Slenderman murha etsi seuraa

Reseptit Ajankohtaista Viinit Oluet. Digitoday Mobiili Testit Tietoturva. Nettimöröstä tuli vuotiaille amerikkalaistytöille totta — puukottivat ystäväänsä.

Beware the Slenderman, ti Suomessakin monet varhaisnuoret tietävät Slendermanin — hoikan ja pitkäraajaisen mutta kasvottoman miehen, joka vainoaa erityisesti lapsia. Kertomuksia ja manipuloituja valokuvia löytyy netistä paljon. Niihin uskoivat myös Yhdysvaltojen Wisconsinin osavaltiossa Waukeshan kaupungissa varttuneet vuotiaat tytöt Morgan https: Kuulusteluissa kaksikko kertoi syyksi toiveen päästä teollaan Slendermanin suosioon. Tyttöjä syytetään murhan yrityksestä, ja heitä voi odottaa 65 vuoden tuomio.

Taruun kuuluu, että Slenderman vaanii lapsia ja iskee lonkeroillaan. Anissan isä Bill kertoo ymmärtä vänsä uhrin vanhempien vihaa.

Mainos Teksti jatkuu alla. Tyttöjä kohdellaan lokakuussa alkavassa oikeudenkäynnissä aikuisina, koska murhan yrityksen katsotaan olevan poikkeuksellisen väkivaltainen ja suunniteltu. Geyseriä ja Weieriä puolustavat lakimiehet ovat yrittäneet saada oikeudenkäynnin siirrettyä nuorisotuomioistuimen puolelle vedoten tekijöiden nuoreen ikään ja mielenterveysongelmiin.

Mikäli tyttöjen kohdellaan oikeudenkäynnissä aikuisina, voivat he saada jopa 65 vankeustuomion. Nuorisotuomioistuimessa heitä voitaisiin pitää vangittuina vain vuotiaiksi asti. Geyser on sanonut, että hän yrittäisi murhaa uudestaan, jos Slender Man käskisi. Geyser uskoo Slender Manin lukevan hänen ajatuksiaan, ja hän kertoo kohdanneensa kauhuhahmon useita kertoja unissaan. Kaksi vuotta sitten ystävänsä murhaa Slender Manin takia yrittänyt tyttö uskoo edelleen kauhuhahmon olevan todellinen.

Tyttöjen lakimiehet vetoavat syyttömyyteen ja syyntakeettomuuteen mielenterveysongelmien takia. Vuonna Wisconsonissa tehdyssä murhan yrityksessä 19 puukoniskua saanut uhri selvisi hyökkäyksestä.

Murhan yrityksestä syytettynä oleva vuotias Morgan Geyser saattaa saada jopa 65 vuoden vankilatuomion. Email Twitter Facebook Whatsapp.

Suomi - klikkaa kuvia tai otsikoita. Mikäli tyttöjen kohdellaan oikeudenkäynnissä aikuisina, voivat he saada jopa 65 vankeustuomion. Tyttöjen alkuperäisenä suunnitelmassa oli tappaa uhri tämän nukkuessa, mutta he siirsivät murhan toteutusta seuraavan päivään ja puukottivat tätä metsässä kesken leikin. Tyttöjä kohdellaan lokakuussa alkavassa oikeudenkäynnissä aikuisina, koska murhan yrityksen katsotaan olevan poikkeuksellisen väkivaltainen ja suunniteltu. Vuonna Morgan Geyser yritti tappaa itseään nuoremman ystävänsä, koska uskoi murhan miellyttävän fiktiivistä kauhuhahmoa Slender Maniä.

0 thoughts on “Slenderman murha etsi seuraa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading