Bratislava latex fetissi

Tuolla netissä on muutamia reaaliaika-saitteja, joissa kameroita on asennettu ihmisten koteihin. Aina jossain asunnossa oleillaan ilman vaatteita tai sitten on naiminen käynnissä. Kaipa nuo asukkaat jotain korvausta saavat, ellei sitten peräti ilmaisen asunnon. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko.

Vaimoni oli työmatkalla Lontoossa, josta toi tullessaan mustan latex catsuitin. Se peittää kaiken kaulasta varpaisiin ja ranteisiin. Tarkoituksenaan pukeutua asuun, kunhan ilmat lämpenevät ja käyttää sitä meidän huvilalla. Mitä mieltä te muut olette? Omaa kantaani en ole vielä muodostanut.

Haluaisin alistaa miestä perseelläni Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski. Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä?

Kiva katsella Mikähän siinä on, että muiden alastomuutta tai peräti naimista on niin kiva katsella? Yleensä kumifetissiä on vain miehillä. Kuten meillä, itse olen aivan kiimassa latex-kuteisiin, mutta vaimo ei ole hommassa mukana millään tavalla. Ei edes minua miellyttääkseen.

Kyllä hän sen asun itse osti puhtaasta uteliaisuudesta, koska englantilaisella "virkasisarellaan" oli ollut latexista valmistetut pikät housut yllään. Vaimoni oli tykännyt tuoksusta sekä itse materiaalista, kun sitä kosketteli. Olivat käyneet seuraavana päivänä alan liikkeessä, muistaakseni Skin Two ja sieltä sen kissapuvun osti.

Kaupassa oli ollut omien sanojensa mukaan "huumaava" tuoksu, valikoimaa aivan älyttömästi ja palvelukin viimeisen päälle kohteliaan asiallista. Vaimo kertoi, että siellä oli alkanut pillu kostua: Vaimollasi on ihan selvästi latex-fetissi. Mutta hänen täytyisi kaiketi saada se tartutettua myöskin sinuun? Mielenkiintoinen juttu tuo "tartuttaminen".

En ole ihan varma voiko sen fetissin tartuttaa. Enemmänkin olen huomannut kaapista ulostuloja. Fetissi on ollut piilevä ja sitten putkahtanut esiin kun on ollut tilaisuus. Niin kai se oli ketjun aloittajan vaimollakin.

Ja itsellä sama juttu. Esittelin kumin ja muovin vaimolle heti alussa ja se on ollut menoa sen jälkeen. On sitten vielä bi sen lisäksi. Toivon, että asiat menevät oikeaan suuntaan. Joo, ei voi tartuttaa. Olen yrittänyt pitkään pehmittää vaimoa käyttämään pvc- tai latex-asuja, mutta en ole siinä onnistunut. Olen jo luovuttanut ja leikin tätä nykyä kumiasujeni kanssa yksin.

Jatkan vielä sen verran, että ensimmäinen vaimo sanoi hulluksi, toinen valehteli ja vasta tämä kolmas on aito. Ja kyllä sen huomaa, että on aito! Sen voi päätellä monestakin asiasta. Kuitenkin minulta kysyttiin, minkälaista "hoitoa" toivoisin päivän kunniaksi. Ei minun tarvitse kuitenkaan sen enempää toivoa. Kyllä hän tietää mikä on hyväksi. Vuosien kuluessa on asuste- ja lelukaapit kunnolla varustettuja, joten joka lähtöön löytyy tarvikkeita.

Parasta on kumi- ja muoviasukombinaatiot. Ja kaasunaamarit oheislaitteineen ja hengityskontrolleineen. Ja kaikki on valmisteltu etukäteen ja kumihuone on valmiina iltaa varten! Latex asuissa kotona Yli kymmenen vuotta itsekkin on latex asuja tullut osteltua ja parin viime vuoden aikana vaimokin on tullut enemmän mukaan. Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä? Kiva katsella Mikähän siinä on, että muiden alastomuutta tai peräti naimista on niin kiva katsella?

Tuolta erittäin hyvällä tuurilla: Kyllähän niitä tuolla kaupungin kujilla näkee useinkin. Olen 48v ukkomies Hesasta,ja olisi kyllä ihan mielenkiintoista tutustua vähän vanhempaan kumi,pvc myös nahka harrastajaan 40v vaimon kanssa. Varsinkin jos miehellä paljon asuja ja isompiakin kokoja,voitais sovitella vaimollekkin? Kokemusta kumiasuista ei,kiinnostusta kylläkin Onpa kiva huomata, että jotkut on kiinnostuineita kokeilemaan mm.

Itselläni on tosi paljon asuja ja voisin olla ainakin aluksi silmänilona ja siitä se ajatus sitten lähtee. Mitä tykkäisitte, jos mies olisi jopa sidottunakin esim. Sinä vai minä sidottuna? Toivottavasti huomioit myös mainintani isompikokoisista asusteista?? Kyllä huomioin, mutta minkäkokoisia pitäisi löytyä? Taitaa olla suurimpia kokoja mitä löytyy. Vähän tarkempaan,ei autoa me itä-H: Mitä matskua isommat koot?

Sulla välineitä,jos haluat sidotuksi??? Mutta miten saada yhteys sinuun muutenkin kun täällä? On muutamia juttuja millä on helppo laittaa kiinni.

Sitten on pari sadeasua. Vaikka nahka ja pvc on kivaa olla olisiko kiinnostavaa kokeilla sitoa sadeasussa sadeasuinen silmäniloksi? Menkää tänne nyt ens hätään http: Videoikaa teidän touhu tai ottakaa kuvia täällä on paljon kiinnostuneita: Tiukassa tais lähtee lomille tai jtn,kun ei ole ilmoitellut Täällä sitä ollaan ja olen ollut mustassa nahka-asussa.

Tähän lisäksi musta paksu nahkahuppu tekee ihmeitä. Ihan mustana ja avuttomaksi teidän silmänilona kunhan saa asiat menemään eteen päin. Tietysti iloa ja hyvää huumoria samaan aikaan. On kiva ajatella mitä kaikkea voikaan keksiä. Mitä pitäisitte punaisesta nahka- tai pvc asuista? Olisiko jollakin tähän asiaan lisätä mielikuvitusta, kirjoittaa ajatuksia mikä voisi antaa monelle hyviä juttuja?

No miten se yhteys? Painaa lomatkin jo päälle, Ei ole ehtinyt tehdä s-postiosoitetta, kun tuntui, että siellä se ajatus on kadonnut. Tässä olisi voinut viettää iltaa jonkun kanssa. Lattialle sidottuna mustassa kiiltävässä sadeasussa avuttomana. Suutukittuna ja joku alkaisi kiusaamaan kumikäsineellä.

Siinä rimpuilisi ja tekijä sen kuin nauttisi tekemisestään. No kehitä se s-posti osoite,tuun mielellään leikkimään,sulla kuullostaa olevan upeita asusteita!!! Otetaan vaimo mukaan myöhemmin? Lähden lomalle nyt,eli hyvät Jussit,palataan Eipä ole osoitetta ilmestynyt Taitaa olla urbaania legendaa latexista tykkäävät naiset, eli ET löydä mistään.

Ei nyt ihan, mutta ehkä naiset usein tarvii miehen avustamaan fetissin syntymisessä. Mutta kun on alkuun päässyt niin tiedän että nainenkin nauttii kumiasuun pukeutumisesta.

Tuolla netissä on muutamia reaaliaika-saitteja, joissa kameroita on asennettu ihmisten koteihin. Aina jossain asunnossa oleillaan ilman vaatteita tai sitten on naiminen käynnissä. Kaipa nuo asukkaat jotain korvausta saavat, ellei sitten peräti ilmaisen asunnon. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Vaimoni oli työmatkalla Lontoossa, josta toi tullessaan mustan latex catsuitin. Se peittää kaiken kaulasta varpaisiin ja ranteisiin. Tarkoituksenaan pukeutua asuun, kunhan ilmat lämpenevät ja käyttää sitä meidän huvilalla.

Mitä mieltä te muut olette? Omaa kantaani en ole vielä muodostanut. Haluaisin alistaa miestä perseelläni Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski. Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä? Kiva katsella Mikähän siinä on, että muiden alastomuutta tai peräti naimista on niin kiva katsella? Yleensä kumifetissiä on vain miehillä. Kuten meillä, itse olen aivan kiimassa latex-kuteisiin, mutta vaimo ei ole hommassa mukana millään tavalla.

Ei edes minua miellyttääkseen. Kyllä hän sen asun itse osti puhtaasta uteliaisuudesta, koska englantilaisella "virkasisarellaan" oli ollut latexista valmistetut pikät housut yllään.

Vaimoni oli tykännyt tuoksusta sekä itse materiaalista, kun sitä kosketteli. Olivat käyneet seuraavana päivänä alan liikkeessä, muistaakseni Skin Two ja sieltä sen kissapuvun osti. Kaupassa oli ollut omien sanojensa mukaan "huumaava" tuoksu, valikoimaa aivan älyttömästi ja palvelukin viimeisen päälle kohteliaan asiallista. Vaimo kertoi, että siellä oli alkanut pillu kostua: Vaimollasi on ihan selvästi latex-fetissi. Mutta hänen täytyisi kaiketi saada se tartutettua myöskin sinuun?

Mielenkiintoinen juttu tuo "tartuttaminen". En ole ihan varma voiko sen fetissin tartuttaa. Enemmänkin olen huomannut kaapista ulostuloja. Fetissi on ollut piilevä ja sitten putkahtanut esiin kun on ollut tilaisuus. Niin kai se oli ketjun aloittajan vaimollakin. Ja itsellä sama juttu. Esittelin kumin ja muovin vaimolle heti alussa ja se on ollut menoa sen jälkeen.

On sitten vielä bi sen lisäksi. Toivon, että asiat menevät oikeaan suuntaan. Joo, ei voi tartuttaa. Olen yrittänyt pitkään pehmittää vaimoa käyttämään pvc- tai latex-asuja, mutta en ole siinä onnistunut.

Olen jo luovuttanut ja leikin tätä nykyä kumiasujeni kanssa yksin. Jatkan vielä sen verran, että ensimmäinen vaimo sanoi hulluksi, toinen valehteli ja vasta tämä kolmas on aito. Ja kyllä sen huomaa, että on aito! Sen voi päätellä monestakin asiasta. Kuitenkin minulta kysyttiin, minkälaista "hoitoa" toivoisin päivän kunniaksi.

Ei minun tarvitse kuitenkaan sen enempää toivoa. Kyllä hän tietää mikä on hyväksi. Vuosien kuluessa on asuste- ja lelukaapit kunnolla varustettuja, joten joka lähtöön löytyy tarvikkeita. Parasta on kumi- ja muoviasukombinaatiot. Ja kaasunaamarit oheislaitteineen ja hengityskontrolleineen.

Ja kaikki on valmisteltu etukäteen ja kumihuone on valmiina iltaa varten! Latex asuissa kotona Yli kymmenen vuotta itsekkin on latex asuja tullut osteltua ja parin viime vuoden aikana vaimokin on tullut enemmän mukaan. Sinä vai minä sidottuna? Toivottavasti huomioit myös mainintani isompikokoisista asusteista??

Kyllä huomioin, mutta minkäkokoisia pitäisi löytyä? Taitaa olla suurimpia kokoja mitä löytyy. Vähän tarkempaan,ei autoa me itä-H: Mitä matskua isommat koot? Sulla välineitä,jos haluat sidotuksi??? Mutta miten saada yhteys sinuun muutenkin kun täällä? On muutamia juttuja millä on helppo laittaa kiinni. Sitten on pari sadeasua. Vaikka nahka ja pvc on kivaa olla olisiko kiinnostavaa kokeilla sitoa sadeasussa sadeasuinen silmäniloksi?

Menkää tänne nyt ens hätään http: Videoikaa teidän touhu tai ottakaa kuvia täällä on paljon kiinnostuneita: Tiukassa tais lähtee lomille tai jtn,kun ei ole ilmoitellut Täällä sitä ollaan ja olen ollut mustassa nahka-asussa. Tähän lisäksi musta paksu nahkahuppu tekee ihmeitä. Ihan mustana ja avuttomaksi teidän silmänilona kunhan saa asiat menemään eteen päin. Tietysti iloa ja hyvää huumoria samaan aikaan. On kiva ajatella mitä kaikkea voikaan keksiä. Mitä pitäisitte punaisesta nahka- tai pvc asuista?

Olisiko jollakin tähän asiaan lisätä mielikuvitusta, kirjoittaa ajatuksia mikä voisi antaa monelle hyviä juttuja? No miten se yhteys?

Painaa lomatkin jo päälle, Ei ole ehtinyt tehdä s-postiosoitetta, kun tuntui, että siellä se ajatus on kadonnut. Tässä olisi voinut viettää iltaa jonkun kanssa. Lattialle sidottuna mustassa kiiltävässä sadeasussa avuttomana. Suutukittuna ja joku alkaisi kiusaamaan kumikäsineellä. Siinä rimpuilisi ja tekijä sen kuin nauttisi tekemisestään.

No kehitä se s-posti osoite,tuun mielellään leikkimään,sulla kuullostaa olevan upeita asusteita!!! Otetaan vaimo mukaan myöhemmin? Lähden lomalle nyt,eli hyvät Jussit,palataan Eipä ole osoitetta ilmestynyt Taitaa olla urbaania legendaa latexista tykkäävät naiset, eli ET löydä mistään.

Ei nyt ihan, mutta ehkä naiset usein tarvii miehen avustamaan fetissin syntymisessä. Mutta kun on alkuun päässyt niin tiedän että nainenkin nauttii kumiasuun pukeutumisesta. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Täällä sitä ollaan nahka-asussa. Tiukaan pvc asuun voin pukeutua ja muutenkin olen aika tiukka kunnossa. Tähän lisäksi käsirautaleikkejä tai sidottuna. Voisi viettää iltaa vaikka muovisessa asussa, jos vaan olisi joka tykkäisi näkemästään tai jopa keksisi lisää juttuja.

Kumia päälle ja hotellin suihkuun kaverin kanssa harrastelemaan kusipaskaleikkejä? Lotossakin voittaa helpommin kun latex asuista tykkäävää naista leikkikaveriksi.. Koitahan noita eri klubeja ja tapahtumia. Viime kevään Wonderlust festareilla ainakin oli paljon upeasti pukeutuneita mimmejä liikenteessä ja tuonne Pervpark klubille myös porukka pukeutuu yleensä tosi hyvin. Kumi-asuja en voi käyttää mutta muuten nahka ja seksikkäät hepeneet ovat mieleen.

2 thoughts on “Bratislava latex fetissi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading