Naisseuraa miehille ohut penis

naisseuraa miehille ohut penis

Nyt oon onneks vuoden ajan saanu säännöllistä isoa ja paksua, ja olen taivaassa. Huh huh mikä keskustelu, ja vielä kerran huh. Huh huh mikä keskustelu, ja vielä kerran huh Komppaan sinua, en olisi ikinä uskonut että joudun tälläistä keskustelua tekemään D: No kun kerran on saanu 19cm munaa niin ei oikee pienempää haluis.

En tiedä pitääkö se paikkansa mut pitkä se oli. Sit kerran yhden säädön kaa vähän hommailtiin niin sen kikkeli oli tyylii just 10cm. Kokemuksesta voin sanoa että edes "oikealla tekniikalla" ei saa seksistä nautittavaa jos kumppanilla on pieni. Mulla on vibraattori joka on 10cm pitkä, riittää loistavasti. Täytyy kyllä olla helvetin löysä pillu, jos ei 12cm penis muka tunnu miltään. Kyllähän se värinä ny tottakai tuntuis, vaikka vibra olis sentin ohut ja viisi senttiä pitkä.

Kyllähän mä nyt haloo tunnen sormenikin pildessä, mut tarkoittaako se, että mulle riittää sormenkokoinen penis? Kyllä mä silti taidan antaa miehelle mahdollisuuden.

Ei sitä vielä tiedä, mihin kaikkeen se pystyy. Oumai, pysykää tytyt vaa kuviossa mitä mustempi sen parenpi ": Mutta kyl se pienempiki käy jos sitä osaa käyttää, joten sinuna antaisin tilaisuuden, jos se on muuten mukava mies.

Ja saahan sitä läheisyyttäkin, eikä se yhdyntä tosiaan oo kaikki kaikessa. Kai sulla on itellä d-kupin tissit ja timmi perse? Tulin vaan sanomaan että ihanaa että täällä Demissä on näin paljon size quuenejä: En tiedä miks, mut mua jostain syystä ärsyttää sellaset "ei koolla oo välii" "ei kiinnosta jätkän penis" -tyyliset tytöt. Musta jotenkin tuntuu että sellasia tyttöjä ei edes kiinnosta seksi. Sen sijaan hymyilen aina kun kuulen jonkun tytön sanovan miten se haluaa isoa.

En tosiaan tiedä miks naisten mieltymys isoon miellyttää minua: D Joo mutta ei mulla muuta. Sen enempää kuulostamatta itsekeskeiseltä; mä vähän ihmettelen, että "pienimunainen" mies on edes mua lähestynyt. Muuten oon nähnyt vain niitä, joissa demittäjät aggressiivisesti puolustaa lausetta "ei koolla ole väliä".

Mitä ihanaa tai hauskaa pinnallisuudessa on? Oot varmaan niitä ihmisiä jotka tuomitsee jos miehet ihannoi ja sanoo haluavansa naiselle timmin perseen tai jos sanoo haluavansa vähintään d-kupin omaavan naisen. Vittu että tää kaksoismoralismi saa mut vihaseks. Tässä keskustelussa on muuten teille naisille hyviä perusteluita sen puolesta että miksi kannattaa hypätä miehen kanssa sänkyyn mahdollisimman nopeasti ennen kuin ehditte säätää pitkään: En ole niitä ihmisiä. No hei, mä kerran päädyin panee sellasen jätkän kaa jonka kikkii en ees tuntenu.

Sormet kyllä tunsi mut vehjettä ei vaikka miten päin yritti: Rakastan tätä keskustelua ja cuddle oot mun girlcrush. Ja mä ainaki rakastan isoa munaa oh my. En kyl oikeesti tiedä miten peniksen koko on pinnallisuutta. Kyse ei ole ulkonäöstä vaan siitä, että se vehje menee toisen ihmisen sisään ja sen pitäisi siellä pystyä jotain puuhailemaan. Sen peniksen toiminnallisuudestahan tässä keskustelussa on mielestäni ollut kyse.

Kaikesta huolimatta mielestäni kaikilla saa olla omat preferenssinsä ja jos mies haluaa D-kupin tissit ja timmin perseen, on hänellä siihen kaikki oikeus, eikä se ole mitään miulta pois. Muakin välillä pelottaa että käy noin. Yhdellä oli sellanen pienehkö mutta oli sen kaa ihan jees: Miksi kaikki olettavat aina että naisella on löysä pillu jos ei pidä pienestä peniksestä? Koska mieskeskeinen maailma ja miehen egoon perustuva maailmanjärjestys.

Miehillä mikään ei ole liian pientä, vikahan on naisessa. Itse häpeän tätä, että näen vaivaa miehen peniksen koosta, mutta en voi sille mitään. Pieni penis vaan sattuu olemaan iso turn-off, koska tarkoittaa lähes poikkeuksetta sitä, ettei yhdynnästä saa nautintoa. Mua ei itseä henkilökohtasesti vois vähempää kiinnostaa, millaiset mielenkiinnot miehellä on naisia kohtaan. Ei niille preferensseille mitään voi. Rehellisesti sanottuna suomalaisilla on kyllä keskimäärin surullisen pieni: Tässä mun viesti sulle miehenä: Älä häpeä itteäs cuddle.

Oot oikeutettu preferesseihis niinkuin kaikki muutkin. Hyi miten surullisesta toi toka vaihtoehto kuulostaa. Eka vaihtoehto sen sijaan.. Toisaalta itse kaipaan kyllä rakentavia keskusteluja. Eksäni on aikalailla tuon ekan vaihtoehdon mukainen sillä lisällä, että sen kanssa pystyy keskustella politiikasta ja muusta sivistyneestä.

Mutta tätä preferenssiä enemmänkin. Inhoan muutenkin ihmisten luokittelua ulkoisten piirteiden perusteella. Usein nainen jossain vaiheessa tajuaan olenvansa size queen;D. Usein nainen jossain vaiheessa tajuaan olenvansa size queen;D Voi sentään D:. Suomalaisilla miehillä kaikki on pientä. Paitsi kaljamaha ja junttius. Ehkä eniten rasauttaa se että väität olevasi feministi.

Se on pinnallisuutta koska se koskee miehen kehoa. Se että sillä harrastetaan seksiä ei tee sen arvostelusta yhtään vähemmän pinnallista. Miten feminismi liittyy tähän? Onko feminismin tarkoitus pyyhkiä ihmisten ulkonäkökriteerit pois? Kun minä ilmaisen jonkun ulkonäkökriteerini tänne, se ei sulje mun feminismiäni pois. Feministi ei mielestäsi saa siis pitää isosta peniksestä? Kyllä, olen feministi ja uskon, että kaikilla on tasavertainen oikeus kiihottua mistä he haluavat ja olla potematta siitä huonoa omatuntoa.

Uskon, että kaikilla on oikeus mieleiseensä kumppaniin, eikä kenenkään tarvitse taipua painostuksesta tai huonosta omatunnosta minkään sortin kakkosvaihtoehtoon. On täysin eriasia jotenkin yleisesti sortaa pienipeniksisiä miehiä kuin olla haluamatta sellaista kumppaniksi. Mä en nyt ihan ymmärrä et mitä täs keskustelus edes haetaan, tai en tiiä. Musta on jotenki surullista lukee näitä kommentteja, joko ollaan silleen et "alle 20cm ei oo mihinkää" tai et "vitun pinnallinen lehmä, ei sillä pitäs olla mitää väliä".

Koska ÖÖÖÖ kyl sillä ny on kuitenki välii, jos on joku mikropenis ni eipä siinä ny oikeesti mikää värähdä vaikka ois muuten kuin ihana. Mut seki on sit taas ihan kii siitä et mikä on kelleki tärkeetä kumppanissa. Esimerkiks itelleni ehdottomat prioriteetit on sen luonne ja yleinen kemia yhdessä, ja sängys sit mennää sillä mitä on annettu.

Oma nykynen kumppani on melko keskivertovarusteltu, ok pituus ja paksuus mut ei mikää pesismaila, mut tykkään kauheseti sen kiggelist koska tykkään äijästä ja koska se osaa käyttää sitä heijariansa. Eikä teiän ärsyyntyjien tarvi vetää hernettä nokkaa jos jotku tääl kelpuuttaa vaa isomunaset äijät, jääpähän enemmän hyviä tyyppejä ja söpöjä jätkiä meille muille!

Ei vaan se on vitun pinnallista, tietenkin jokaisella saa olla omat preferenssinsä. D Ymmärrän sun kommentin ja oon samoilla linjoilla. Mä vaan en tässä tapauksessa etsi sitä seurustelu kumppania, vaan enemmänkin kumppania sängyn puolelle, joten toi vehkeen koko on valitettavasti aika isossa osassa nyt.

Feminismi ei sulje pinnallisuutta pois. Ja kuten suklaasilmä tuossa sanoi, mä en sorra enkä hauku pienipeniksisiä, mä vaan yksinkertaisesti sain turn-offin siitä. Tutustu feminismiin ennenkuin tuut pätemään mulle siitä, jooko?

Mut sanotaanko myös että musta on tosi loukkaavaa et täällä puhutaan 'kakkosvaihtoehdoista' ja 'b-luokan miehistä' jos ne ei oo ulkoisesti täydellisiä. En koe et olisin missään nimessä mitenkää joutunu tyytyy kakkosvaihtoehtoon vaan koska miehelläni ei oo jättimäistä kullii tai täydellisiä lihaksia. Mä oon nimenomaan valinnu sen ihmisen, ja valitsisin sen aina uudestaan vaikka kaiken maailman miesmallit tai kikkelisankarit koittais tulla väliin.

Sama jos jätkät puhuu jostain 'kakkosvaihtoehdoista' tai 'b-luokan muijista', molemmat on musta tosi kurjia ja kertoo puhujan arvoista aika paljon. En tiiä, ehkä oon sit ite sitä sekundaa kun aattelen tälleen et ihmisiä ei tarttis tolleen luokitella niinku lihanpalasii. Aaaaaa noni, no se selittää D Jos sun mieltä yhtään nostaa se, niin mä en luokittele ihmisiä mitenkään a- tai b-luokkiin.

Ei tää peniksen koko tee tosta ihmisestä yhtään alempiarvoista. Harmittaa vaan ihan pirusti, koska odotukset oli korkeet ja tää "piirre" tosiaan aika tärkee osa tätä tilannetta. D Keskimäärin länsistandardein ihan normaalit munat.

Menet Aasiaan ja siellä suomalainen on jättiläinen. Afrikassa taas se lauman pienin norsu. Puhuin kakkosvaihtoehdosta nimenomaan siinä merkityksessä, että esimerkiksi aloittaja joutuisi tyytymään nykyiseen säätöönsä siksi, ettei hänellä olisi oikeutta jättää häntä vain peniksen koon takia.

Jos henkilö ei ole tyytyväinen kumppaniinsa - oli syy sitten mikä tahansa - niin mielestäni se on silloin tyytymistä johonkin, eikä sen oikean henkilön tavoittelemista. Mielestäni kenenkään ei tarvitse tyytyä mihinkään. Kyse ei ollut millään muotoa siitä, että pieni muna itsessään tarkoittaisi b-luokkaa tai automaattista kakkosvaihtoehtoa.

Ja trust me olen itse aseksuaali, miehen peniksen koko on miulle yhtä merkityksetön kuin siun pikkurilli. Ei siis mitään tarvetta luokitella ketään peniksen koon perusteella.

Sehän on selviö, ettei pieni kyrpä kelpaa. Ei mullekaan kelpais läski tai muuten lahna. En ole vielä ehtinyt koeajaa, meidän pitäisi tällä viikolla nähdä, joten malttakaa mielenne: Älä valita, mun kaverin entisen poikaystävän nakki oli erektiossa 9 cm. Käyttikö ne seksileluna viivotinta vai miten ihmeessä voitte tietää tarkan mitan?

Se on kumma, ettei naisille saisi olla mitään ulkonäkövaatimuksia, sillä luonne on se tärkein. Mutta sitten itkette, kun kumppanin muna on pieni. Jos ei kiihota, käytä vaikka dildoa. Sillonhan voi jokaisen peniksen tai lähinnä käyttäjän opettaa toimimaan oikein eikä tule ongelmaa. Hottis-Martta, oletko se sinä? Mutta niin tuliko joillekin tämän keskustelun mielensäpahoittajille muka oikeasti yllätyksenä, että ei niin vakavissa suhteissa petikumppanin kriteerit ovat ulkonäkökeskeisempiä kuin normaalisti?

Aloin tässä keskustelun lukiessani miettimään, että on tainnut omalla kohdallakin käydä "tuuri" tämän peenis asian suhteen: D Olen ensimmäiseni kanssa ja seurustelua oli takana jo pitkään ennen ekaa kertaa, kun ihan junnuja oltiin. Jään innolla odottamaan aloittajan lopputulosta asian suhteen. Älkää nyt herranenaika täyttäkö tätä keskustelua vielä D: Joudun varmaan tekemään uuden siinä vaiheessa, kun päivitän tilannetta: Voi saakelin saakeli Laula tämä tekemäni räppi: Siksi pienempi voi tuotta enemmän nautintoa kuin iso.

Tämä kannattaa pienikaluisten pitää mielessä ja olla iloisia siitä että penis uppoaa pohjaan. Itselläni on leluna pienempi kaalimato, ja sen koko on täysin riittävä, pituutta 15 cm. Paksuuskin on sellaista suomalaista keskivertoa pienempää ja sillä saa todella hyvin orgasmin. Juju on siinä että kaalimato on tarpeeksi kova, eikä tarvitse jännittää että se veltostuisi. Siksi uskaltaa rentoutua, joka olisi todella tärkeää seksissä.

Ja anna kun arvaan: Samoin kuvauksesesi klitoriksen kehonsisäisestä osasta, mahdollisen G-pisteen klitoraalisesta luonteesta, että emättimen tunnottomuudesta on selvää tietoa. Ongelma on myös siinä, että kulttuurilla on oma ja ihan todellinen vaikutus. Osa tytöistä kertoo, kuinka isokyrpäinen mies on wow, vaikka isolla kyrvällä ei tee mitään erityisempää. Kuitenkin joidenkin naisten ison kyrvän metsästys on tosiasia, ikävä ja aiheeton, mutta tosi.

Silkkaa kiihottavaa haaveiluahan se on, mutta todellista. Aivan samanlainen on eräiden miesten mieltymys suuriin rintoihin. Periaatteessa se ei vaikuta tuota eikä tätä yhdynnän onnistumiseen, mutta osa miehistä kehuu isoja rintoja siinä määrin, että se on pikkutyttöjen suurin ongelma. Useat jopa haaveilevat implanteista. Itse muuten saan erityisesti kiksejä pienistä, söpöista ja törröttävistä.

Oma lukunsa on vitun muotoilu. Amerikasta on tullut meillekin väärä kuvitelma, että miehet pitäisivät viivavitusta.

Teeveessä on jo ollut useampikin ohjelma, joissa amerikkalaiset naiset ja nyt eurooppalaisetkin ovat suurin joukoin muotoiluttaneet vittuansa niin, ettei pienet häppärit näkyisi. Ja aivan turhaan, silla miesten enemmistö, vaikka diggaavat kaikenlaista vittua, diggaavat sellaistakin, jossa pienet häppärit runsaina tulevat isojen välistä esiin.

Vielä miehet toivovat, että tällaiset kaunottaret huolellisesti seivaisivat vittunsa, jotta kaikki kauneus näkyisi.

Paljon on huuhaata seksin alueella. Kyllähän minä nyt naisena, synnyttäneenä tiedän ja olen kokeillut kaikkea ja jo nuorena jo ollut kiinnostunut. Kun laittaa vaginaan jotain, tai gynekologi laittaa jonkun instrumentin, niin ei siellä seinämissä ole mitään tuntoa, ihan oikeesti.

Kokenut omalla kehollani kaiken ja miesten kanssa. On ollut isoa ja pientä penistä. Pieni on tuntunut yhtä hyvälle kuin isokin kun on sattunut hankaamaan juuri oikein. Ja käsityöt ratkaisee monesti sillä mies voi saada hellyydellä kiihottumaan mielettömästi. Minulla oli onni myöskin olla miehen kanssa, joka oli erittäin hyvin sisäistänyt tämän klitoriksen sisäisen osan ja itse asiassa hän siitä ennemmin tiesi kuin minä.

Ja hän on ainut mies joka on saanut oikeasti minut ejakuloimaan. Luulin että se on pötypuhetta koko naisen ejakulaatio mutta sitten minulta pääsi jotain nestettä aivan järjettömän orgasmin ja kiihotuksen seurauksena.

Luulin että tuli pissat lakanalle mutta neste oli täysin hajutonta ja väritöntä. Joo yksi tykkää yhdestä ja toinen jostain toisesta. Mutta kun tapaa sen rakkaan ihmiseen johon tuntee vetoa niin on yksi ja sama millaisia nämä ulokkeet on, kunhan ne toimii. On kyse siitä haluaako antaa toiselle nautintoa vai ei. Seksistä on tullut paljolti urheilua, jolloin nää välineet ratkaisee sitten paljon.

Seksissä parasta kuitenkin on keskinäinen vetovoima ja piste iin päälle jos vielä on rakastunut toiseen. Paras mauste on rakkaus. Kiitos itsellesi hyvästä kirjoituksesta! Tämän pitäisi jokaisen epävarman nuoren sekä osan vanhemmankin väen nähdä ja ottaa oppia. No löytyisikö täältä sitten naisseuraa seksiin?. Minulla ei mikään iso ole ja olen muutenkin lähes kokematon mies. Voidaan sopia tapaaminen Omppuun. Taas hauska pienimunaisen miehen naisena kirjoittama avaus. Nää on niitä "jänniä" juttuja tällä palstalla.

Hyvät naurut saa täältä päivästä toiseen, vuodesta vuoteen. Laitoksissa on pilvin pimein hyväntuulisia hoidokkeja, jotka naureskelevat päivästä toiseen ja vuodesta toiseen ja esittelevät komeaa munaansa. Tähän on kyllä pakko kommentoida: Noh, joillain ehkä ei ole, mut itelläni nimenomaan kohdunsuu on vaginan yks herkimpiä kohtia. Jos penis osuu siihen liian lujaa, sattuu ja vihloo. Mutta jos kohdunsuuta silittää hellästi sormella tai penis osuu siihen sopivasti, ei liikaa, tuntuu tosi hyvältä.

Kohdunsuuta stimuloimalla saadut orgasmit on mulla voimakkaimpia yleensä: Myöskin vaginan seinämissä ON tuntoa, ainakin mulla. Kyllä senkin tuntee ja tuntuu hieman ikävälle, kun gyne ottaa näytettä syvältä emättimestä.

Nipistelee, ei satu kovaa mut sattuu kyllä. Varmaan naisia ja vaginoitakin on tosi erilaisia. Mut ite tunnen kyllä tarkasti kosketuksen kaikkialla vaginassa. Jos on jumeja tullut, sattuu ihan vaikka hellästi hieroisi. Yleensä hieronta tuntuu kuitenkin hyvältä. Niin, ja lihaksia myös on syvälläkin emättimessä, ei ainoastaan suuaukolla. Tämä tosin treenin myötä, ennen treeniä ei lihaksia juuri tuntunut syvällä, vaan lähinnä suuaukolla. Nykyään taas lihakset on kookkaampia, vahvempia ja syvällä asti.

Itelleni ihanteellinen penis on sen verran pitkä, että yltää kohdunsuulle, mutta ei liian pitkä ettei satuta. Peniksen koko ei oo kuitenkaan se oleellisin asia, vaan se, että on intohimoa ja "kemiat" toimii -aivoista kaikki lähtee: Nyt tuli oikeastaan asiaa Kukkaselta..

AInut mitä jäädään kaipaamaan ovat nämä mitat? Onko pituus 20cm se maaginen miehen mitta ja iso ei tartte muutenkaan olla kuin vain on ranteen paksuinen? Kerrothan mitat niin loppuu täällä ikuinen käden vääntö ja itku: Yhden "naisen" kommentti ei kerro mitään.

Mitä se emättimen syvyys on, siitä voi päätellä? Mielestäsi emättimen tulee olla alle kymmenen sentin syvyydeltään, jotta sinäkin voisit yltää pohjaan. Voiko emättimen syvyydestä päätellä kyrvän koon? Melko veikeä teoria spedellä. Tällä palstalla on oleellista se, mistä häxyn perse tykkää. Mikä on senttinen nimeltään, vai kuvitteleeko mitoittaja, ettei sellaisia ole? Hmm palstalla moni kertonut miten naiset haukkuneet cm penistä pieneksikin, mutta ei koskaan ei sanottu sellaista isoksi??

Epäilen, että näitä cm kokoisia kaluja löytyy yllättävän paljonkin, mutta asiasta vaietaan koska 12cm kalulla on tylsää nylkyttää jos tietäää naisen tottuneen ja tahtovan oikeasti iso meisseliä. Itse epäilen naisille olevan passeli sellainen Peter North kulli? Savuissa varmaan tosiaan hampaatkin on erogeenista aluetta.

Ihan yhtä lailla selvin päin kehossa on paljon erogeenisiä alueita. Yhtä lailla saan orgasmeja selvinpäin myös ; Esim. Mut toki tietyt päihdeaineet herkistää entisestään ja on siten kiva lisämauste silloin tällöin harvoin ja harkitusti käytettynä. Seksi on aina ihanaa ja monipuolisuus viehättää: En oo juurikaan miehiltä mittaa ottanut, koska se ei oo oikeasti niin merkittävä asia.

Mut kohdunkaulaorgasmeja oon saanut n. Sitä isompi on vain kivulias eikä mahdu kokonaan sisään. Mut sormellakin yltää kohdunsuulle ja tuntee sen kun kurottelee. Pienelläkin peniksellä yltää siis juuri ja juuri vaik ois sormen kokoinen jopa, mutta miellyttävin mulle on pituudeltaan cm. Mut sehän riippuu aivan naisesta: Mulla kohdunsuu sattuu olemaan aika syvällä. Pitkä, mutta tiukka emätin. Sit taas on lyhyitä ja löysiä, lyhyitä ja tiukkoja, pitkiä ja löysiä jnejne, kaikenlaisia löytyy niin miehen kuin naisen värkkejä, joten eiköhän jokaiselle löydy myös sopiva "vastakappale": Mut joo, yhdellä sormellakin saa orgasmin ja ei oo mulla kyl ikinä orgasmin saaminen jääny peniksen koosta kiinni.

Paitsi pari kertaa, kun oli sen verran kookas elin, ettei sisään mahtunut sovinnolla. Mieluummin siis liian pieni kuin liian suuri ; Onneks suurin osa on sopivan kokoisia ja vagina mukautuvainen elin. Niin, ja orgasmin voi saada ilman fyysistä stimulointia ajatuksen voimallakin, nimimerkillä kokemusta on; todellakaan se ei ole oleellista mitä haarojen välistä löytyy, vaan se mitä korvien välistä löytyy ja kuinka ne korvien välit ja luonteet natsaa ; Parasta esileikkiä ainakin mulle on: Se, että toinen aidosti nauttii miellyttää ja on utelias kokeilemaan monenlaista.

Todella hyviä orgasmeja saan esim. Mut toki olen onnekas, et miesystävällä ja mulla käy elimet niin hyvin yhteen. Onhan se kiva tunne, kun tuntuu et ollaan melkein kuin "mittatilaustyönä" toisillemme. Mut silti nautin seksistä muidenkin kuin mieheni kanssa.

Enemmän kyl munattomista eli naisista kuin miehistä. Naiset ymmärtää vähän paremmin sen, miten monipuolisesti seksiä voi harrastaa ja miten herkkä naisen keho on ja erogeenisia alueita pullollaan vaik ei tisseihin ja pilluun edes hipaisisi: Palstalle kiirehtää aina isokyrpäisiä miehiä, joiden tekee mieli saada kehuja kyvyistään, taidoistaan ja kyrvän koosta.

Mutkun asia ei ole silleen, vaan taito on muussa kuin kyrvän koossa. Turhauttaahan se tietysti, kun upea, komea ja iso ei saakaan naisen arvostusta. Ja iso on helposti liian iso.

Onhan se ihan selvä, että seksitilanteessa kehutaan toista, mutta keskustelu täällä on oikeampaa, koska se on anonyymiä. Vielä useamin palstalle kiirehtii pienikyrpäisiä miehiä, jotka kertovat palstalle kiirehtivän isokyrpäisiä miehiä. Huonoja rakastajia voi olla isokyrpäisissäkin. Mutta ne kaikki pienikyrpäiset, nepä ne ovat järjestään taitavia panijoita: D Kumpiakohan enemmän kadehditaan? Ja kumman nainen valitsisi, jos sellaiset rinnakkain näkisi ja valitsemaan pääsisi?

Ei naiset valitse iso- eikä pienikyrpäisiä miehiä, vaan miellyttäviä miehiä. Kyrvän koko on geenimuunnelmista johtuva biologinen ominaisuus, joka on saavuttanut populaatiossa optimikokonsa niin kuin muutkin biologiset ominaisuudet.

Yksilötasolla ei kuitenkaan vallitse optimikoko, vaan yksilöt jakautuvat normaalijakauman eli Gaussin käyrän mukaan. Tarkoittaa sitä, että suurikyrpäisiä ja pienikyrpäisiä on vähän, keskikokoisia paljon. Biologiset ominaisuudet sopeutuvat ympäristöönsä.

Myös toisen biologiset ominaisuudet ovat toisen ympäristöä. Vittu ja kyrpä ovat kehittyneet koevoluution mukaan keskimäärin yhteensopiviksi. Vaikkei yksittäisistä tapauksista päättelemällä saa varmaa käsitystä, kesikokoisten vittujen ja keskikokoisten kyrpien omistajat ovat saaneet hiukan enemmän jälkeläisiä kuin suurien tai pienien omistajat. Tällöin on saavutettu optimitaso, johon tilanne jää, jos ympäristöolot pysyvät muuttumattomina.

Koska ihmispopulaatio on jakautunut suuren maantieteellisen etäisyyden takia osapopulaatioiksi, niiden välillä kulkee vain pieni geenivirta. Tällöin tapahtuu myös paikallista evoluutiota paikallisten olojen mukaan.

Siten afrikkalaisilla on suurempi kyrpä ja vittu, aasialaisilla pienempi ja eurooppalaisilla siltä väliltä. Jos toisen sukupuolen arvostus eli seksuaalivalinta poikkeaa luonnonvalinnan optimista, joku muu seikka taas on taas tasaamassa eli on kielteinen.

Näin luonto on aina tasapainossa, jos ympäristöolot ovat jo pitkään olleet samat ja geenien valinta kerinnyt toteutua.

Esimerkiksi, jos miehet parittelevat mieluummin suuririntaisten naisten kanssa, näillä taas on useammin letaalisia rintasairauksia, joten jälkeläisten määrä ei kuitenkaan ole suurempi. Osa seksuaalivalinnoista ei ole pysyvä, kuten riikinkukon pyrstö, vaan muodin, siis lyhyen kulttuurivaikutuksen, mukaisia. Esimerkiksi amerikasta on tullut meillekin viivavitun kulttuuri, jota naistenlehdet ja nuoret naiset luulevat oikeaksi.

Miehet kuitenkin arvostavat kaikenlaisia vittuja. Viivavittu ei ole erityisasemassa. Samoin naiset luulevat, että miehet arvostavat laihempia naisia, kuin naiset ovat. Todellisuudessa miehet arvostavat tutkimuksien mukaan naisten todellisen painon keskiarvoa, siis rehevämpää, kuin naiset luulevat.

Jos suurikyrpäisyyden arvostus kasvaisi rajattomasti edes joillakin naisilla, kuten riikinkukkonaarailla koiraan pyrstön arvostus, se johtaisi siihen, että naiset arvostaisivat lopulta niin suurta kyrpää, että se ei mahtuisi vittuun sisälle. Näin suurikyrpäisyys ei lisääntyisi, koska ei olisi yhdyntää, eikä olisi jälkeläisiä, jotka perisivät suurikyrpäisyyttä aiheuttavia geenejä.

Psykologiassa tunnetaan seikka, että ylisuuri atraappi aiheuttaa voimakkaamman vaikutuksen kuin keskikokoinen. Atraappina voivat toimia esim. Ylisuuri atraappi voivat olla myös huulet, jotka on maalattuna punaisemmat kuin luonnostaan.

Kuitenkin atraapin haltijalla on vain normaalit geenit, joten hän, jos tulee useammin valituksi, jättää jälkeläisilleen vain normaaleja geenejä. Sinulla saattaa olla suurikyrpäisyyteen liittyvä fetissi. Fetissit syntyvät mahdollisesti siten, että jokin asia esiintyy jonkin yhteydessä ilman, että niillä on syy ja seuraus -suhdetta. Esimerkiksi piiskausfetissi voi syntyä siten, että seksuaalisen kiihotuksen tilassa on tullut piiskatuksi tai nähnyt toisen piiskausta. Kun naarasrottia on hajustettu mantelintuoksulla ja koiras on kokenut ensimmäisen parittelunsa niiden kanssa, jatkossa koiras valitsee mieluummin mantelintuoksuisen naaraan kuin tuoksuttoman.

Jos koiraalle taas on puettu liivit ensimmäisessä parittelussaan, sen seksitoiminnot ovat vajaat ilman liivejä. Biologista tietoa on paljon, mutta se vaatii kiinteää opiskelua.

Siksi saatoin pitkässä vastauksessani vain sivuta biologian maailmaa. Se ei ole palanen sieltä ja toinen täältä, vaan kaikki osat sopivat saumattomasti yhteen.

Palstalle kiirehtää aina isokyrpäisiä miehiä, joiden tekee mieli saada kehuja kyvyistään, taidoistaan ja kyrvän koosta. Mutkun asia ei ole silleen, vaan taito on muussa kuin kyrvän koossa. Turhauttaahan se tietysti, kun upea, komea ja iso ei saakaan naisen arvostusta. Ja iso on helposti liian iso. Onhan se ihan selvä, että seksitilanteessa kehutaan toista, mutta keskustelu täällä on oikeampaa, koska se on anonyymiä.

Vielä useamin palstalle kiirehtii pienikyrpäisiä miehiä, jotka kertovat palstalle kiirehtivän isokyrpäisiä miehiä. Huonoja rakastajia voi olla isokyrpäisissäkin. Mutta ne kaikki pienikyrpäiset, nepä ne ovat järjestään taitavia panijoita: D Kumpiakohan enemmän kadehditaan? Ja kumman nainen valitsisi, jos sellaiset rinnakkain näkisi ja valitsemaan pääsisi?

Ei naiset valitse iso- eikä pienikyrpäisiä miehiä, vaan miellyttäviä miehiä. Kyrvän koko on geenimuunnelmista johtuva biologinen ominaisuus, joka on saavuttanut populaatiossa optimikokonsa niin kuin muutkin biologiset ominaisuudet. Yksilötasolla ei kuitenkaan vallitse optimikoko, vaan yksilöt jakautuvat normaalijakauman eli Gaussin käyrän mukaan. Tarkoittaa sitä, että suurikyrpäisiä ja pienikyrpäisiä on vähän, keskikokoisia paljon.

Biologiset ominaisuudet sopeutuvat ympäristöönsä. Myös toisen biologiset ominaisuudet ovat toisen ympäristöä. Vittu ja kyrpä ovat kehittyneet koevoluution mukaan keskimäärin yhteensopiviksi. Vaikkei yksittäisistä tapauksista päättelemällä saa varmaa käsitystä, kesikokoisten vittujen ja keskikokoisten kyrpien omistajat ovat saaneet hiukan enemmän jälkeläisiä kuin suurien tai pienien omistajat.

Tällöin on saavutettu optimitaso, johon tilanne jää, jos ympäristöolot pysyvät muuttumattomina. Koska ihmispopulaatio on jakautunut suuren maantieteellisen etäisyyden takia osapopulaatioiksi, niiden välillä kulkee vain pieni geenivirta. Tällöin tapahtuu myös paikallista evoluutiota paikallisten olojen mukaan. Siten afrikkalaisilla on suurempi kyrpä ja vittu, aasialaisilla pienempi ja eurooppalaisilla siltä väliltä.

Jos toisen sukupuolen arvostus eli seksuaalivalinta poikkeaa luonnonvalinnan optimista, joku muu seikka taas on taas tasaamassa eli on kielteinen. Näin luonto on aina tasapainossa, jos ympäristöolot ovat jo pitkään olleet samat ja geenien valinta kerinnyt toteutua. Esimerkiksi, jos miehet parittelevat mieluummin suuririntaisten naisten kanssa, näillä taas on useammin letaalisia rintasairauksia, joten jälkeläisten määrä ei kuitenkaan ole suurempi. Osa seksuaalivalinnoista ei ole pysyvä, kuten riikinkukon pyrstö, vaan muodin, siis lyhyen kulttuurivaikutuksen, mukaisia.

Esimerkiksi amerikasta on tullut meillekin viivavitun kulttuuri, jota naistenlehdet ja nuoret naiset luulevat oikeaksi. Miehet kuitenkin arvostavat kaikenlaisia vittuja. Viivavittu ei ole erityisasemassa. Samoin naiset luulevat, että miehet arvostavat laihempia naisia, kuin naiset ovat.

Todellisuudessa miehet arvostavat tutkimuksien mukaan naisten todellisen painon keskiarvoa, siis rehevämpää, kuin naiset luulevat. Jos suurikyrpäisyyden arvostus kasvaisi rajattomasti edes joillakin naisilla, kuten riikinkukkonaarailla koiraan pyrstön arvostus, se johtaisi siihen, että naiset arvostaisivat lopulta niin suurta kyrpää, että se ei mahtuisi vittuun sisälle.

Näin suurikyrpäisyys ei lisääntyisi, koska ei olisi yhdyntää, eikä olisi jälkeläisiä, jotka perisivät suurikyrpäisyyttä aiheuttavia geenejä. Psykologiassa tunnetaan seikka, että ylisuuri atraappi aiheuttaa voimakkaamman vaikutuksen kuin keskikokoinen.

Atraappina voivat toimia esim. Ylisuuri atraappi voivat olla myös huulet, jotka on maalattuna punaisemmat kuin luonnostaan. Kuitenkin atraapin haltijalla on vain normaalit geenit, joten hän, jos tulee useammin valituksi, jättää jälkeläisilleen vain normaaleja geenejä. Sinulla saattaa olla suurikyrpäisyyteen liittyvä fetissi. Fetissit syntyvät mahdollisesti siten, että jokin asia esiintyy jonkin yhteydessä ilman, että niillä on syy ja seuraus -suhdetta.

Esimerkiksi piiskausfetissi voi syntyä siten, että seksuaalisen kiihotuksen tilassa on tullut piiskatuksi tai nähnyt toisen piiskausta. Kun naarasrottia on hajustettu mantelintuoksulla ja koiras on kokenut ensimmäisen parittelunsa niiden kanssa, jatkossa koiras valitsee mieluummin mantelintuoksuisen naaraan kuin tuoksuttoman. Jos koiraalle taas on puettu liivit ensimmäisessä parittelussaan, sen seksitoiminnot ovat vajaat ilman liivejä. Biologista tietoa on paljon, mutta se vaatii kiinteää opiskelua.

Siksi saatoin pitkässä vastauksessani vain sivuta biologian maailmaa. Se ei ole palanen sieltä ja toinen täältä, vaan kaikki osat sopivat saumattomasti yhteen.

Psykologisissa teorioissa on syytä olla varuillaan, mutta empiirisesti hankittu ja laadukkaaseen otokseen perustuva tieto on myös laadukasta. Psykologisten teorioitten tulee olla biologian mukaisia. Oikea tulkinta löytyy evoluutiobiologian alalta. Jos olet suurikyrpäinen, ja se sinulle riittää tuomaan onnea, hyvä niin. Mutta tiedollisesti orientoitunut ei voi tyytyä tähän, vaan vaatii syvällisempää ymmärrystä.

Minulla muuten on keskikokoinen. Myös sen, että afrikkalaisilla olisi isompia kyrpiä ja vittuja. Sieltä kun löytyy monenlaista. On siellä paikoitellen niitä isojakin. Minulla ei ole mitään sen kummempaa fetissiä isoihin. Mutta olen sorrettujen puolella aina, ja täällä niitä parempivarusteisia yritetään lyödä olan takaa. Eivät ne osaa edes nussia, kuten jokainen naperoa haaroissaan kantava.

No se on kyllä ihan totta. Pienellä kyrvällä ei tosiaankaan nussita kuten isolla. Miellyttävistä miehistä nainen valitsee sen isompikyrpäisen: D Niin se vaan menee.

Sinulla on tuo jumiutunut harhainen kuvitelma. Mistä se on tullut, mistä sinulle on tullut moinen penistrauma, harha että isompi on parempi. Täältä löytyy aina tuo häiriintynyt yksilö h-x joka kieltää käytännössä kaiken. Nainen valitsee mieluiten keskikokoisen, kuten kaikessa muussakin tasapaino on suuressa osassa valintoja tehdessä. Itsekin olen keskikoisella kalullani peitonnut isompikaluisia miehiä.

No ei niitä nyt suurta liutaa ole, mutta tiedän että muutamalla naisellani on ollut isompi ja he suosivat minua, kehuvat kaluani ja sanovat sen olevan sopivankokoinen, ei liian iso kuten oli aiemmalla mutta tuntuu ihanalle, ei satu. Toki suuri osuus voi olla myös persoonallisuudellani ja atleettisella yleisurheilun pikalajien vartalollani, vaikka käsittääkseni myös näillä iosmpimunaisilla on ollut sporttiset olemukset.

Sinulle ei Asko ole kertonut, että keskikokoinen ei ole 18,5 cm , vaan 13,5 cm. Ei se ole kumpaakaan. Ja tuo Sammy voisi lakata leuhkimasta hiukkasen keskikokoista isommalla kullillaan. Sitä ei isona pidä kuin naperomiehet. Olen vain kerran kokeillut 70kg pullukkaa ja ei se oma Takaa naidessa tuntui kuin olis vesilasiin nussinut, vaikka sisään laitto tuntuikin kireältä, niin pillu on kuin ilmapallo, suulta kireä, sisältä löysä.

Tuntui ihan pohjattomalta kaivolta. Valitettavasti minulle sitä ei suotu. Aika järjetöntä sanoa 70kg pullukaksi kun et kerro mittaa. Jos on cm ja 70kg niin ei kyllä mikään pullukka. Jos haluat testata pillun kireyttä lihavalla naisella niin pitää sen yli kg olla, mitä enemmän massaa sen enemmän se massa pakostakin treenaa pimppiä, näin jos jaksaa kävellä eli olla pystyasennossa.

Lisäksi vaikutat huonolta panomieheltä jos Hävettävän huono panomies tai läskimaha. En kyllä itsekään oikein usko, että läskit olisivat järjestäen tiukkapilluisia, on tullut itselläkin vastaan lihavapimu jolla oli pillu löysä kun tussahtanut pyöränkumi. Hän oli myös hyvin epäliikunnallinen olemukseltaan, täysin turha pano.

Lihava neito sporttisuudella niin tiukkuus on taattu, näin myös hoikalla sporttisella. En koskaan enää pane ylipainoisia. Minulla ei ole mahaa, olen kireä kuin viulunkieli. Se perse ei todellakaan muistuttanut lainkaan näitä mitä näkee nettipornossa, että pillu on siinä ylhäällä persereiän vieressä, vaan hänen pillu oli helvetin alhaalla kun hän oli kontillaan.

Melkeen tuntu, et se oli siellä mahan puolella. Hänen täytyi olla todella käsittämättömän etupilluinen. Täytyy se vielä kokeilla jossain vaiheessa toistakin naista, ennen kuin tuomitsen koko homman lyttyyn, mut jos toinen samanmoinen osuu kohalle, niin unohan koko jutun. Kyllä minä silti sain semmosen parinkymmenen minuutin panon aikaseks, vaikka kerta oli ensimmäinen.

Hän ei myöskään tehnyt käytännössä juuri yhtään mitään. Vähän hieroin mulkkuani kun laitoin sen hänen käteen. Oma aloitteisesti ei mitään. Hän tuskin oli myöskään lähelläkään orgasmia ja sekin oli pettymys ja tuntui melko paskalta jälkeenpäin, kun toinen jäi ilman, mutta kun ite lauennut, niin ei mitään mielenkiintoa enää räpeltää, kun toisesta ei mitään tietoa onko lähelläkään orgasmia. Jätin sen sit siihen.

Jos se tuota on aina naisten kans, niin kyllästyn kyllä tosi nopeeta koko hommaan. Näin ne "naistenmiesten" jutut yleensä menee. Kun ei osaa, niin ei osaa. En tiedä pitääkö se paikkansa mut pitkä se oli. Sit kerran yhden säädön kaa vähän hommailtiin niin sen kikkeli oli tyylii just 10cm.

Kokemuksesta voin sanoa että edes "oikealla tekniikalla" ei saa seksistä nautittavaa jos kumppanilla on pieni. Mulla on vibraattori joka on 10cm pitkä, riittää loistavasti. Täytyy kyllä olla helvetin löysä pillu, jos ei 12cm penis muka tunnu miltään.

Kyllähän se värinä ny tottakai tuntuis, vaikka vibra olis sentin ohut ja viisi senttiä pitkä. Kyllähän mä nyt haloo tunnen sormenikin pildessä, mut tarkoittaako se, että mulle riittää sormenkokoinen penis? Kyllä mä silti taidan antaa miehelle mahdollisuuden. Ei sitä vielä tiedä, mihin kaikkeen se pystyy. Oumai, pysykää tytyt vaa kuviossa mitä mustempi sen parenpi ": Mutta kyl se pienempiki käy jos sitä osaa käyttää, joten sinuna antaisin tilaisuuden, jos se on muuten mukava mies.

Ja saahan sitä läheisyyttäkin, eikä se yhdyntä tosiaan oo kaikki kaikessa. Kai sulla on itellä d-kupin tissit ja timmi perse? Tulin vaan sanomaan että ihanaa että täällä Demissä on näin paljon size quuenejä: En tiedä miks, mut mua jostain syystä ärsyttää sellaset "ei koolla oo välii" "ei kiinnosta jätkän penis" -tyyliset tytöt. Musta jotenkin tuntuu että sellasia tyttöjä ei edes kiinnosta seksi.

Sen sijaan hymyilen aina kun kuulen jonkun tytön sanovan miten se haluaa isoa. En tosiaan tiedä miks naisten mieltymys isoon miellyttää minua: D Joo mutta ei mulla muuta. Sen enempää kuulostamatta itsekeskeiseltä; mä vähän ihmettelen, että "pienimunainen" mies on edes mua lähestynyt.

Muuten oon nähnyt vain niitä, joissa demittäjät aggressiivisesti puolustaa lausetta "ei koolla ole väliä". Mitä ihanaa tai hauskaa pinnallisuudessa on? Oot varmaan niitä ihmisiä jotka tuomitsee jos miehet ihannoi ja sanoo haluavansa naiselle timmin perseen tai jos sanoo haluavansa vähintään d-kupin omaavan naisen. Vittu että tää kaksoismoralismi saa mut vihaseks.

Tässä keskustelussa on muuten teille naisille hyviä perusteluita sen puolesta että miksi kannattaa hypätä miehen kanssa sänkyyn mahdollisimman nopeasti ennen kuin ehditte säätää pitkään: En ole niitä ihmisiä. No hei, mä kerran päädyin panee sellasen jätkän kaa jonka kikkii en ees tuntenu. Sormet kyllä tunsi mut vehjettä ei vaikka miten päin yritti: Rakastan tätä keskustelua ja cuddle oot mun girlcrush.

Ja mä ainaki rakastan isoa munaa oh my. En kyl oikeesti tiedä miten peniksen koko on pinnallisuutta. Kyse ei ole ulkonäöstä vaan siitä, että se vehje menee toisen ihmisen sisään ja sen pitäisi siellä pystyä jotain puuhailemaan. Sen peniksen toiminnallisuudestahan tässä keskustelussa on mielestäni ollut kyse. Kaikesta huolimatta mielestäni kaikilla saa olla omat preferenssinsä ja jos mies haluaa D-kupin tissit ja timmin perseen, on hänellä siihen kaikki oikeus, eikä se ole mitään miulta pois.

Muakin välillä pelottaa että käy noin. Yhdellä oli sellanen pienehkö mutta oli sen kaa ihan jees: Miksi kaikki olettavat aina että naisella on löysä pillu jos ei pidä pienestä peniksestä? Koska mieskeskeinen maailma ja miehen egoon perustuva maailmanjärjestys. Miehillä mikään ei ole liian pientä, vikahan on naisessa.

Itse häpeän tätä, että näen vaivaa miehen peniksen koosta, mutta en voi sille mitään. Pieni penis vaan sattuu olemaan iso turn-off, koska tarkoittaa lähes poikkeuksetta sitä, ettei yhdynnästä saa nautintoa.

Mua ei itseä henkilökohtasesti vois vähempää kiinnostaa, millaiset mielenkiinnot miehellä on naisia kohtaan. Ei niille preferensseille mitään voi. Rehellisesti sanottuna suomalaisilla on kyllä keskimäärin surullisen pieni: Tässä mun viesti sulle miehenä: Älä häpeä itteäs cuddle. Oot oikeutettu preferesseihis niinkuin kaikki muutkin. Hyi miten surullisesta toi toka vaihtoehto kuulostaa. Eka vaihtoehto sen sijaan.. Toisaalta itse kaipaan kyllä rakentavia keskusteluja. Eksäni on aikalailla tuon ekan vaihtoehdon mukainen sillä lisällä, että sen kanssa pystyy keskustella politiikasta ja muusta sivistyneestä.

Mutta tätä preferenssiä enemmänkin. Inhoan muutenkin ihmisten luokittelua ulkoisten piirteiden perusteella. Usein nainen jossain vaiheessa tajuaan olenvansa size queen;D. Usein nainen jossain vaiheessa tajuaan olenvansa size queen;D Voi sentään D:. Suomalaisilla miehillä kaikki on pientä. Paitsi kaljamaha ja junttius. Ehkä eniten rasauttaa se että väität olevasi feministi. Se on pinnallisuutta koska se koskee miehen kehoa.

Se että sillä harrastetaan seksiä ei tee sen arvostelusta yhtään vähemmän pinnallista. Miten feminismi liittyy tähän? Onko feminismin tarkoitus pyyhkiä ihmisten ulkonäkökriteerit pois? Kun minä ilmaisen jonkun ulkonäkökriteerini tänne, se ei sulje mun feminismiäni pois. Feministi ei mielestäsi saa siis pitää isosta peniksestä? Kyllä, olen feministi ja uskon, että kaikilla on tasavertainen oikeus kiihottua mistä he haluavat ja olla potematta siitä huonoa omatuntoa. Uskon, että kaikilla on oikeus mieleiseensä kumppaniin, eikä kenenkään tarvitse taipua painostuksesta tai huonosta omatunnosta minkään sortin kakkosvaihtoehtoon.

On täysin eriasia jotenkin yleisesti sortaa pienipeniksisiä miehiä kuin olla haluamatta sellaista kumppaniksi. Mä en nyt ihan ymmärrä et mitä täs keskustelus edes haetaan, tai en tiiä. Musta on jotenki surullista lukee näitä kommentteja, joko ollaan silleen et "alle 20cm ei oo mihinkää" tai et "vitun pinnallinen lehmä, ei sillä pitäs olla mitää väliä".

Koska ÖÖÖÖ kyl sillä ny on kuitenki välii, jos on joku mikropenis ni eipä siinä ny oikeesti mikää värähdä vaikka ois muuten kuin ihana. Mut seki on sit taas ihan kii siitä et mikä on kelleki tärkeetä kumppanissa.

Esimerkiks itelleni ehdottomat prioriteetit on sen luonne ja yleinen kemia yhdessä, ja sängys sit mennää sillä mitä on annettu. Oma nykynen kumppani on melko keskivertovarusteltu, ok pituus ja paksuus mut ei mikää pesismaila, mut tykkään kauheseti sen kiggelist koska tykkään äijästä ja koska se osaa käyttää sitä heijariansa. Eikä teiän ärsyyntyjien tarvi vetää hernettä nokkaa jos jotku tääl kelpuuttaa vaa isomunaset äijät, jääpähän enemmän hyviä tyyppejä ja söpöjä jätkiä meille muille!

Ei vaan se on vitun pinnallista, tietenkin jokaisella saa olla omat preferenssinsä. D Ymmärrän sun kommentin ja oon samoilla linjoilla. Mä vaan en tässä tapauksessa etsi sitä seurustelu kumppania, vaan enemmänkin kumppania sängyn puolelle, joten toi vehkeen koko on valitettavasti aika isossa osassa nyt.

Feminismi ei sulje pinnallisuutta pois. Ja kuten suklaasilmä tuossa sanoi, mä en sorra enkä hauku pienipeniksisiä, mä vaan yksinkertaisesti sain turn-offin siitä. Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Miehen pieni penis Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä Anneli , Ei ne tytöt varmaan sitä viivotinta ota sänkyyn mukaan Sulla on juuri hyvän kokoinen, älä hermoile!

Älkää nyt antako niille kymmensenttisille liikaa toivoa naismaailmassa. Vaikka koko ei ole kaikkein ratkasevin, niin kyllä kalun pitää tuntua. Jos ei tunnu miltään, on sama onko se 10 cm vai 14 cm. Pienessä ei myöskään ole sitä visuaalista boonusta. Oon jo yli viiskymppinen, ja kolmas emäntä. Ei tässä ole koskaan kullin kokoa laskeltu tai valittaneet On sitä joskus vitsinä mitattu, oli vajaa 20 senttiä.

Eikä ole aina pohjaan, mutta ei ole sattunutkaan. Joskus tuli käytyä muutaman kerran thainaisten kanssa, ei nekään ole sattuneet. Ei ole niin "pientä" melaa ettenkö ota siitä kaikkea iloa irti herkistyneellä, kuumalla, limaisella, turvonneella ja sykkivällä pillullani, jos mulkunkantaja on mies mun makuun. Olisi vittumaista olla niin vajavainen, ettei saisi tajunnanräjäyttävää nautintoa kuin sellaisen miehen kanssa joka on hung like a horse.

Pääsen kaiken kokoisilla ja näköisillä kulleilla taivaisiin. Miss Nymphetamine , Nyt siellä ekat alkaa jo naputtaa "taas pienimunaisen juttuja" vastausta. Pari asiaa kuitenkin nyt vasta aiheen huomasin ja en viitsinyt 34 sivua näitä lukea eli voi olla joku muukin jo vastaavia kommentteja kirjoittaa. Kivahan se olisi jos mittaa olisi velttonakin reilusti. Varmempi fiilis olisi näin miehenä käydä saunassa muiden kanssa jne.

Mieluusti kyllä löysämittaa haluaisin enemmän, mutta näillä mennään. Omalle vaimolle kelpaa mun kalu hyvin satuin kuulemaan kun hän kehui sitä kaverilleen. Hieman omaa vehjettäni hieman isompi dildo jo vaatii tosi paljon työtä saada sisään ja kuulemma sattuu vaihtoi pienempään. Pari muutakin naista on tullut aikoinaan vastaan jotka ovat olleet todella tiukkoja meikäläisen koollakin.

Pitkä, mutta tiukka emätin. Nainen valitsee mieluiten keskikokoisen, kuten kaikessa muussakin tasapaino on suuressa osassa valintoja tehdessä. Sitten tuleekin plot twist ja se sanoo rakastavansa minua D: Mutta niin tuliko joillekin tämän keskustelun mielensäpahoittajille muka oikeasti yllätyksenä, että ei niin vakavissa suhteissa petikumppanin kriteerit ovat ulkonäkökeskeisempiä kuin thaihieronta kokkola seksisivut Se perse ei todellakaan muistuttanut lainkaan näitä mitä näkee nettipornossa, että pillu on siinä ylhäällä persereiän vieressä, vaan hänen pillu oli helvetin alhaalla kun hän oli kontillaan.

0 thoughts on “Naisseuraa miehille ohut penis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading