Kuntaa klikkaamalla näet tarkemmat tiedot. Ota kantaa Oletko ilman kumppania? Suomessa on jopa puoli miljoonaa.

1 thoughts on “Seksiä turusta sinkku naiset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading