Amatsoonit viron puhelinnumerot

Eesti Vabariik, eesti keel Vain me suomalaiset käytämme nimitystä Viro ja viron kilei. Viro eli Virunmaa on vain yksi Eestin maakunnista, joten nimitys Viro on harhaanjohtava ja väärä. Edesmenneeltä Viron presidentiltä Lennart Mereltä kysyttiin TV-uutisten haastattelussa, hänen vieraillessaan Suomessa, kumpaa sanaa hän käyttää kotimaastaan. Meri vastasi; Kun puhun suomea, käytän sanaa Viro, kun puhun viron kieltä käytän sanaa Eesti. Suomen kielen lautakunta on antanut v.

Siinä mainitaan viralliset nimet Viro ja Viron tasavalta, eskä homautetaan, että käytössä on myös nimi Eesti. Viro on suomeen vakiintunut sovinnaisnimi, joka juontaa Virnunmaasta, Ruotsi puolestaan Roslagenista, Saksa Sachenista.

Eestin kannattajille kotimaisten kielten tutkimuskeskuksesta kerrotaan, että he voivat hyvin käyttää nimeä Eesti. Eesti on siis aivan yhtä oikea muoto, kuin Viro.

Jos soitan Viroon niin puhutaanko siellä aina suomea? En tosiaankaan löydä häntä Tahtois tietää osoite sekä ehkä puhelin,kännykkä tai sähköposti numero?

Mistä olisi mahdollista etsiä tällaista henkilöä kuin Rain Veldi? Hän asuu Tallinna tai Viro Kaipaan yhteyttä häneen. Tietääkö siis kukaan tällä palstalla hänestä? Hän on palkkasotilas en tiedä missä on juuri tällä hetkellä oikea osoitekkaan,mutta ,jos joku tietää olisiko ystävällinen ja auttaisi minua löytämään hänet.

Olen etsinyt joka paikasta tuloksetta. Voi kun jollekkin olisi tuttu tämä nimi. Hups netin kautta ilmaisia, mutta paljon nk salaisia tai firman numeroita. Vastaa alkuperäiseen viestiin Eestin puhelinnumerot Oletko huomannut koko Eestin puhelinnumerot ovat löydettävissä osoitteesta: Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Usan  rakentama Globaali eliitti hallitsee  maailmaa , myös jokaista  maata, joiden pankkijärjestelmiin  se  rahaa syöttää. Se  on aikaansaanut  kaikkinaisen kyttäyskontrollin jokaiselle  taholle , jokaisesta  työpisteestä, hallituslaitoksiin, Suomen  eduskunta mukaanluettuna.

Suomi ottaa annetaan  väkisin koko ajan lisää "ulkomaista"  velkaa jonka  lopputuloksena  maata  pystyy hallitsemaan.

Suuri saatana on  Usan mahtava  talousmahti ja  se on  kyltymätön. Tämän  BIS   sisällä  lymyää  suurimmat  rikolliset mitä koskaan on tähän mennessä  ollut. Heidän tarkoituksenaan  on kaapata  koko  maapallo  omistukseensa  sekä  orjuuttaa  pöljä   ihmiskunta   työlaitoksiinsa. Usa   haluaa  väen väkisin ensin kylmää sotaa  Venäjän  kanssa  ja  sitäkautta  räjäyttää  Euroopassa  oleva  ruutitynnöri. Niiden kautta  syötetään  väärää  tietoa , aivopestään  ihmisiä, sekä  asetetaan  toinen   toista  vastaan.

Usan talousimperiumi  on jo vallannut  maailman, pikkuhiljaa, ilman  suurta ääntä, salakavalasti  rahan  mahdilla. Suomi koko maailma on vallattu! Vuonna      Tammikuussa  ,Keravalla ,sain   vieraakseni  erään toimittajan , joka kyseli  olisiko  mitään isompaa  "juttua"  mulla ja   sanoin että on: Kerroin  Neuvostoliiton  pääsihteeri Konstantin  Tsernenkolla olevan niin huono  aura  ettei hän pitkään ole  vallassa ja  siis kuolee kohta.

Sanoin  kyseessä olevan  muutaman kuukauden, kenties  päivistä jopa  ja  niin  toimittaja lähti. Ovella vielä huikkasi  ettei näkemääni  voi laittaa mihinkään lehteen, jos vaikka  se  ei  toteudukaan , joten terve vaan Ekku  ja ovi kävi. Kuitenkin kuulin jälkeenpäin  että toimittaja oli kertonut  lehtimieskavereilleen  mitä olin hänelle sanonut ja  asia oli levinnyt aika laajalle, kuten kohta  saamme huomata.

Muutaman päivän päästä ovikelloni  kilaji Keravan asunnossa  ja  oven avasin. Kynnyksellä seisoi  3  vanhempaa herrasmiestä, päivää  sanoivat ja  että  voimmeko  mennä vaikka ulos juttelemaan  ja me  mentiin.

Asuntoni ihan lähellä  oli pururata ja  sen  vieressä   vihreä penkki ja siihen me istuttiin  nelisin. He  halusivat  kiihkeästi tietää  että miten kummassa  tiesin ennakolta Pääsihteerin  kuolevan ja kerroin heille että  jos  näen ihmisen auran vuotavan, niin noutaja  tulee  aika piankin. Siinä me jutteltiin  tunnin  verran ja  herrasmiehet otti jä lähti. Seuraavana iltana  tuli teeveen  uutiset  ja siellä näytettiin  Neuvostoliittolaisia  Diblomaatteja  ja kuinkas ollakaan Sama mies oli  ollut  meirän "penkkikeskustelussa"  vain muutamia   tuntia  aikaisemmin.

Toimittajatuttuni  puhelinta  ilmeisesti  kuunneltiin  ja  keskustelumme   meni  "Diblomaattipiireihin". Eikä aikaakaan kun  kärvähti  teostaan,  joutui  oikeuteen, joka  tuomitsi  syyllisen hirteen. Muutamaa  tuntia  ennen  hirttäjäisiä maanomaistaja  tuumasi että  olkoon, eihän se  kovin suuri  rikos ole ja otti   sulkakynän ,että paperia  pöydälleen  ja kirjoitti: Ja niin kalkkunavaras  hirtettiin kuten se  Tauno Palon  rosvoroope.

Parin päivän päästä maanomistaja  ihmeekseen kuuli että   lintuvaras kuitenkin  hirtettiin, vaikka  hän sen halusi estää ja  asiaa  tutkimaan alkoi. Sai  kirjoittamansa  armonanomuksen käteensä ja huomasi Matkalla  hirttopaikkaan oli  pilkku vaihtanut ns paikkaa lähetin laukussa heiluessa, kenties  roska taikka muu oli  jättänyt  isomman jäljen  kohtaan Mää  mitään Venälääsiä  puollusta Mutta  tuntuu kummalliselta, miten nopeasti  Englanti  alkoi syyttämään  Venäläisiä  Putinia entisen agentin  myrkytystapauksesta.

Usan  asevarastot  pullistelevat  asearsenaalia  ja  onhan ne jonnekin tyhjennettävä. He  myös  tietävät  , ettei  Venäjällä ole  mitään mahiksia  sodan  syttyessä.

Maa on  nykyisin kuin  haukkuva vahtikoira, joka  tosipaikan tullen  säntää karkuun koppiinsa ja  sieltä  räksyttää. Natohaukat  tarvitsevat haluavat   suursotaa. Heille  muutaman   miljoonan  ihmisen kuolema  ei tunnu missään.

Minä siis  väitän  tässä ja nyt: Englannin  myrkytystapaus oli  todella taitavasti suunniteltu teko  saada koko  muu maailma Venäjää Putinia vastaan, sekä  aiheuttaa  Euroopassa  suursota. Nyt kannattaa  ottaa  yksi seikka huomioon! Kautta  aikain on paras puollustuskeino on  ennalta-arvaamaton  hyökkäys. Venäjän on nykyisessä  tilanteessa hyökättävä Niinhän teki Japani  aikoinaan. Avasin hohtavan kirjan, tulevaisuuden kirjan, selasin sen sivuja, ja minä kuulin, ja minä näin: Englannissa kaatuu  korkein, tuomion saa Salisbyry, kello on keskellä.

Kiotossa on Hosi, temppeli  pyhä, järistys  sen sortaa. Varrella Rangoonin, katoavan näin Shwedagonin, pagodi pian historiaa. Pian kamerasi  ei toimi enää, Jet  35 ja A, maahan  syöksyt  kerralla.

Hoogelia  viedään, L  on Saksassa, Aaronista muistat  sen. Kaksi vuotta enää, Unitassa Kaspi, kun Johannes   lepran  saa, ja  maa muuttu vaaleaksi. Ranskassa on Chartresin, kohta  sun katedraalis murenee, sen paikalla kova pyörre. Terrorista kuolee, Ministeri  Englannin, sen kotimaa on uuseaa. Hei Iranin pomolle, kun Ali saa lopputilin, ja Napoleonkin väsähtää, myös silta kaatuu kirskahtaen. Päivä koittaa  Akebille, se  viimeiseksi jää, Beirutissa   on hautajaiset.

Keisari jää  ilman tupaa, Ranskassa ja  ysikasi, mut Tanskassa  hukkuu musiikki, kun talosi  jää veden alle. Jokohamassa  järisee, Knessetissä  huuto kuuluu, Nato tappaa Durkesin. Vain yksi  torni pystyyn jää, Jemenissä  Adenin, moskeijjaa ei  enää tunnista. Muta peittää porttis  sun, vuoresta   tulee laakso, Brasilian  kukkulat. Lain pyörä katoaa, Jokhangin  temppelissä, Dharmachakrakin näkyy. Viisi on kerrosta, myös  kahdeksan kulmaa, sun linnasi on punainen, Seldzukki on nimesi, järistys  sun vie.

Jokainenhan  tietää mitä tarkoittaa ns Mensan testi?????? Siinä  henkilölle  näytetään  muutama kymmenen kuvaa joissa  on erilaisia  kiemuroita, neliöitä, pilkkuviivoja, vinoympyröitä  oudoissa kasoissa.

Morsemerkkien  näköisä  pistejanoja , piste,piste, viiva , viiva Koehenkilön pitäisi  tietää, arvata , täydentää  puuttuvat  kiemurat ja  sitten lasketaan  saadut  pisteet. Kokeessa  on  tarkka  annettu    aikamäärä ja  se on muistaakseni  10 minuuttia. Jos kotona    testin tekee, niin takaan että aika moni  "vahingossa"  ylittää  ajan ja  sillälailla saa  paremmat  pisteet  sekä lopputuloksen. Minä  keksin tänään aivan uuden Mensatestin,  kun kävin tekemälläni hiihtoladulla sivakoimassa.

Rata on noin   5 km pitkä ja useasti, kelistä  voitelusta   riippuen  hiihdän ladun useamman kertaa. Joku , pieni nainen  tiedän kyllä kuka Jokainen jolla on  ns  terve äly hallussa , ei  missään  tapauksessa  anna  koiransa  rampata  toisen tekemää latua Tälläinen teko  paljastaa  henkilön  ÄY: Toisaalta  taas  se kertoo  henkilön  ittumaisuusosamäärän ja  se onkin jo  huippuluokkaa. Sait  keksimässäni   Mensan pöljä    testissä  huippupisteet.

Ranskalaisen povarin "hieno" ennustus. Hämmästyttävä ennustus  vuodelta  Yksi  rikas liikemies  tuumasi  että  jospa hän  piipahtaa  sillai ihan puolileikillään  Ranskalaisen  povarimummaraasen  asiakkaaksi ja  niin tapahtuikin. Tulet  kuolemaan  lento-onnettomuudessa, mutta aikaa  en tiedä. Lentokone on oleva sinun kohtalosi. Jos se minusta  riippuu, niin tulen välttämään lentokoneella matkustusta  koko  loppuikäni. Ikinä en  enää matkusta  koneella, en ikinä. Seuraavat kuukaudet ja vuodet  hän matkusteli   vain  junilla , laivoilla  sekä autolla liikkuen.

Ei  vahingossakaan   noussut  lentokoneeseen. Ja niin kului  kymmenen vuotta. Pienehkö lentokone  oli saanut moottorivian ja  ainut keino  oli  tehdä  hätälasku  moottoritielle. Pahaksi  onneksi  juuri  sillä hetkellä  oli  tiellä ajamassa  liikemies  autollaan  ja  laskeutuva  lentokone  törmäsi  hänen  autoonsa Liikemies  otti ja kuoli.

Luuletteko  rauhan saavan, levollisen maailman, kohta soittaa kuolinkellot. Pellot  ruostuu, korventuu, linnutkin katoamassa, ampiaiset  hävinneet. Viha loistaa  ihmisistä, kateus on valtava, tyhmyyskin  tiivistyy, väärä  usko kaulat katkaisee, kaduillakin   veri  vuotaa. Maailman johtajista suurin  osa  piruja, käskyläisiä  sarvipään, hymyilevät  oudosti, odottavat  tilaisuutta. Tuolta  ryntää  ihmisiä, aseet  paukkuu, ilmassa  on  myrkkyä, sillat sortuu  kirskuen, sateliitit  putoilee.

Kaupungeissa  punaista, laaksoissa  myös veri  vuotaa, puutarhoissa  jäseniä, irronneet ihmisistä, kuolon  viikate  on  viuhunut. Ojassa  tien, päätön  lapsi, syliin pantu  nallenukke, taustalla  nauraa  partanaamat.

Nyt on kohta  lopun alku, tulevaisuus ihmisten, kirkot  alas poltettu, ristillä  roikkuu  tapettuja, päät  kekoihin kerätty, salamavalot  välkkyvät, ottajat  Muhammedin, lapsoset   pirun omat. Kohta  alkaa  lopun alku, kivipallolle kaunis maa, velliksi  meri muuttuu, myrkyttyy  tehtaiden jätökseistä, saastutettu  tahallaan, ihmishölmöt   Telluksen.

Kaikki on menetetty, auta ei mikään keino, pian  maapallo on  tuhon oma. Siis   uskotteko  rauhan saavan, levollisen vanhuuden, kohta  soittaa kuolinkellot. Avasin hohtavan kirjan, tulevaisuuden kirjan, selasin sen  sivuja ,  ja minä kuulin, ja minä  näin: Laivan tulevan satamaan, konteissa  kuolema, kotina  Useaa, tulipatsas  on satametrinen. Presindentti maahan vaipuu, Trumppi  saa  kohtauksen, aivoista  menee toinen  puoli, varasija  ottaa ohjat.

Ranskassa palaa Jeesus, kuusi kirkkoa  poltetaan, syyllinen  on Imaamit. Virosta  kuulu kummia, Nato saa  vakoilijan, palkan  saa  Norjasta. Kongoista  saapuu  kuolema, tuhatkunta  sairastuu, Marraskuussa  täyttyy  haudat.

Veden alle silta  jää, tsunami sen kaataa, nimi on   Oorstesschelden, Grevelingenin. Sora peittää  yrttipihan, Alhambran, Leijona ja lähde, järistys on valtava. Turistit  juoksee  rintehillä, pakoon  Vesuviusta, 11 kuolee.

Tsunami  peittää, Homeroksen, saari ja Faiaakki. Maahan sortuu Salto  de los Indios, lähellä  Titicataa, vanha kaivos paljastuu. Veljessota  sortaa, Seikh Mahufin, Irakissa  koti. Ollantaytambo, on   Punossa, Inkojen  tytär, sodan  äänet kuuluu. Maahan sortuu, torni Hassanin, lähellä Rabatiaa. Hävitys peittää, Stonehengen, kiveä ei jää kiven päälle, uudelleen se kootaan.

Jerusalemissa on uunit, vanha  kuumuus kylmenee, Matsat katoaa historiiaan, sota on  saapunut. Taas  tuli  ns "kellojen" siirtely aika, joka  on ollut  vuodesta  saakka. Sanoin jo silloin    etten varmasti  sellaiseen  kollegtiiviseen  juttuun lähde mukaan ja  sillä  sipuli. Minäpoika  siitä hyödyn koska  esim uutiset  tulevat "minun aikaani"  ajatellen  nyt  tunnin aikaisemmmin muita Toisaalta  jos  sovitaan jonkun kanssa  että tuukko aamulla kello 06,00  pihaani ja lähdetään Hesaa kohti, niin  minun pitääkin tulla jo kello 05, Toisaalta taas illalla  ei minulla ole  liikaa kiirettä, koska  muut menevät  tunnin edellä makuullensa.

Useita kertoja olen näin kellojen siirtely aikaan  repinyt  jonkun liikkeen ovea kello  16,50, koska  se on pihkana kiinni Harmittaa vaan koska  kännykät  siirtyvät  ns  kesäaikaan  automaattisesti , sillä en millään haluaisi niin vapaehtoisesti tehdä.

Pääasia on että  olen sanani pitänyt. Mikä  ihme  noita Hesan  akkoja vaivaa?? Tuntuu että  on maailman  tärkein asia, jos  joku, vaikka  ohjaaja  antaa liian ankaria  komentoja naisnäyttelijöille  ja  amatsooni  alkaa  vinkua  siitä  pitkin  maailmaa Hän jopa  syljeksii  näyttelijöiden naamalle, jossei muuten  alkanut  tulla  kunnon roolisuorituksia.

On jostakin kummasta  syystä  nousemassa noussut   jonkinsorttinen  naisten vallankumous jossa  miehiä  pannaan ns altalipan. Odottakaa  elevetti  soikoon kun ja jos karvakätöset lapsoset  pääsevät  Suomessa  valtaan, niin  takuulla  saavat  naiset  "kyytiä". Silloin  naisilla ei  tule olemaan minkäänlaista  ihmisarvoa. Turpiin tulee että  ikkunan  verhot heiluvat.

Nykymaailmassa  on paljon  tärkeimpiä  huolenaiheita, kun somessa  kitisevät  muutamat  mahot  akat. Varsinkin  Hesassa  niitä riittää ja vaikuttaa  pahasti  vihreään suuntaan. Eikö he saa "tarpeeksi" Otin selvää Somen kautta  että Islanti on  syntynyt  valtavan merenalaisen  tulivuoren  kohdalla  ja  köllöttää  sillai sopivasti juuri sen huipulla. Islannin alla oleva  sula magmakartio on  yli    km korkuinen ja  sen huippu on  20 km päässä Islannin alapuolella.

Eilen  katselin Reykjavin kaupungista kuvia ja  voihan poijat!!!! Enää on vain ajan kysymys  kun kaupunki  vajoaa mereen  ja kun niin tapahtuu tsunamin korkeus  tulee olemaan  60 metriä. Voi vain kuvitella millaista  tuhoa  se  saa aikaan  rannikoilla  ympäri maailman. Muistaakseni on jo aikaa sitten ennustettu koko Pohjois  Euroopan  tuhoa  ja  niin näyttäisi  tapahtuvan. Siis aivan meitä lähellä  tapahtuu pian  valtava  tulivuoren purkaus joka  saattaa  romahduttaa  Euroopan  Länsiosan takaisin kivikauteen.

Tarkkaa aikamäärää en voi eikä kukaan  muukaan   sanoa, mutta  kymmenen  vuoden sisällä se tapahtuu. Ties  vaikka jo  tänävuonna?? Kun  se tapahtuu, niin Golfvirta  kääntyy  uuteen  suuntaan ja Islanti on pian mennyttä.

On tulossa todellinen intiaanikesä Kesäkuussa  alkaa  kova helle ja kuivuus jota kestää  3 kuukautta 11  päivää. Peruuttakaa  varaamanne  aurinkomatkat,  tulette  polttamaan  nahkanne Suomen oloissa  nyt  tulevana   kuumana kesänä. Se  saattaa  loppua kaupoista. Tallinnassa  verta, kadulla  viisi kuollutta, kolme heistä  Riikkii, rahanjako kiistoja.

Jos  salkussa on miljoona, on  turha  kuolla  kuitin tähden, tää  sisältyypi vuorten Sveitsin, toinen haara  Suomessa. Kaksi katoaa Imatralla, veden alta löydetään, hermo ja kaasu, todistajat ovat  nyt  poissa.

Varokaa nyt Englanti, siltanne on vaarassa, sen alla  laiva  odottaa, ja  kaksi  torniakin sortuu. Näkyy  tori ja punainen, se verestä kastuu, syylliset on Tsetseenit.

Ei onnistu koe raketin, se kesken matkaa  räjähtää, kolmen matka  kesken jää. Iranissa on atomi, Israel  sen  hajottaa, toinen jää ehjäksi. Pian Ritavuorta matkitaan, kun kokouksessa  kajahtaa, kello lyö  kuusi kertaa, yläkerrassa  ompelimo. Kuristinko humalapäissäni naisen hengiltä Ruotsin laivalla ?? Vuonna    olin  töissä Hämeenlinnassa   kun  työkaverini  tuli juttusilleni  sanoen: Hän   syyllistyi  murhaan humalapäissään, sai siitä  elinkautistuomion   ja on pieni mahdollisuus, että hän pääsisi  vapaaksi  ennen tämän vuoden Joulua.

Minun piti kirjoittaa silloiselle  Suomen Presidentti Mauni Koivistolle ns  armahduspyyntö, koskien Taunoa, sillä hän oli ollut jo linnassa   14   vuotta ja   asiassa  toimeen  ryhdyin. Kirjoitin  että  Tauno on  selvinpäin hyvä mies, eikä tule enää  syyllistymään  rikoksiin. Että  hän on käynyt  erilaisia kursseja  linna-aikanansa, mm  psykologisia  ja  pystyy  nyt  ottamaan huomioon  erilaiset  riitatilanteet  niihin sekaantumatta.

Että Tauno on  ollut  täysin raittiina  koko  tuomionsa  ajan , kaksi kertaa valvottuna  koevapaudessa, sekä kaksi  kertaa  yksin. Kirjoitin myös Taunolla olevan urheilutausta mm suunnistuksessa, sekä pesäpallossa  ja  armeijja-aikanaan  voitti useita  palkintoja  niihin liittyen. Kirjoitin lisäksi  Taunon olevan aika  pitkällä uskontiellä  ja kilvoittelee  eteenpäin pääsemisessa  sitäkautta Niin kului  kaksi kuukautta  ja  tuli  Marraskuu  Silmät  suurina ja  naama  onnesta hehkuen Taunon veli  tuli ilmoittamaan minulle, että  anomus on mennyt läpi  ja Tauno  pääsee  vapaaksi  huomenna kello  kahdeksan  aamulla.

Tammikuussa    luki  Alibi-Lehdessä miten  ennenaikaisesti  Presidentin  käskystä  linnasta vapaaksi päässyt  murhaaja  oli tavannut Ruotsinlaivalla naisen, mennyt    tämän hyttiin ja  kuristanut  tämän  hengiltä. Samanlaisesta  rikoksesta  Tauno oli saanut murhatuomion  aikaisemmin. Räjähdyksen Ranskassa, kolme taloa sortuu, kirjastossa  sekasorto.

Venäjällä   uusi mies, keltainen on  nimi, ohjat saa  pomoltansa, sukua  Aleksille. Egyptissa  vallataan  juna, ihan Kairon lähellä, pommit  tappaa  kaksisataa.

Ruotsin  uusi  toivo, kuolee pois  nuorena, tukehtuupi  lihanpalaan. Kaksi konetta  maahan  sortuu, sininen ja punainen, toisen kyljessä  kookospalmu. Sukeltaa, mut ei nouse enää, Espanjassa  murhetta, vene  vie  kuusija  kahdeksan. Belgiassa  löytyy  kuorma-auto, lavalla  raskas kuolema, sytytys  ei toiminut. Merkelin  sukulainen, kuolee  tulipalossa, moottoritiellä  kolari. Musta mies  tappaa  valkoisen, Trumpin  talon lähellä, isiksen lippua heiluttaa. Myrkkyä jälleen Englannissa, Daianan  talossa, oli  väärä osoite.

Japanissa  juna kaatuu, se  törmää  autoon  säiliön, yli sata  menehtyy. Raskas  öljy  likaa   meren, saarilla Canarian. Ajelin  vuonna    Kauhajokisen   entisen asesepän  Viitasen luokse, sillä  omistamassani  hirvikiväärissä  oli  tähtäin  ns  "hukassa". Se  vei pahasti  vasemmalle  metriltä  ja  tuumasin että jospa  ammattimies  osaa  sen laittaa  uudelleen  kuntoon.

Viitasen  luona oli  sillä hetkellä  muutamia  asiakkaita  ja  puheensorina oli  kova, sillä Juha Mieto  hiihtäisi  Olympialaisissa Hän oli nähnyt  useasti  unta  että Mietoo saa mitalin, mutta minä  väitin vastaan  sanoen.. Perustin  väitettäni  tietäjän  "ammattitaitooni"  sekä  Miedon ns huonoon auraan joka taas  tarkoitti  epäonnistumista  hiihdossa.

Viitanen oli niin varma  Juhan mitalista että  laittoi vetoon hänen omistamansa  savusaunan Vaasan  saaristossa , arvoltaan    markkaa ja minä laitoin puolestani  noin      markan hintaisen  Nelimarkan latomaisemataulun. Kättä puristettiin ja  sillä sipuli. Kului parisen viikkoa  ja  Sarajevon talviolyyyympialaiset  alkakoon. Seurasin Miedon  hiihtoa, jossa hän jäi  niukasti neljänneksi Aseseppä Viitanen meni ns puihin, eikä meinannutkaan maksaa  vetoansa minulle. Soittaessani hänelle  hän  sanoi että veto on aina veto.

Ei siinä ole  mitään lainvoimaa takana. Sehän on  leikkiä  vain. Ainakin minä olisin  takuuvarmasti luovuttanut  hänelle  sen Nelimarkan  latomaisemataulun, jos olisin hävinnyt sen vedon. Pakkaan olla sanani   mittaanen miäs. Härmälääsen sana   pitää aina. Vuonna    ostaa pätkäytin  ns  autopuhelimen , Highway  Panasonik    , Jappanilaaneen, painoa  noin  8 kiloa, melkein metrisellä antenilla ja  puhelimen  kyljessä oli  mangneetilla  kiinni   puhelinluuri.

Se oli  sellaisessa kannettavassa olkalaukussa ja maksoi Kesti  muutaman viikon ennenkuin se ns avattiin ja  sillä voi soittaa ja heti naputtelin  vanhempani puhelinnumeron ja heille  kertomaan Isäni keskeytti  ja  melkein huusi..

Voi etttä mua itutti  ja  heti  hyppäsin  autooni, tuhatta ja  sataa Alahärmään , kotipihaani  kurvailin  että   hiekka  hetken  pölisi Siihen naputtelin isäni numeron ja hän hetken päästä vastasi

Amatsoonit viron puhelinnumerot -

Skotlannissa on kylä, Gaelia  huudetaan, kun meri valtaa  talonne. Netti  kehoittaa  kuitenkin  menemään  tutkimuksiin, jos vaikka  huimauksen  syy  saattaa  olla  vakavampikin. Vain me suomalaiset käytämme nimitystä Viro ja viron kilei. Maahan kaadut  ähkäisten, silmäs auki revähtäneet, etsivänä  luodit  vinkuu.

Siinä mainitaan viralliset nimet Viro ja Viron tasavalta, eskä homautetaan, että käytössä on myös nimi Eesti. Viro on suomeen vakiintunut sovinnaisnimi, joka juontaa Virnunmaasta, Ruotsi puolestaan Roslagenista, Saksa Sachenista. Eestin kannattajille kotimaisten kielten tutkimuskeskuksesta kerrotaan, että he voivat hyvin käyttää nimeä Eesti. Eesti on siis aivan yhtä oikea muoto, kuin Viro.

Jos soitan Viroon niin puhutaanko siellä aina suomea? En tosiaankaan löydä häntä Tahtois tietää osoite sekä ehkä puhelin,kännykkä tai sähköposti numero? Mistä olisi mahdollista etsiä tällaista henkilöä kuin Rain Veldi?

Hän asuu Tallinna tai Viro Kaipaan yhteyttä häneen. Tietääkö siis kukaan tällä palstalla hänestä? Hän on palkkasotilas en tiedä missä on juuri tällä hetkellä oikea osoitekkaan,mutta ,jos joku tietää olisiko ystävällinen ja auttaisi minua löytämään hänet.

Olen etsinyt joka paikasta tuloksetta. Voi kun jollekkin olisi tuttu tämä nimi. Hups netin kautta ilmaisia, mutta paljon nk salaisia tai firman numeroita.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Eestin puhelinnumerot Oletko huomannut koko Eestin puhelinnumerot ovat löydettävissä osoitteesta: Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Rata on noin   5 km pitkä ja useasti, kelistä  voitelusta   riippuen  hiihdän ladun useamman kertaa. Joku , pieni nainen  tiedän kyllä kuka Jokainen jolla on  ns  terve äly hallussa , ei  missään  tapauksessa  anna  koiransa  rampata  toisen tekemää latua Tälläinen teko  paljastaa  henkilön  ÄY: Toisaalta  taas  se kertoo  henkilön  ittumaisuusosamäärän ja  se onkin jo  huippuluokkaa.

Sait  keksimässäni   Mensan pöljä    testissä  huippupisteet. Ranskalaisen povarin "hieno" ennustus. Hämmästyttävä ennustus  vuodelta  Yksi  rikas liikemies  tuumasi  että  jospa hän  piipahtaa  sillai ihan puolileikillään  Ranskalaisen  povarimummaraasen  asiakkaaksi ja  niin tapahtuikin.

Tulet  kuolemaan  lento-onnettomuudessa, mutta aikaa  en tiedä. Lentokone on oleva sinun kohtalosi. Jos se minusta  riippuu, niin tulen välttämään lentokoneella matkustusta  koko  loppuikäni. Ikinä en  enää matkusta  koneella, en ikinä. Seuraavat kuukaudet ja vuodet  hän matkusteli   vain  junilla , laivoilla  sekä autolla liikkuen. Ei  vahingossakaan   noussut  lentokoneeseen. Ja niin kului  kymmenen vuotta. Pienehkö lentokone  oli saanut moottorivian ja  ainut keino  oli  tehdä  hätälasku  moottoritielle.

Pahaksi  onneksi  juuri  sillä hetkellä  oli  tiellä ajamassa  liikemies  autollaan  ja  laskeutuva  lentokone  törmäsi  hänen  autoonsa Liikemies  otti ja kuoli. Luuletteko  rauhan saavan, levollisen maailman, kohta soittaa kuolinkellot. Pellot  ruostuu, korventuu, linnutkin katoamassa, ampiaiset  hävinneet. Viha loistaa  ihmisistä, kateus on valtava, tyhmyyskin  tiivistyy, väärä  usko kaulat katkaisee, kaduillakin   veri  vuotaa. Maailman johtajista suurin  osa  piruja, käskyläisiä  sarvipään, hymyilevät  oudosti, odottavat  tilaisuutta.

Tuolta  ryntää  ihmisiä, aseet  paukkuu, ilmassa  on  myrkkyä, sillat sortuu  kirskuen, sateliitit  putoilee. Kaupungeissa  punaista, laaksoissa  myös veri  vuotaa, puutarhoissa  jäseniä, irronneet ihmisistä, kuolon  viikate  on  viuhunut. Ojassa  tien, päätön  lapsi, syliin pantu  nallenukke, taustalla  nauraa  partanaamat. Nyt on kohta  lopun alku, tulevaisuus ihmisten, kirkot  alas poltettu, ristillä  roikkuu  tapettuja, päät  kekoihin kerätty, salamavalot  välkkyvät, ottajat  Muhammedin, lapsoset   pirun omat.

Kohta  alkaa  lopun alku, kivipallolle kaunis maa, velliksi  meri muuttuu, myrkyttyy  tehtaiden jätökseistä, saastutettu  tahallaan, ihmishölmöt   Telluksen. Kaikki on menetetty, auta ei mikään keino, pian  maapallo on  tuhon oma. Siis   uskotteko  rauhan saavan, levollisen vanhuuden, kohta  soittaa kuolinkellot.

Avasin hohtavan kirjan, tulevaisuuden kirjan, selasin sen  sivuja ,  ja minä kuulin, ja minä  näin: Laivan tulevan satamaan, konteissa  kuolema, kotina  Useaa, tulipatsas  on satametrinen. Presindentti maahan vaipuu, Trumppi  saa  kohtauksen, aivoista  menee toinen  puoli, varasija  ottaa ohjat.

Ranskassa palaa Jeesus, kuusi kirkkoa  poltetaan, syyllinen  on Imaamit. Virosta  kuulu kummia, Nato saa  vakoilijan, palkan  saa  Norjasta.

Kongoista  saapuu  kuolema, tuhatkunta  sairastuu, Marraskuussa  täyttyy  haudat. Veden alle silta  jää, tsunami sen kaataa, nimi on   Oorstesschelden, Grevelingenin. Sora peittää  yrttipihan, Alhambran, Leijona ja lähde, järistys on valtava.

Turistit  juoksee  rintehillä, pakoon  Vesuviusta, 11 kuolee. Tsunami  peittää, Homeroksen, saari ja Faiaakki. Maahan sortuu Salto  de los Indios, lähellä  Titicataa, vanha kaivos paljastuu. Veljessota  sortaa, Seikh Mahufin, Irakissa  koti.

Ollantaytambo, on   Punossa, Inkojen  tytär, sodan  äänet kuuluu. Maahan sortuu, torni Hassanin, lähellä Rabatiaa. Hävitys peittää, Stonehengen, kiveä ei jää kiven päälle, uudelleen se kootaan. Jerusalemissa on uunit, vanha  kuumuus kylmenee, Matsat katoaa historiiaan, sota on  saapunut.

Taas  tuli  ns "kellojen" siirtely aika, joka  on ollut  vuodesta  saakka. Sanoin jo silloin    etten varmasti  sellaiseen  kollegtiiviseen  juttuun lähde mukaan ja  sillä  sipuli. Minäpoika  siitä hyödyn koska  esim uutiset  tulevat "minun aikaani"  ajatellen  nyt  tunnin aikaisemmmin muita Toisaalta  jos  sovitaan jonkun kanssa  että tuukko aamulla kello 06,00  pihaani ja lähdetään Hesaa kohti, niin  minun pitääkin tulla jo kello 05, Toisaalta taas illalla  ei minulla ole  liikaa kiirettä, koska  muut menevät  tunnin edellä makuullensa.

Useita kertoja olen näin kellojen siirtely aikaan  repinyt  jonkun liikkeen ovea kello  16,50, koska  se on pihkana kiinni Harmittaa vaan koska  kännykät  siirtyvät  ns  kesäaikaan  automaattisesti , sillä en millään haluaisi niin vapaehtoisesti tehdä. Pääasia on että  olen sanani pitänyt. Mikä  ihme  noita Hesan  akkoja vaivaa?? Tuntuu että  on maailman  tärkein asia, jos  joku, vaikka  ohjaaja  antaa liian ankaria  komentoja naisnäyttelijöille  ja  amatsooni  alkaa  vinkua  siitä  pitkin  maailmaa Hän jopa  syljeksii  näyttelijöiden naamalle, jossei muuten  alkanut  tulla  kunnon roolisuorituksia.

On jostakin kummasta  syystä  nousemassa noussut   jonkinsorttinen  naisten vallankumous jossa  miehiä  pannaan ns altalipan. Odottakaa  elevetti  soikoon kun ja jos karvakätöset lapsoset  pääsevät  Suomessa  valtaan, niin  takuulla  saavat  naiset  "kyytiä". Silloin  naisilla ei  tule olemaan minkäänlaista  ihmisarvoa. Turpiin tulee että  ikkunan  verhot heiluvat. Nykymaailmassa  on paljon  tärkeimpiä  huolenaiheita, kun somessa  kitisevät  muutamat  mahot  akat.

Varsinkin  Hesassa  niitä riittää ja vaikuttaa  pahasti  vihreään suuntaan. Eikö he saa "tarpeeksi" Otin selvää Somen kautta  että Islanti on  syntynyt  valtavan merenalaisen  tulivuoren  kohdalla  ja  köllöttää  sillai sopivasti juuri sen huipulla.

Islannin alla oleva  sula magmakartio on  yli    km korkuinen ja  sen huippu on  20 km päässä Islannin alapuolella. Eilen  katselin Reykjavin kaupungista kuvia ja  voihan poijat!!!! Enää on vain ajan kysymys  kun kaupunki  vajoaa mereen  ja kun niin tapahtuu tsunamin korkeus  tulee olemaan  60 metriä. Voi vain kuvitella millaista  tuhoa  se  saa aikaan  rannikoilla  ympäri maailman.

Muistaakseni on jo aikaa sitten ennustettu koko Pohjois  Euroopan  tuhoa  ja  niin näyttäisi  tapahtuvan.

Siis aivan meitä lähellä  tapahtuu pian  valtava  tulivuoren purkaus joka  saattaa  romahduttaa  Euroopan  Länsiosan takaisin kivikauteen. Tarkkaa aikamäärää en voi eikä kukaan  muukaan   sanoa, mutta  kymmenen  vuoden sisällä se tapahtuu.

Ties  vaikka jo  tänävuonna?? Kun  se tapahtuu, niin Golfvirta  kääntyy  uuteen  suuntaan ja Islanti on pian mennyttä. On tulossa todellinen intiaanikesä Kesäkuussa  alkaa  kova helle ja kuivuus jota kestää  3 kuukautta 11  päivää.

Peruuttakaa  varaamanne  aurinkomatkat,  tulette  polttamaan  nahkanne Suomen oloissa  nyt  tulevana   kuumana kesänä. Se  saattaa  loppua kaupoista. Tallinnassa  verta, kadulla  viisi kuollutta, kolme heistä  Riikkii, rahanjako kiistoja. Jos  salkussa on miljoona, on  turha  kuolla  kuitin tähden, tää  sisältyypi vuorten Sveitsin, toinen haara  Suomessa.

Kaksi katoaa Imatralla, veden alta löydetään, hermo ja kaasu, todistajat ovat  nyt  poissa. Varokaa nyt Englanti, siltanne on vaarassa, sen alla  laiva  odottaa, ja  kaksi  torniakin sortuu. Näkyy  tori ja punainen, se verestä kastuu, syylliset on Tsetseenit. Ei onnistu koe raketin, se kesken matkaa  räjähtää, kolmen matka  kesken jää. Iranissa on atomi, Israel  sen  hajottaa, toinen jää ehjäksi. Pian Ritavuorta matkitaan, kun kokouksessa  kajahtaa, kello lyö  kuusi kertaa, yläkerrassa  ompelimo.

Kuristinko humalapäissäni naisen hengiltä Ruotsin laivalla ?? Vuonna    olin  töissä Hämeenlinnassa   kun  työkaverini  tuli juttusilleni  sanoen: Hän   syyllistyi  murhaan humalapäissään, sai siitä  elinkautistuomion   ja on pieni mahdollisuus, että hän pääsisi  vapaaksi  ennen tämän vuoden Joulua. Minun piti kirjoittaa silloiselle  Suomen Presidentti Mauni Koivistolle ns  armahduspyyntö, koskien Taunoa, sillä hän oli ollut jo linnassa   14   vuotta ja   asiassa  toimeen  ryhdyin.

Kirjoitin  että  Tauno on  selvinpäin hyvä mies, eikä tule enää  syyllistymään  rikoksiin. Että  hän on käynyt  erilaisia kursseja  linna-aikanansa, mm  psykologisia  ja  pystyy  nyt  ottamaan huomioon  erilaiset  riitatilanteet  niihin sekaantumatta.

Että Tauno on  ollut  täysin raittiina  koko  tuomionsa  ajan , kaksi kertaa valvottuna  koevapaudessa, sekä kaksi  kertaa  yksin. Kirjoitin myös Taunolla olevan urheilutausta mm suunnistuksessa, sekä pesäpallossa  ja  armeijja-aikanaan  voitti useita  palkintoja  niihin liittyen. Kirjoitin lisäksi  Taunon olevan aika  pitkällä uskontiellä  ja kilvoittelee  eteenpäin pääsemisessa  sitäkautta Niin kului  kaksi kuukautta  ja  tuli  Marraskuu  Silmät  suurina ja  naama  onnesta hehkuen Taunon veli  tuli ilmoittamaan minulle, että  anomus on mennyt läpi  ja Tauno  pääsee  vapaaksi  huomenna kello  kahdeksan  aamulla.

Tammikuussa    luki  Alibi-Lehdessä miten  ennenaikaisesti  Presidentin  käskystä  linnasta vapaaksi päässyt  murhaaja  oli tavannut Ruotsinlaivalla naisen, mennyt    tämän hyttiin ja  kuristanut  tämän  hengiltä. Samanlaisesta  rikoksesta  Tauno oli saanut murhatuomion  aikaisemmin.

Räjähdyksen Ranskassa, kolme taloa sortuu, kirjastossa  sekasorto. Venäjällä   uusi mies, keltainen on  nimi, ohjat saa  pomoltansa, sukua  Aleksille. Egyptissa  vallataan  juna, ihan Kairon lähellä, pommit  tappaa  kaksisataa. Ruotsin  uusi  toivo, kuolee pois  nuorena, tukehtuupi  lihanpalaan.

Kaksi konetta  maahan  sortuu, sininen ja punainen, toisen kyljessä  kookospalmu. Sukeltaa, mut ei nouse enää, Espanjassa  murhetta, vene  vie  kuusija  kahdeksan. Belgiassa  löytyy  kuorma-auto, lavalla  raskas kuolema, sytytys  ei toiminut. Merkelin  sukulainen, kuolee  tulipalossa, moottoritiellä  kolari. Musta mies  tappaa  valkoisen, Trumpin  talon lähellä, isiksen lippua heiluttaa.

Myrkkyä jälleen Englannissa, Daianan  talossa, oli  väärä osoite. Japanissa  juna kaatuu, se  törmää  autoon  säiliön, yli sata  menehtyy. Raskas  öljy  likaa   meren, saarilla Canarian. Ajelin  vuonna    Kauhajokisen   entisen asesepän  Viitasen luokse, sillä  omistamassani  hirvikiväärissä  oli  tähtäin  ns  "hukassa".

Se  vei pahasti  vasemmalle  metriltä  ja  tuumasin että jospa  ammattimies  osaa  sen laittaa  uudelleen  kuntoon. Viitasen  luona oli  sillä hetkellä  muutamia  asiakkaita  ja  puheensorina oli  kova, sillä Juha Mieto  hiihtäisi  Olympialaisissa Hän oli nähnyt  useasti  unta  että Mietoo saa mitalin, mutta minä  väitin vastaan  sanoen.. Perustin  väitettäni  tietäjän  "ammattitaitooni"  sekä  Miedon ns huonoon auraan joka taas  tarkoitti  epäonnistumista  hiihdossa.

Viitanen oli niin varma  Juhan mitalista että  laittoi vetoon hänen omistamansa  savusaunan Vaasan  saaristossa , arvoltaan    markkaa ja minä laitoin puolestani  noin      markan hintaisen  Nelimarkan latomaisemataulun. Kättä puristettiin ja  sillä sipuli. Kului parisen viikkoa  ja  Sarajevon talviolyyyympialaiset  alkakoon.

Seurasin Miedon  hiihtoa, jossa hän jäi  niukasti neljänneksi Aseseppä Viitanen meni ns puihin, eikä meinannutkaan maksaa  vetoansa minulle.

Soittaessani hänelle  hän  sanoi että veto on aina veto. Ei siinä ole  mitään lainvoimaa takana. Sehän on  leikkiä  vain. Ainakin minä olisin  takuuvarmasti luovuttanut  hänelle  sen Nelimarkan  latomaisemataulun, jos olisin hävinnyt sen vedon.

Pakkaan olla sanani   mittaanen miäs. Härmälääsen sana   pitää aina. Vuonna    ostaa pätkäytin  ns  autopuhelimen , Highway  Panasonik    , Jappanilaaneen, painoa  noin  8 kiloa, melkein metrisellä antenilla ja  puhelimen  kyljessä oli  mangneetilla  kiinni   puhelinluuri. Se oli  sellaisessa kannettavassa olkalaukussa ja maksoi Kesti  muutaman viikon ennenkuin se ns avattiin ja  sillä voi soittaa ja heti naputtelin  vanhempani puhelinnumeron ja heille  kertomaan Isäni keskeytti  ja  melkein huusi..

Voi etttä mua itutti  ja  heti  hyppäsin  autooni, tuhatta ja  sataa Alahärmään , kotipihaani  kurvailin  että   hiekka  hetken  pölisi Siihen naputtelin isäni numeron ja hän hetken päästä vastasi Niinpä minä  hymyillen kotitalooni   sisälle astuin, jossa  isäni  yhä lankapuhelimen  luuri  kädessään  sohvalla istui Siispä hetken kuluttua  jokirantaan astelin, tuvasta noin  meeterin päähän ja sielä soitin  uudelleen isälleni Yhtenä uutenavuotena  ostin ilotulitusjuttuja  Kallion   myymälästä ja  odottamaan  vuoden vaihtumista.

Paikka oli Hesa  ja  Porvoonkatu  B  Siihen aikaan  pystyi ostamaan aikalailla kovia  ns  tykinlaukauksia, jokka on nykyisin  ehdottomasti kiellettyjä ja  kun  sellaisen  räjäytti  betonitalojen  keskellä Minäpoika  9 kerroksisen  asuntoni  parvekkeelle , pahvilaatikko jossa  oli  enimmäkseen  juuri  tykinlaukauksia ,   tulitikulla  lanka  savuamaan Ihmiset kadulla kiljui riemuissaan ko?

Tuumasin että jospa kaksi kerralla heitän, ne  vierekkäin käteeni otin ja  samalla tulitikulla  kummatkin tulilangat  sain syttymään Kuului todella  tavaton jytkäys,  korvat  menivät lukkoon ja   innoissani olin.

Autoista purkautui useita  poliisisetiä  siihen aikaan ei naisimmeispoliiseja ollu   ja  ne alhaalla  olevaa  rakennusta  piirittämään  kirkkaat  taskulamput  vain  välähteli. Alhaalla  oli  parikerroksinen rakennus, jonka toisessa  päässä  sijaitsi  KOP   sivupankkikonttori. Heittämäni  tykinlaukaukset  olivat ilmeisesti  tehneet  hälytyksen  ja  sen seurauksena  poliiseja  paikalle.

Vaikka mulle jäikin  muutama  tykinlaukaus, niin senverran  viisas  olin, etten niitä  enää alas nakellut. Woi  sitä Wanhaa nuaruuren aikaa. Täyspartani kasvu ja tuho. Vuonna    tuumasin että jsopa  kasvatan itselleni kokoparran  ja koska olen sanojeni mittaaneen miäs, niin sisoo.

Olin asunut Hesassa  vuoden  toista  ja partapäätöksestäni  kului  vuoden, kun isäni soitti että hän tulee siellä käymään junalla  se ja se  ja  minäpoika partoineni  häntä   asemalle  vastaan. Kun juna  Vaasasta  tuli  laiturille, niin  ihmisiä sieltä purkaantui  muutama sata. Jo kaukaa tunnistin isäni Alahärmästä, keskeltä pitäjätä , karvahattu päässä,vaikka  oli  jo Huhtikuu  , paksu  lämmin pomppa  päällään, tummat  housut jaloissaan  sekä kädessään  lapaset.

Seisomaan hän jäi  ja  selvästi minua  katseellaan  etsi. Kävelin isäni eteen, muutaman meeterin päähän  ja  iloisena  sanoin Ainakin minuutin isäni mua  tutkisteli ja sitten lopuksi  tunnisti  omaksi poijakseen  ja  kovalla äänellä  sanoi Selvästi  raitsikan  ihmisillä oli hauskaa.

Homma kesti  tunnin verran. Oli  se parta niin takus. Avasin hohtavan kirjan, tulevaisuuden kirjan, selasin sen sivuja,  ja minä kuulin, ja minä näin: Ranskassa  kone  maahan sortuu, kuusi kuolee, ministereitä jokainen.

Paganinin vuorella, syttyy sota, talot kaatuu, aurinko on  vihreä, kuusitoista on  luku. Sairastuu ja Ranska, ministeri on pää, Lafrompoiseksi kutsuttu, kesällä hän kuihtuu pois. Skotlannissa on kylä, Gaelia  huudetaan, kun meri valtaa  talonne. Tenossa liikku vanhat haamut, ne pään lähellä, Meksikossa katoaa kaupunki, jyrinä on valtava.

Pato sortuu Argansissa, järvessä White Riverin, kuolleita   yhdeksäntuhatta. Toisen kerran  häviää, Zwinger, kun Dresden taas  tuhoutuu. Kasaan kaatuu  kirskuen, silta Vähän-Beltin, pituutta  , meri on voittaja. George  on Kreikkalainen, nyt  tummuu taulus, taiteesi katoaa, nimesi menee  pilalle. Under  talen, Alvastra  klosterruin , i  Östergotland, Den  skabli   forsörd. Aavasaksas  on Hanhisaari, Arolasta Leutsuvaaraan, paikalla  vieraita  joukkoja, pulina  on kova.

Vesi nousee  ylitsesi, patosi on Hollannis, Haringvlieti on nimesi. Olin jo siihen aikaan  kirjoitellut runoja ja  lähettänyt  pariin lehteenkin. Voitin  ekapalkinnon ja sain palkkioksi  ostokupongin kirjakauppaan josta  ostaa pätkäytin  hyvän  kirjoituskoneen. Työstä se palkka  tulee, ei mistään akkain runoista Sitten isäni sanoi  ettäääh Sota  tulee kauhun lailla, repien se meitä raapii, raastaa henget  ruumiistamme.

Lomalta kun monttuus palaat, vaimos kuva tajunnassas, luoti löytää lävitsesi. Kirahtaen äänes kaikuu, kouristaa sut kumaraan, sammaleessa  veripilkku.

Maahan kaadut  ähkäisten, silmäs auki revähtäneet, etsivänä  luodit  vinkuu. Kuolema  on hiljaisuutta, laaksoissa  taas  tuuli käy, missään ei näy  Jumalaa.

Panin  runoni postiin  isälleni  ja  soitin  muutaman päivän päästä. Äitee vastasi ja  sanoi että  isäsi on ollut  kumman hiljaa kun  luki  sotarunoni.

Taisi  Wanhat  sotamuistot  tulla mieleen? Tänään   tuli todiste,että  Suomessa  ollaan  ottamassa  Saksan  malli    sairaiden  hoitamisessa. Saksassa  jätettiin hoitoa vaille ,kehitysvammaiset, raajarikkoiset niin  lapset kun  vanhemmmatkin, sokeat , homot  ja  erityisesti  iäkkäät  poissa  työelämässä  olevat. Saksassa  keskitettiin  vain ja ainostaan terveisiin "arjalaisiin"  nuoriin ja  reippaisiin ,työläisiin, tuleviin  sotilaisiin ja  muut  jätettiin  oman onnensa nojaan.

Vanhat  ruojat  saavat kuolla pois  jaloista pyörimästä. Suuri Sote tappo uudistus  tuntuu  olevan  Saksan  tarkka  malli melkein   vuoden takaa. Uutisissa  haastateltiin  erästä  lääkäriä, joka  vaikuttaa  Turun  yliopistollisessa  sairaalassa  ja  hänen suustaan  tuli  todella  järkyttävän  sairasta  tekstiä. Jos  hänen  sairaalaansa  yritetään tuoda  tehohoitoon  vakavasti  sairas  vanhus, niin  sairaala  kieltäytyy  ottamasta  sellaista  paskaläjää hoidettavaksi.

Täytyy  kuulemma  keskittyä valikoida   sellaiset  potilaat, joissa on "potentiaalia" , joissa  on  odotettavissa  työpanosta  yhteiskunnalle, joista  saadaan suurin hyöty.

Sairaala johtavat  lääkärit   kieltävät tehohoidon  tykkänään. Menköön hautaan yhteiskuntaa  rasittamasta. Heissä on ns  tulevaisuus ja sairaat  Suomalaiset  ikänsä  työtä tehneet  saavat  mennä  manan majoille. Missä  on lääkäreitten   vala?? Vakuutan  kunniani ja omantuntoni kautta pyrkiväni lääkärintoimessani  palvelemaan lähimmäiseni ihmisyyttä ja elämää kunnioittaen.

Päämääräni on terveyden ylläpitäminen ja edistäminen ,sairauksien ehkäiseminen , sekä sairaiden parantaminen ja heidän ja heidän kärsimystensä  lievittäminen" Nähtävästi  lääkärit  lievittää  sairaiden  kärsimystä  antamalla heidän kuolla  hoidon  kieltämisellä. Polkupyörällä sotkettin  Härmäläästen  kollien kanssa Kauhavan  urheilukentälle, jossa  oli  tulossa  seiväshypyn  MM -yritys.

2 thoughts on “Amatsoonit viron puhelinnumerot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading