Etsin naisystävää tallinna vanha kaupunki

etsin naisystävää tallinna vanha kaupunki

This house is from 14th century old. And was totally renovated in year. So its like now new building, Outside and inside totally renovated, it was big total renovation project. Peruutus- ja ennakkomaksukäytännöt vaihtelevat huoneistotyypin mukaan. Lisää haluamasi päivämäärät ja tarkista valitsemasi huoneen ehdot. Tässä majoituspaikassa hyväksyttävät kortit. Pankkikortti Vip Old Town Apartments hyväksyy nämä kortit ja pidättää oikeuden tehdä kortiltasi katevarauksen ennen saapumista.

Vip Old Town Apartments hyväksyy nämä kortit ja pidättää oikeuden tehdä kortiltasi katevarauksen ennen saapumista. Wi-Fi on saatavilla hotellihuoneissa ja se on maksuton. Valitettavasti lähetyksessä meni jotain vikaan. Näin tiedämme, että arviot ovat peräisin todellisilta asiakkailta. Kuka muu osaisi kertoa paremmin ilmaisesta aamiaisesta, ystävällisestä palvelusta tai hiljaisesta huoneesta kuin majoituspaikassa jo yöpyneet asiakkaat?

Haluaisimme sinun kertovan niin hyvistä kuin huonoista kokemuksista. Noudata vain muutamaa helppoa ohjetta. Uskomme, että asiakasarvioiden ja majoituspaikkojen kirjoittamien vastausten ansiosta esiin pääsee laajasti erilaisia mielipiteitä ja kokemuksia. Ne auttavat asiakkaita tekemään oikeita päätöksiä majoituspaikkansa valinnassa.

Julkaisemme kaikki kommentit — sekä myönteiset että kielteiset — kokonaisuudessaan ja mahdollisimman nopeasti, kun olemme ensin tarkistaneet, että ne noudattavat Booking. Kerromme myös siitä, missä vaiheessa lähetetyn sisällön käsittelyä kulloinkin ollaan. Seuraamme samoja sääntöjä ja ohjeita kaikessa käyttäjien luomassa sisällössä ja majoituspaikkojen vastauksissa. Annamme arvioiden puhua puolestaan, emmekä pysty määrittelemään niiden todenmukaisuutta. Näiden ohjeiden ja sääntöjen tarkoitus on pitää Booking.

Ne ovat arvokkaita, olipa kommentin sävy millainen tahansa. Kommentin sisällön tulisi liittyä matkailuun. Hyödyllisimmät kommentit ovat yksityiskohtaisia ja auttavat muita tekemään parempia päätöksiä. Ethän kirjoita kommenttiin henkilöihin kohdistuvia, poliittisia, eettisiä tai uskonnollisia mielipiteitä.

Mainossisältö poistetaan ja Booking. Sisällön tulisi sopia maailmanlaajuiselle yleisölle. Vältä kiroilua tai vastaavaa kielenkäyttöä millä tahansa kielellä. Kommentteja ja muuta sisältöä, joka sisältää vihapuhetta, rasistisia kommentteja, uhkailua, seksuaalista vihjailua, väkivaltaista sisältöä tai laittomuuksiin yllyttämistä, ei hyväksytä.

Kaiken sisällön tulisi olla aitoa ja uutta asiakkaalle. Arviot ovat hyödyllisimpiä silloin, kun ne ovat alkuperäisiä ja puolueettomia. Kirjoittamasi arvion tulisi olla sinulta itseltäsi.

Arvioissa ja vastauksissa esitetyt mielipiteet ovat Booking. Arvostelut lajitellaan oletuksena päivämäärän ja lisäkriteerien perusteella, jotta löytäisit olennaiset arviot nopeasti. Voit myös etsiä arvioita kielen, tekstiä sisältävien arvioiden sekä nimellä jätettyjen arvioiden perusteella. Muita lajittelutapoja saattaa myös olla saatavilla esim. Delta Apartments Old Town Luxe. Viimeisin varaus tähän hotelliin tehtiin eilen klo Ilmoita voimassa oleva sähköpostiosoite.

Tervetuliaisviesti kolahtaa pian sähköpostiisi. Suosittele ystäville ja tienaa Listaa majoituspaikkasi. Meillä on yli 70 miljoonaa asiakasarviota ja ne kaikki ovat majoituspaikassa yöpyneiden antamia.

Voit jättää arvion vain, jos olet tehnyt varauksen. Siksi olemme varmoja, että arviot tulevat majoituspaikassa yöpyneiltä todellisilta asiakkailta. Majoituspaikassa yöpyessään asiakkaamme panevat merkille esimerkiksi sen, miten hiljainen huone on ja miten ystävällistä henkilökunta on. Matkan jälkeen asiakkaat kertovat meille kokemuksistaan. Varmistamme, ettei arvioissa ole asiattomuuksia ja että ne ovat todellisilta asiakkailta.

Sitten lisäämme ne Booking. Käyttäjätiliin kirjautumalla hyväksyt yleiset sopimusehtomme ja yksityisyydensuojamme. Kirjoita sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla saat uuden salasanan.

Tarkista sähköpostisi ja klikkaa sähköpostissa olevaa linkkiä, jotta saat uuden salasanan. Käyttäjätilin omistajana hyväksyt yleiset sopimusehtomme ja yksityisyydensuojamme. Selaintasi ei tueta Voit jatkaa sivustomme selailua, mutta et voi varata tai tarkastella olemassa olevia varauksiasi ennen kuin päivität selaimesi. Rekisteröidy - avaa viestiruutu. Kirjaudu sisään - avaa viestiruutu. Auta meitä parantamaan verkkosivustoamme vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

Huoneiston tiedot ja hinta Palvelut Talon säännöt Asiakasarviot Vip Old Town Apartments Tämä majoituspaikka kuuluu preferred-ohjelmaamme. Se tarjoaa sekä erinomaista palvelua että hyvää vastinetta rahoille ja on saanut loistavia arvioita Booking.

Majoituspaikka saattaa maksaa Booking. Sijainti ja palvelut sopivat mainiosti kaksin matkaileville Sopii kahdestaan matkustaville. Erinomainen arviota 9,0. Siisti ja hyvin varusteltu pieni yksiö hyvällä sijainnilla aivan Nigulistikirkon vieressä. Oma rauha kaupungin ytimessä. Hyvällä paikalla siisti asunto 2 henkilölle sopiva No yks oli ainakin cm. Nooh toisalta virolaiset on mukavia. Antoipa nainen rahasta tai ei. Venäläisten syytä se on että Virossa joudutaan itseään mymään.

Ne sen kulttuurin sinne toi. No etkö itse nähnyt. Ihan pantavan näköinen pimuhan tuo Jaskarin naisystävä Kai Kikerist oli-. Ämmä tais valehdella jaskarin hjakkaaneen sitä.

Kuka nyt sitä samaa Tallinnan risteilyä ja viinan tuontia jaksaa! Kantsii mennä välillä noilla edullisilla lähdöillä Ruotsiin. Nytkin Viikkarilla oli joku alle 60 egee ja Stokiksessa on tosiaan halpaa.

Ottaa vaikka kyydin sinne Sickaniin. Sitä paitsi ei kaikki Tallinnankaan purkit rantaudu maihin. Mikä se "bilelaiva" nyt esim. Henkilökohtaisesti mua inhottaa Tallinnassa, että ihan satamassa, siinä jossain Sadamin vieressä on jo strippimesta ja pillunjakomyymälä.

Ei me ainakaan perheen kanssa mennä. Riikassa meno on kuulema vielä hurjempaa. Tallinna on pyhäkoulu verrattuna Riikaan.

Riian vanha kaupunki on yhtä isoa baaria ja bordellia. Mielummin menen Tallinnaan enkä Riikaan, Riika on likainen,ylihinnoiteltu,ihmiset töykeitä ja epäkohteliaita,paljon huijareita yms. Tallinna 10 ja Riika 5, kouluarvosanoilla. Horo ja poro Näillä baltian maiden asukeilla on aivan oma käsitys rehellisyydestä ja moraalista.

Jopa hotelli esitteissä on hieromalaistosten osoitteet, joten on yleisesti hyväksyttyä se pillun myyminen em. Miksi yleensä edes matkustaa näihin maihin joissa ei ole mitään katsottavaa lukuunottamatta riikaa ja siitäkin vain sen vanhaa osaa.

Töykeitä sosialismin kasvatteja kaikki ilman ilman mainittavaa sivistystä tai kulttuuria ja kaikissa kehitysmaan infrastruktuuri.

Mitä suomalaiset ovat tehneet vuosikymmeniä: Lautat täynnä juoppoja reuhuajia on purkautunut satamaan, kaljasaaveilla vain yksi mielessä: Nyt näyttämään, että ollaan miehiä ja kuinka me osataan naida. Niin, vaikka ne yritykset olisivat loppuneet jo rappusilla, kun kaljasaavit ovat nukahtaneet. Suomalaiset, käyttäytykää nyt vihdoinkin hyvin näissä maissa ja korjatkaa Suomen maine! Kaikissa sivistysmaissa on tottakai seksiviihdepaikkojen esitteitä tarjolla matkailijoille.

Vain Suomessa ja Ruotsissa ollaan elämäkielteisiä teeskentelijöitä, mutta muutuu ne ajat täälläkin: Suomesta ja Ruotsista tulevat ne asiakkaat jotka maksavat pillusta ja kun pillu porisee niin saa viro tussu horokin leipää pöytään.

Voi jumalauta kun viimeksi olin Baltiassa niin panin varmaa kahtakymmentä virolaista ja latvialaista naista koko reissun aikana. Janne Petteri Bruman Suomalaiset ja venäläiset juovat vähemmän kuin britit, ranskalaiset ja saksalaiset yhteensä joten stereotypiat roskakoriin.

Se että virolainen tai latvialainen antaa pillua jotta pääsisi Suomeen? Ota minut mukaan sinä hyvä mies". Moraalin ja SUN näkemyksen Moraalista on suuri ero. Baltian maissa on melko köyhää. Tekstistäs päätellen olet joko pillua saamaton mies,semmonen perus tylsä pena. Tai joku pirjetta täti joka kyttää miestään,pelkää huoria ja on semmonen seminatsi.

Älä pelkää, ei ne prostituoidut sun miestäs vie tai haluu, Rahat vaan! Virolainen nainen onkin huora alusta loppuun asti, mutta senpä tiesinkin. Kuten non myös latvialainen tai liettualainen nainen joka antaa sellaiset kyydit, että sänky hajoo. Terve mies ottaa naiselta jos jumalauta pienestä maksusta tarjoaa pimpsaa vaikka nykypäivänä sieltä saa jo ilmaiseksi. Onko Baltia todella uusia Thaimaa. Laivayhtiöiden matkustajatiedot kertovat Tallinnan matkailun kovasta kasvusta.

Pelkällä kohtuuhintaisella peppukaupalla ei voi selittää koko matkustajakasvua, vaikka olen minäkin ihan sen takia tehnyt tänä vuonna 3 reissua sinne, ja ennen joulua ehtii vielä pari kertaa Kyllä Virosta löytyy myöskin meille naisille seuraa, kyvykkäitä ,hauskoja ,kohteliaita, aitoja tosimiehiä. Ja heillä pysyy vielä kädessä vasara ja saha ja kädentaitoja on muuhunkin kuin naisen viihdyttämiseen, siinä menevät kyllä kirkkaasti suomipojan ohi!!! Joka käy Eesti foorumilla kehumassa eestin miehiä?

Kyllä toi stripparilta tussun saaminen ei onnistu helpolla, eikä ees poskihoito. Ite olen muutaman kerran koittanut ja käsihoitoon on ollut tyytyminen tai sitten pitää odottaa muijan työvuoron päättymistä - tartteehan niiden baarienkin näet elää eivätkä päästä niitä muijiaan livahteleen ennen työvuoron päättymistä.

Parhaimmillaan puisto on varmasti myöhään keväällä ja kesäisin, katsokaa vaikka näitä Pää Pilvissä -blogin kuvia. Älä kulje tämän kuvauksellisen sisäpihan ohi vanhassa kaupungissa. Poikkea myös kahvilla symppiksessä kahvilassa! Osta Rimistä pikniktarvikkeita ja suuntaa Piritan rannalle viettämään kesäpäivää. Hyppää ratikkaan ja tee uusia aluevaltauksia! Jos taivaalta sataa pieniä ukkoja tai sen paremman puoliskon kanssa on tullut kauhea riitaa seurannut mykkäkoulu ja haluaa vain olla möllöttää hiljaa omissa oloissaan , voi aina vetäytyä elokuvateatterin pimeyteen.

Esimerkiksi Solaris-ostoskeskuksessa on Apollo-elokuvateatteri , ja lippuhinnat ovat tietenkin vähän edullisemmat kuin Suomessa. Pelkästään hyvässä hotellissa voi olla Tallinnassa tarpeeksi tekemistä. Aina ja ikuisesti hehkuttamani Swissotel tarjoaa ainakin minulle puitteet siihen, ettei Tallinnan matkalle ihanan hotellin ja hyvän illallisen lisäksi paljoa muuta edes tarvita. Monella on mielessä myös hemmotteluloma Tallinnassa. Itse suuntaisin Swissotelin pieneen spahan etenkin, jos olisin hotellin asiakas.

Spassa on vain yksi allas ja muutama sauna, mutta rauhallinen tunnelma ja näköalat tekevät paikasta sopivan rentoutumiseen. Kokonaisvaltaisempaa kylpyläkokemusta etsivät suuntaavat katseensa muihin paikkoihin. Jos etsit hyvää kampaajaa Tallinnassa, niin suomalainen Tallinnassa asunut ystäväni vinkkasi kerran Pikk 40 Ilusalongin olevan hyvä paikka. Siellä Reelika-niminen nainen puhuu suomeakin ja on pitänyt ystäväni aina tyytyväisenä. Nopeasti vilkaistuna hinnat näyttäisivät olevan noin puolet Helsingin riistohinnoista.

Onko teillä suosikkikampaamoa Tallinnassa? Olen koonnut Tallinnan parhaimmat näköalapaikat tähän postaukseen. Jos et ole ikinä astunut jalallasi ulos satama-vanhakaupunki-pyhiinvaellusreitiltä, niin käy nyt ihmeessä ainakin Kalamajan alueella Telliskivi-korttelissa ihmettelemässä virolaista hipsterimeininkiä. Jotkut povaavat pahamaineisesta Koplin kaupunginosasta Tallinnan Prenzlauer Bergia. Rähjäinen asuinalue vetää ensin puoleensa opiskelijat ja taiteilijat halvoilla hinnoillaan, sitten se saa maineen mielenkiintoisena paikkana ja keskiluokka rynnii sinne asumaan.

Asuinalue siistiytyy ja tylsistyy ja hinnat kohovat pilviin. Koplista löytynee ainakin vielä se toisenlainen Tallinna, jos sellainen kiinnostaa. Illallistarjonta on niin laaja, että melkein alkaa harmittaa, kun muistaa asuvansa Helsingissä. Hyvä illallinen on yksi ohjelmanumero! Vinkkejä voisi antaa vaikka kuinka paljon, mutta kannattaa pitää ainakin Noa ja SALT mielessä, jos haluaa fiilistellä ruokaa ja samalla hylätä vanhan kaupungin hetkeksi, mikä sekin on virkistävää.

Vanhassa kaupungissa halpaa ja hyvää saa esimerkiksi Rataskaevu 16 -ravintolasta kuva. Olen tapojeni orja ja menen aina  Kohvik Komeetiin, mutta valinnanvaraa riittää. Menkää nyt silti kuitenkin Kohvik Komeetiin. Se minkä se ostoskeskusmiljöössä häviää, sen se kakuissa voittaa. Mielestäni paras paikka Tallinna-kokemuksen kruunaamiseen on Swissotel-hotellin ylimmän kerroksen loungebaari, josta saa hyvät cocktailit ja silmäykset yöllisen Tallinnan valoihin.

Bonuksena vielä kaksi upealta vaikuttavaa paikkaa Tallinnan ulkopuolella —  Jägalan vesiputous ja Rummu Karjäärin hylätty avolouhos. Näihin on pakko vielä päästä! Ollaan tänään menossa Patarein kierrokselle ja jos ehditään, niin poiketaan Piritassakin. Tosin tämä jäätävän kylmä tuuli hieman laskee rantavisiitin kiinnostusta…. Hei olemme juuri Tallinnassa,kerron tässä vinkin mitä pitää harkita. Jota ei tilatessa haluttu näyttää. Siinä kiisteltiin ,että aika ei ole vielä kulunut umpeen ja poika parkkeerasi meidät ulos.

Toivotaan, että ainakin jotkut osaavat tämän jälkeen varoa kyseisiä riksakyytejä. Kävin joulun edellä eka kertaa katsomassa balettia Tallinnassa Pähkinänsärkijä ja voin todellakin suositella!!! Tyttäreni olivata mmyös aivan ihastuneita! Ihanaa kuulla, että tykkäsitte baletista. Ja vielä Pähkinänsärkijä… Nyt on kyllä pakko päästä sinne itsekin! Tallinna on kyllä monipuolinen paikka. Moi, hyviä vinkkejä myös tällaiselle tottuneelle kävijälle.

Sen verran tuohon ratikalla matkustamiseen, että Kopliin menevät linjat 1 ja 2 eivät kulje kesällä lainkaan eli vasta syksyllä pääsee taas ratikalla länsipuolelle.

Bussi 52 korvaa Kopliin menevät linjat. Suosittelen Kadriorgin puistoon menoa ja varatkaa kunnolla aikaa. Tosi kaunista kesällä ja sieltä voi jatkaa matkan tuohon Piritan rannallekin: Täytyypä laittaa postaukseen maininta asiasta.

Jos ehdin Tallinnaan vielä tämän kesän aikana, menen ehdottomasti Kadriorgiin. Nämä vinkit tuli kuin tilauksesta. Tässä kuussa on tiedossa parin yön Tallinnan visiitti ja koska mun reissut Tallinnaan on tätä ennen rajoittuneet lähinnä yhteen haahuiluun vanhassakaupungissa, yhteen shoppailureissuun ja kahteen keikkareissuun, joissa ehti nähdä keikkapaikan ja hostellin, niin näistä saan varmasti ammennettua hyviä kohteita ja vinkkejä: Oot vissiin ollut yövuorossa?

P Täytyy kyllä mennä tonne Ulemisteen seuraavalla kerralla! Hei, aivan mielettömän inspiroivat postaus Tallinnasta! Olen itse käynyt siellä kerran ja ei ole ollut kiinnostavampien kohteiden listalla, mutta tämä taisi nyt kyllä muuttua.

Mahtavia vinkkejä, toi ghost-kierros kuulosti hyvältä. Tosi kiva jos oli hyötyä. Ei se kierros mikään super pelottava ollut, mutta ihan tarpeeksi ainakin pimeänä talvi-iltana. Tuo baletti on minunkin listallani. En ole Tallinnassa koskaan baletissa käynyt, mutta suunnitelmissa on ollut useamminkin. Ja kampaajalla voisin myös käydä. En ole nimittäin vielä löytänyt sitä oikeaa kampaajaa.

Etsin naisystävää tallinna vanha kaupunki -

Alakaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat lisäksi kaupungin  suojamuuri ja tornit. Kirkkaana päivänä TV-tornista voi nähdä Suomeen asti.

Etsin naisystävää tallinna vanha kaupunki -

Reply Veera Bianca lauantai, kesäkuu 18, at Reply Top 10 Lentodiilit keskiviikko, marraskuu 16, at Vanhakaupunki Tallinnan vanhakaupunki jakautuu kahteen alueeseen — alakaupunkiin ja Toompeaan eli yläkaupunkiin. Olen itse käynyt siellä kerran ja ei ole ollut kiinnostavampien kohteiden listalla, mutta tämä taisi nyt kyllä muuttua. Valitettavasti lähetyksessä meni jotain vikaan. etsin naisystävää tallinna vanha kaupunki

: Etsin naisystävää tallinna vanha kaupunki

NAISSEURAA MIEHILLE OHUT PENIS Erotic massage center vantaan kokoinen huora
SEKSISEURAA LOHJA SEXY THAI MASSAGE Bb henna tissit jessica koks
TURKU TALLINNA VILNA ESCORT Suomalaista sexiä siwa hämeenlinna
Sihteerio alastonsuomi uudet kuvat 824

Tuo Rummun avolouhos on ollut mielessä tälle kesälle. Heinäkuussa olisi vähän luppoaikaa, joten jos sitä vaikka silloin kipaisisi sinne: Hyvä kahvila on myös vanhassa kaupungissa Kohvik Must Puudel! Siitä me ollaan tykätty. Ja sinne saa nimensä mukaisesti lemmikitkin tulla! Oon kerran käyny Must Puudelissa, enkä oo ihan päättänyt, tykkäsinkö vai en. D Mutta monet tuntuu tykkäävän! Söin jonkun pastan siellä, ja se oli kyllä hyvä. Toivottavasti pääset tonne avolouhokselle, haluan tietää paikasta enemmän.

Olen kummitusfriikki, joten toi Ghost Tour olisi kiinnostava. Meidän piti viimeksi Tallinnan-matkalla mennä kidutusmuseoon, mutta se ei ollut sopivaan aikaan auki. Tästä tulisikin hyvä teemareissu Tallinnaan täksi kesäksi: Hyviä vinkkejä, joskin osa on sellaisia, mihin en omaa lomaani tuhlaisi esim.

D Keräsin tähän kyllä oikeastaan kaiken mitä olen tehnyt, tai mitä mieleen tuli. Toki löytyisi vielä paaaljon muutakin, ja esim. Kävin viime syksynä pitkästä aikaa Tallinnassa ja on se kyllä ihana kaupunki — jopa pelkästään siihen haahuiluun, mutta aika monta listasi asiaa tuli myös haahuillessa vastaan: Erityisesti niitä ihania kahviloita ja ravintoloita.

Ja Noa on minunkin mielestä huippu ihana — niin ihana, että haluaisin päästä kokemaan sen terassin myös aurinkoisena kesäpäivänä ja -iltana: Listaan voisin lisätä vielä kauneushoidot, olen itse käynyt kahdesti Tallinnassa jalkahoidossa.

Mikäs sen mukavampaa kuin päästä jalkahierontaan käveltyä ensin koko päivän kaupungin kaduilla — päämäärätietoisesti tai haahuillen: Niinpä, kauneushoidot jäivät nyt mainitsematta span ja kampaamon maininnasta huolimatta! Jalkahoito tekis täälläkin enemmän kuin terää. Meidän Tallinnan reissut on rajoittuneet lyhyille risteilyille. Se asia täytyy korjata jossain vaiheessa.

Tallinnan ravintoloista olen kuullut paljon hyvää. Ja tuo vankila kiinnostaa minuakin! Siis minun on ihan pakko päästä tänä kesänä Tallinnaan!

Kummasti vaan alkaa täyttyä nämä kesän viikonloput, joten pitäis oikeasti alkaa tehdä suunnitelmia niille vapaille viikonlopuille, että ei käy niin, että kohta huomaakin kesän jo päättyneen enkä ole tehnyt mitään: D Tässä on niin monta vinkkiä, mitä olisi kiva päästä testaamaan. Etenkin cocktailit Swissotel-hotellin loungessa pitää kokeilla! Tallinna on minulle kyllä semmoinen harmituksen paikka. Harmittaa sen vuoksi, että olen käynyt siellä ainoastaan sellaisilla pikamatkoilla ja moni hyvä paikka on jäänyt näkemättä.

Moni suomalainen tuntuu tuntevan Tallinnan kuin omat taskunsa mutta jotenkin se on minulta päässyt lipsahtamaan ohi. Olisi päästä oikein ajan kanssa kiertelemään ja oleskelemaan Tallinnassa. Joo, mullakin oli ennen juuri toi fiilis. Nykyään paikka alkaa tulla hiljalleen tutummaksi ja tutummaksi. Monta näistä onkin tullut tehtyä, mutta ihan kiva lista — pitääkin pitää mielessä — jos tässä joskus taas Tallinnaan päädymme.

Meillä on käynyt Tallinnan kanssa vähän samoin kuin Tukholman aikoinaan, että kun siellä riittävän monta kertaa kävi, välillä laivalla, välillä Piritassa purjeveneellä, niin ei sitten jaksa enää innostua. Vaikka olemme me jo taas Tukholmaankin palanneet ….

Tallinnassa tulee käytyä usein, ja uudet vinkit ovat aina enemmän kuin tervetulleita. Näistä aion käydä ainakin Patareissa ja niissä tunneleissa ja baletissa ja miksei tuolla Koplissakin. Viimeksi mainittuun olen ehkä joskus spåralla eksynyt, mutta ei siellä silloin ainakaan ollut oikein mitään.

Me ollaan just kasaamassa massiivista Tallinna-vinkkipostausta ja ilokseni siinä ei ole juurikaan päällekkäisyyksiä tämän kanssa, eli voinen linkata tämän omien vinkkien jatkoksi: Ghost Walking Tour kuulostaa siistiltä!

Hitsi kun Tukholmassakin järjestetään Gamla stanissa sellaisia, mutta harvoin sielläkään tulee yövyttyä. Päiväretkellä kun ei ihan kauheesti ehdi. Tallinnassa tykkään käydä itsekin kampaajalla ja hieronnassa, ne on edullisia ja hyviä. Tallinan ravintolatarjonta on myös huisi! Tuolla muurin pätkällä kävin viime reissuna kävelemässä, on kolmen euron väärti. Todellakin kolmen euron arvoinen sijoitus. Toi vois muuten Tukholmassakin olla mielenkiintoinen.

Seuraava kerta Stoksiksessa menee Beyoncen keikalla…. Hei ihana otsikko, nauratti ihan sikana: No, tämä lista muistutti että höpö höpö, eihän ole.

Ehkä on kesäreissun paikka: Oon viimeisen vuoden sisällä ihan täysillä innostunut kohteesta! Tallinnassa on erityisesti ihan mahtavia kahviloita ja rafloja, etenkin jos vähän poistuu tolta pyhinvaellusrieitiltä: Lähdetään Tallinnan varmaan taas heinäkuussa. Tosin omalla autolla ja tarkoitus ajaa eteenpäin. Katsotaan mihin auton nokka vie: Copyright © Rantapallo. Meneekö teilläkin Tallinnan matkat joskus pelkäksi vanhassa kaupungissa haahuiluksi?

Tässä 23 vinkkiä siihen, mitä kaikkea muuta Tallinnassa voi esimerkiksi tehdä. Kirkkaana päivänä TV-tornista voi nähdä Suomeen asti.

Katedraali on komea niin ulkoa kuin myös sisältä, mutta muistakaa että sisätiloissa kuvaaminen on kielletty. Bastionin Tunnelit Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Tunnelit sijaitsevat  Kiek in de Köikin  yhteydessä. Tunneliin on rakennettu mielenkiintoinen kierros, jossa kuljetaan ajassa taaksepäin ja kerrotaan tunneleiden sekä Tallinnan kaupungin erivaiheista.

Tunneleihin tehdään opastettuja kierroksia englanniksi ja viroksi. Ei välttämättä vanhankaupungin kiinnostavin nähtävyys, mutta jos haluatte päästä kävelemään pitkin vanhankaupungin muuria, niin täällä kannattaa piipahtaa. Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitseva Katariinankuja on ehdottomasti yksi Tallinnan vanhankaupungin kauneimmista paikoista.

Tämä paikka on kaikille neuvostoajasta kiinnostuneille, vaikka tosin nykyään tuossa rakennuksessa sijaitsee luksusasuntoja ja talon synkästä historiasta muistuttaa enää seinästä löytyvä kyltti sekä kellarissa sijaitsevat pidätyssellit. Rakennus löytyy Olevisten Kirkon  välittömästä läheisyydestä.

Kiek in de Kök. Museo sijaitsee Tallinnan vanhassakaupungissa  Vabaduse Väljakin  läheisyydessä ja on yksi vanhankaupungin parhaista kohteista mikäli olette kiinnostuneita kaupungin historiasta ja keskiajasta. Tallinnasta löytyy omat kummitustarinansa ja yksi kiinnostavimmista on varmasti legenda paholaisen häistä.

Paikka on Katariinankujan  ohella yksi Tallinnan kauneimmista paikoista,  ja siellä sijaitsee myös Chocolaterie de Pierre kahvila. Nigulisten Kirkko ja Museo. Nigulisten kirkko eli Pyhän Nikolaoksen kirkko sijaitsee Tallinnan vanhassakaupungissa kivenheiton päässä raatihuoneentorilta. Ulkoapäin kirkko on varsin komea ilmestys ja myös sisältä Niguliste näyttää hienolta.

Tämä paikka sijaitsee Tallinnan vanhassakaupungissa ja se on Viron vanhin lapsille suunnattu teatteri, sillä Viron valtion omistama teatteri on alunperin perustettu jo vuonna Patkulin ja Kohtuotsan Näköalapaikat. Näiltä näköalapaikoilta aukeaa kauniit näkymät vanhaankaupunkiin ja tasanteilta on myös hyvä napata valokuvia matkamuistoksi. Mereltä katsoen Oleviste kirkko on yleensä ensimmäisiä rakennuksia mihin silmät osuvat, sillä onhan se vanhankaupungin korkein rakennus Tämä suosittu, erinomaisesta ruoastaan tunnettu ravintola sijaitsee upealla paikalla kaupunginmuurin kupeessa.

Mielenkiintoinen makuelämys löytyy venäläisen ja ranskalaisen keittiön fuusioherkuista elegantissa miljöössä, Hotelli Telegraafissa sijaitsevassa ravintola Tchaikovskyssa. Liisu Juures on kodikas kellariravintola, jossa voi nauttia virolaista perinneruokaa uudella ripauksella eleganssia — porsasta, perunaa ja hapankaalia. Toinen virolaisia perinnemakuja tarjoava ravintola on Kuldse Notsu Kõrts, jonka menu pohjautuu — vuotta vanhoihin virolaisiin resepteihin. Tallinnan kahvilakulttuuri on samalla sekä rennon eurooppalainen että perinteinen.

Kahvila Maiasmokk on Tallinnan vanhin kahvila, joka ihastuttaa menneen ajan interiöörillä ja monipuolisilla herkuilla. Itse valmistettuja kakkuja ja leivonnaisia, sekä tietysti erinomaista kahvia. Suklaan ystävien ja kaikkien herkkusuiden yksi suosituimmista kahviloista on Raatihuoneentorin laidalla sijaitseva Kehrwieder Chocolaterie.

Vanhat huonekalut ja kyntteliköt luovat täydelliset puitteet herkulliseen kahvinautintoon, johon itseoikeutetusti kuuluvat käsintehdyt konvehdit. Kesäkuumalla maistuu jäätelö ja mikäpä sen mukavampaa kuin istahtaa kahville ja jäätelölle jäätelökahvila Gelato Ladies -kahvilassa, joka tarjoaa omalla reseptillään tehtyä gelatoa eli italialaista jäätelöä. Täällä voit jäätelön ja erinomaisen kahvin lisäksi tilata myös vohveleita ja lettuja.

Tallinnassa on vilkas yöelämä ja myös Vanhakaupunki tarjoaa toinen toistaan viihtyisämpiä pubeja ja baareja jokaisen makuun. Täältä löytyy kansainvälistä tunnelmaa henkiviä baareja, trendikkään ilmapiirin bilepaikkoja sekä erilaisia teemapubeja. Täällä tarjotaan hyvää ruokaa ja juomaa mukavassa tunnelmassa.

Brewery Õlleklubi on teemapubi, jonka kattavasta olutvalikoimasta löytyy liki 50 erilaista olutmerkkiä. Draakon puolestaan on perinteinen virolainen baari, jonka mielenkiintoisessa miljöössä voi nauttia hyvää olutta ja pientä syötävää kukkaroystävälliseen hintaan.

Vanhan kaupungin pittoreskit kujat tarjoavat toinen toistaan hurmaavampia design-, käsityö- ja vintageputiikkeja, joista voi ostaa kotiin viemisiksi käsitöitä, koruja, laseja, keramiikkaa, käsintehtyjä suklaakonvehteja, asusteita, retrovaatteita ja -huonekaluja, sisustuselementtejä, maalauksia, grafiikkaa ja veistoksia. Muutamia suosittuja putiikkeja vanhassa kaupungissa ovat esimerkiksi Virolaisen käsityön koti Eesti Käsitöö Kodu , joka on Viron suurin käsityökeskus.

Mestaripiha puolestaan vaalii virolaisia käsityöläisperinteitä, ja täältä voit ostaa tämän päivän paikallisten designereiden luomuksia. Katariinan kilta on joukko perinteisiä virolaisia käsityöläisten verstaita viehättävässä, keskiaikaisessa miljöössä. Suosittu Ivo Nikkolo on yksi Viron vanhimmista vaatemerkeistä ja Oh So Retro taas tyylikäs retroputiikki, joka myy naisten vaatteita ja asusteita —80 -luvuilta. Raatihuoneen torin, historiallisten rakennusten, kirkkojen ja museoiden lisäksi Vanhakaupunki tarjoaa myös monia kauniita puutarha-alueita ihasteltavaksi.

Tutustu Kuvernöörin tarhaan, Komendantin tarhaan ja Tanskan kuninkaan tarhaan. Opastetut kierrokset ovat erinomainen tapa tutustua vanhaan kaupunkiin — samalla oppii uutta ja saa tutustua alueeseen erilaisista perspektiiveistä. Opastettuja teemakierroksia on useita erilaisia.

Kokeile esimerkiksi Paikallisten Tallinna-kierrosta , jossa pääset tutustumaan turistireiteistä poiketen erilaisiin kohteisiin alueella.

Illalliskierros tarjoaa virolaisia makuja ja tutustuttaa lähemmin virolaisen keittiön saloihin. Kävelykierros Tallinnan päänähtävyyksillä -kierros puolestaan tutustuttaa sinut kaupungin historiaan, nykypäivään ja tulevaisuuteen. Virolaisen viinan maistiaiset -kierros on oiva tapa tutustua lähemmin perinteisiin paikallisiin väkijuomiin — kuten Vana Tallinn, Kännu Kukk ja Kiiu Torn — sekä niiden rooliin osana Vanhankaupungin historiaa. Tallinnan eri kaupunginosista löytyy jokaiselle jotain. Kokosimme 6 suosituimman alueen parhaat vinkit.

Tutustu ja varaa oma Tallinnan matkasi jo tänään! Braavo Spa Hotel sijaitsee erinomaisella paikalla Vanhankaupungin kupeessa ja lyhyen kävelymatkan päässä Tallinnan keskustasta. Braavossa on monipuolinen kylpyläosasto sekä Tallinnan suurin kuntosali.

1 thoughts on “Etsin naisystävää tallinna vanha kaupunki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading