Suomi pattaya www sexwork fi

suomi pattaya www sexwork fi

Mutta kannattaa varoa varhais aamun kulkijoita sillä heillä kaikilla on penis: D pahoittelen huora sanaa. Joo, Thaikuissa ja Pattaylla on suomalaisyhteisöjä http: Asuntoja saa sieltä päin edullisesti esim tässä http: Vaikkapa Ilen baarista Soi 7: Itte saman kokeneena n.

Kattele esim täältä löytyykö sopivaa: Itse jonkin verran Pattaylla käyneennä, tällä hetkelläkin täällä olen. Terve itsekkin olen lähdössä pattayalle toukokuun viimeisenä päivänä kuukaudeksi,olen lueskellut noita ulkomaalaisia rapsoja pattayalta, niin baari tytöt maksaa baht,kun saa ulos baarista ja "short time" ja ylöspäin koko yö,sekä go-go tytöt baht minimi "short time" ja ylös päin koko yö eli noin 50euroa ei paha,itse asetun asumaan maikan-majataloon noinbaht eli euroa kuukausi: Ainahan noitten tyttöjen hinnat vähän vaihtelee mutta normi lienee nykyään yhä short mut goukkarista tuskin saat kyllä sillä hintaa vaan ennemmin riippuen toki paikan ja tyttöjen tasosta.

Kadulta voit sit joskus silläkin saada, samoin kuin Pohjois-Thaimaasta aina. Hiljainen foorumi mutta pannaanpa nyt kommenttia. Asuin v thaikuissa ja v filppareilla, joten jotain näkemystä löytyy. Perusturisti voi olla thaikuissa 3 kuukautta 6kk ajanjaksolla. Eli 3kk maksimissaan putkeen ja sitten kotiin vähintään 6kk: Jos saa työviisumin niin sitten esim.

Tai eläkeviisumi, jos on osoittaa riittävästi varoja, ja töitä ei saa tehdä. Vuokrat ovat thaikuissa ja filppareilla erittäin matalia jos jaksaa etsiä sopivan paikan. Thaikut on paljon filppareita kehittyneempi maa. Tulotaso ainakin tuplat keskimäärin. Thaikut on huomattavasti tasokkaampi kuin filpparit turisteille. Euroopasta matkustetaan paljon thaikkuihin muttei juurikaan filppareille.

Turistimäärät ehkä 10 kertaiset. Turismi ei ole kehittynyt filppareilla kun ei ole tuloja ja kun ei ole tuloja niin maa ei kehity Infrastruktuuri ja palvelut ovat filppareilla pari pykälää thaikkuja huonompi. Jos pitäis valita minne menis kestoturistiksi niin thaikkuihin ehdottomasti. Filppareilla on kiva olla viikon pari max. Sieltä ehkä löytyy hieman halvempia muijia kuin thaikuista mutta taksit ja kulkeminen vähintään samanhintaista, mutta tosi huonolaatuista.

Harvoja turisteja laskutetaan muidenkin edestä, hinta korkeampi kuin thaikuissa ja laatu paljon huonompi. Thaikuissa jos on pidempään niin on kiva löytää joku vakiomuija, tulee halvemmaksi kuin joka ilta hakea bahtin gogo muija, joilla on äijää ja huono asenne usein.

Varmaan se on sitten itsekin lähdettävä tuolle suunnalle pariksi viikoksi fiilistelemään. Aloin jo hiukan Filippiineistä kiinnostumaan aiemmin näitä kaukomaan tarinoita lukiessani, mutta esim edellisen kommentin luettuani Thaimaa tuntuu taasen ihan järkevältä vaihtoehdolta.

Pakko laittaa lusikkaa soppaan On kuin Bangkok - mutta puolet halvempi. Siellä kannattaa kuitenkin olla skarppina, koska prostituutio on laitonta. Ongelmana ei ilmeisesti ole poliisi, vaan "piilotellun" prostituution ympärillä hääräävät hämärämiehet. Ei onneksi omakohtainen kokemus, mutta näitä tarinoita on tullut kuultua.

Lisäksi täytyy mainita, että ainakin Patong on nykyään aika pirun kallis. Paikalliset kertoivat, että venäläisten turistien läsnäolo on nostanut hintatasoa kun kerran maksavat mitä pyydetään. Tämä siis koskee kaikkea, ei pelkästään tyttöjä. Kyllä filppareille kannattaa mennä vaikka tulinkin juuri pattikselta jossa oli reilun viikon.

Filpparit on tosiaan vähän kehittymättömämpi mutta samalla aidompi. Turismi ei ole lähtenyt käsistä. Jotain phuketia ei voi edes harkita kun se on täynnä jotain pakettimatkalaisia. Sama koskee muitakin monia saaria valitettavasti. Rikkaat venäläiset ovat pilanneet pattayankin. Myös jo sri lankalla tämä ilmiö oli havaittavissa. Kuulemma konetta tulee venäjältä lankalle viikottain.

Filsuilla saa olla rauhassa. Tutustuu paikallisiin jotka eivät ole kypsyneitä turreihin vaan useimmat aidosti kiinnostuneita ulkomaalaisista.

Tytöt jaksavat hymyillä aidosti vienon ujosti, ei pakotettuina väkinäisesti kuten thaikussa. Filppareilla hinnat eivät ole reagoineet eivätkä räjähtäneet venäläisten takia.

Hienon ostarin ruokakaupassa pienituloinenkin on kuningas. Ostelet olutta ja jos haluat purtavaakin pilkkahintaan. Kassalla myyjä pakkaa ostoksesti pusseihin muiden odottaessa kiltisti vuoroansa takanasi. Poissa ovat sinua tönivät mummot, kärryillä jaloille ajavat perheen äidit ja isät ja poissa on suomen itsepalveluyhteiskunta. Suomessa kokosin vietnamilaisen kanssa ikean sohvan ja kovasti ihmetteli että miten asikkaat tuommoista tekevät kun myyjähän sen tekee.

Aasiassa asiakas on kuningas, ikeassa kassallakin ja varmaan pian muuallakin maksat kortilla koneeseen ja skannaat tuotteet itse, palvelua ei ole. Espanjassakaan et tartu letkuun vaan autosi tankataan. Takaisin asiaan niin pattiksella bahtilla saa shortin helpostikin. Ihmettelin hintaa et miksi niin alhaalla niin "because no have many customer". Näin siis ainakin off seasonilla. Muutenkin baarit pullottelivat enemmän tyttöjä kuin asiakkaita.

Valinnanvaraa on, joskaan laatu ei häikäissyt kokonaisuutena. Puhun jonkun verran thaita. Tytöt baareissa menee ja tulee. Kummasti falangit jaksavat poistaa niitäkin sieltä pysyvämmin.

Muutama tuttu baarihuorakin saanut lapsia jossain päin eurooppaa kuulemma. Uusien tulokkaiden kanssa ei yhteistä kieltä englanniksi ollut, siksi tiesin että pattiksen kantabaarini uusi tyttö oli oikeastikin eilen maalta tullut.

Ja pitihän sille tarjota ensimmäinen kokemus länkkäristä. Ei sanaakaan englantia mutta thaiksi luonnistui vaikka eihän sinne puhumaan menty. Vaikka boholin white sand beachit voittavat thaikut mennen tullet.

Filsuilla saa olla enempi rauhassa. Kaupungista vaan tyttö mukaan ja saarelle. Ostarilta tai melkeen mistä tahansa julkisesta paikasta voit seuraa saada tai sitten etsit vaikka netistä kontakteja ja menoksi.

Filsuilla vaan yksi asia verrattuna thaikkuun että pää pitää pitää kylmänä. Et voi olla samanlaisessa tuubassa kuin turvallisissa bangkokissa ja pattayalla.

Paikallisetkin ovat löytäneet juomistaan jotain huumaavaa. Taksit ovat usein epärehellisiä. Mittareita ei hevillä käytetä, kusetusta yritetään. Ja mikä pahinta, aina voit päätyä kujalle kuskin kavereiden käännettäväksi. Jeepneyt tai kadulla vaeltavat putsataan joskus aseella uhaten. Huomiota ei saa herättää eikä mitään arvokasta pitää esillä. Ympäristöä pitää pitää silmällä vaikka kuljetkin paremmilla alueilla. Kerjäläiset on enempi kimpussa. Eivät ne ongelma ole kun olet hereillä. Jos arvostat seikkailua, jännitystä ja aidompaa kokemusta niin filpparit.

Jos haluat vain helppoja naisia ja ennen kaikkea turvallisesti vetää pääsi täyteen niin thaikut. Laos,Wietnam tai mistä kukakin haluaa,sit saa taas olla kuukauden ja jos asumaan meinaa jäädä,pitää olla yli 50 vuotias ja pystyä näyttämään n.

Itse en menisi Pattaylla vaan johonkin pienempään paikkaan. Hinnat ovat halvempia ja mukavampi tunnelma. Itse en halua oleskella suomalaisten kanssa vaan thai ja muiden kansakuntien ihmisten parissa. Etuna on, että ei tarvitse puhua Suomen asioista kokoajan. Itseä ainakin Pattayalla miellytti jonkinlainen turvallisuuden tunne. Jos ei mennyt yöllä rantakadulle, ei ollut ihan talutuskunnossa, ei haasta riitaa, niin ei tarvitse koko ajan epäillä jokaista vastaantulijaa potentiaaliseksi roistoksi.

Minunkin mielestä siellä on jonkinlainen turvallisuuden tunne poislukien öinen rantakatu. Keväällä olin pari viikkoa Pattayalla,seuraavan matkan lennot ostettu. Kuin myös keväällä olin. Ja elo-syyskuulle uudet liput jo taskussa: Rakennuttakkaa, pelimiehet, ne kämpät johonkin Koh- alkusen paikan tuntumaan. Joka sinne Vietnamiin ajattelee mennä, ottakoon huomioon, kuten Hese jo mainitsikin, prostituution laittomuuden.

Laita vielä ÄO se on tuskin tuota koiraamme suurempi, minua ei kiinnosta oletko rikas, köyhä missä asut, eikä yleensäkään mistä pidät ja mistä et, miten mieleesi tulee edes kertoa tuollaista, Pattayaboys.

Tuo ÄO on sen selittää paljon, joten älä edes viitsi vastata, ei voisi vähempää kiinnostaa. Tämä Lerppa se vaan jaksaa. Ei ole kaverilla mitään jahtia ei yhtään mitään. Lerppa hyvä esimerkki Hua Hin lahkolaisesta, muiden ihmisten arvostelu ja kyttääminen ainoa ajanvietto tapa tylsässä Hua Hinissä. Onkos se Jarmo vieläkin siellä Pattayalla ja sinua sylettää kun et itse pääse? Miksi pitäisi sylettää voin ajaa sinne helposti jos tarvetta, ei vaan ole pahemmin tarvetta todennäköisesti vuodenvaihteessa pariksi viikoksi, kun kavereita tulee sinne, noin 8 prosenttia ihmisistä on ÄO tai suurempi, noin 90 prosenttia alle tuon ja 1,8 prosenttia alle 80 ja 0,2 prosenttia alle 60, toki uskon, idiootin tai imbesillin tasolla, taidat olla, Pattayaboys, Espoosta, 48v.

Hyvät naurut tarjoat 0,2 promillea Kerropas zappikivi nyt niistä Pattayan kokemuksistasi, tai kerro edes Hua Hinin kokemuksistasi pari matkailukertomusta. Olen käynyt pattayalla noin 30 kertaa, asunut puolivuotta, viimeeksi olin maaliskuussa 10 päivää, poikani kanssa grandhotellissa, maksoi b, yö, pidän ja en pidä, yli suuri turistiansa jonka turismipilannut, En mulla ole mitää Pattayaa vastaan, ei mitään paikkaa voi olla vastaan tai puolesta, se on vain paikka, yksi muiden joukossa, pattayalla ei ole mitään mitä ei olisi muissa turistikohteissa, paitsi prostituutio, pattayalla ei ole mitään parempaa kuin muulla, Olen asunut täällä jo vuosia, muutin Hua Hiniin tammikuussa, sitä ennen asuin saraburissa, udonthanissa, nakhon ratchasimassa ja lopburissa.

Pyrin kertomaan kuten asiat ovat oikeasti, oman kokemuksen kautta, ja käytän väitteitteni tueksi , mediaa koska en pahemmin heitä väitteitä, jotka olisi keksittyjä, yleensä lähde mainitaan, mistä väite on peräisin.

Pattaya ei ole mikään ihanne paikka vaikka kuinka asiaa väännetään, ei totuus siitä mihinkään muutu, lisäksi tuollaiset kuukauden parin matkat ei kerro mitään pattyasta, asioiden ymmärtäminen vaatii paljon enemmän, minä en tuomitse prostituutiota, ostamiseen suhtaudun negatiivisesti, kuten jokaisen aikuisen terveen miehen pitää. Ymmärtää mikä on kauppa tavaraa mikä taas sitä ei ole.

Käytät Pattayan solvaamisessa vanhoja uutisia vuodelta ja näyteltyjä videoita kuten baaritytöt rikollisia. Taitaa tämä sama palstan raatokärpänen olla niin pihalla vihassaan ja kateudessaan, että sekoilee oikein kunnolla. Tunnistaa hänet kirjoitustyylistään ja samoista vanhoista, omasta mielestään, hyvistä kommenteistaan. Mitä tuosta jos sanoo oman mielipiteensä kyseisestä paikasta? Jos laukoo totuuksia Pattayasta, niin onko Pattaya tunteva elin, jotta se loukkaantuu, kun häntä hieman arvostellaan.

Kerro siitä mielikuvitus jahdista. Olet ainoa joka siitä Hua Hinissä tuntuu tietävän. Entäs Chiang Mai, oletko siellä asunut? Ei ainkaan Juha R joka on asunut Hua Hinissä jo yli 10 vuotta tuntenut ketään suomalaista joka jahdin omistaa. Pari veneen omistajaa maintsi nimeltä mutta ei sopinut tähän Kotkan rääväsuuhun, koska zappiLerppalla on ent. Maanantaina palaamme Singaporesta ja suuntaamme Pattayalle mutta se ei estä meitä tulemasta Hua Hiniiin takaisin etsimään tämä Lerppa, joka on pelkuri paskahousu.

Tulemme varmaan lentäen ei viitsi ajaa enään yli viittä tuntia London Bariin turhaa odottamaan. On hyvää aikaa joulukuun puoleen väliin asti. Kuuleppas nyt paska, täällä ei ole ollut koskaan muutakuin yksi Juha R, joka ajoi kesällä moottoripyörä onnettomuuden, kuoli noin kuukausi sitten, Suomessa tulematta kertaakaan tajuihinsa, ääliö.

Levätkööt Evergreenin isäntä rauhassa jos noin sitten kävi. Joku joko puhui sitten eri Juha R: Mielestäni se ei poista kuitenkaan sitä seikkaa että sinä olet mulkku ukkeli ja jonninjoutaja trollipostittaja jolla ei ole mitään todellista sanottavaa eikä annettavaa Pattayan matkailupalstalle. Lerpan kirjoituksien mukaan tuntee muka kaikki Hua Hinin suomalaiset. Voi olla että lerppa ei tunne kaikkia, Hua Hinin suomalaisia, mutta varmasti enemmän mitä sinä tunnet, kun et ole käynytkään siellä koskaan, vai oletko tuo vajaa älyinen 48 vuotias, Espoosta, tämä zaphod on huomattavasti selväjärkisempi kun viisi Pattayaboysia yhteensä,.

Odotettava kommentti numero lahkolaiselta. Lerppa zaphodbbx on valehteleva kusipää. Taidat olla PPP pahalla mielellä Hua Hinin eläkeläiset kiusaa, tunnetko muuten herra zaphon, kun toteat hänet valehtelijaksi ja juopoksi, ottaa sinulla koville, kateus kauhea, muutenkin vaikutat aika reppanalle, lapsi rukka. Mies joka ehdottaa tapaamista eikä uskalla mennä paikalle on jänishousu ja paskanjauhaja.

Lupasi myös puhelinnumeronsa ei laittanut siis paskanjauhaja. Vitut tänne kukaan täysipäinen nimiään ja numeroitaan laittaa, nämä keskustelut on syytä jättää tänne, kuka viitsii katsella tuollaisia pellejä, livenä, riittää kun täällä keskustelee, ihmettelen sitäkin miksi, eihän teistä ole edes vastusta tälle Herra Zalle, tämä herra zap ei juurikaan mene henkilökohtaisuuksiin, te pelleporukka jatkuvasti, on 48 vuotias, Espoosta, joopa joo,teitä pellejä viedään narussa ettäkö te pässit edes tajua sitä, herra zap tekee jonkun avauksen, liittää siihen lähteen mistä väite on peräisin, te pellet luulette että cnn, tai Washington postin kirjoitukset on salaliitto tietä jauhopäitä vastaan, Hallelujaa..

Mitä pellejä, teillä on vielä paljon oppimista. Osaatko sinä edes lukea, minä kävin danin baarissa, välillä, siellä ei ollut ketään tavallisuudesta poikkeavaa, vettä satoi perhanasti joten jatkoin matkaa, lisäksi tämä pelle ilmoitti ettei tule mihinkään junttien suomibaariin, enkä minä lähde mihinkään pentubaariin, jonkun urpon takia, jonka täällä olen tavannut. Zaphodbbx väitti että Danin baari ei ole suomibaari?????????

Ei pelle tunne siis Huaa vaikka valehtelee täällä asuvan. Pattayan suomiukkoja kannattaa välttää. Haisevat, ovat tyhmiä, rumia, läskejä, reppanoita, juoppoja ja panevat huoria. Lihavat pedofiilit matkustaa Hua Hiniin. Onks muuten thaikku oppaat tiukkaa tavaraa, tai no et sinä missään pattayalla edes ole käynyt, räkänokka.

Miä nautin enemmän ilmasista Aku Ankoista. Nyt niitä saa neljä kappaletta ilmaiseksi. Neljä näytenumeroa ja ne voi lukemisen jälkeen myydä vaikka 20 sentillä divariin. Mutta unohdit mainita itsesi; väliinputoaja, ruma ja vähä- älyinen trollaaja, lapsen tasolle jäänyt hölmöläinen, joka istuu tietokoneen äärellä kaikki päivät.

Koskaan et ole käynyt Suomen ulkopuolella, no, ehkä Tallinassa. Oli varmaan aivan tuskassa kun S24 reistasi pari päivää ja ei päässyt kaivelemaan linkkejään Pattayasta. Hullu mies hua hinistä. Pystyyn kuolleiden ukkeleiden pyhätöstä. Muistelee haikeana Pattayaa ja aikaa jolloin vielä oli elämä ja erektio.

Voi sinua ahdistaako, zaphon kirjoitukset, kun zap asuu Hua Hinissä on helppoa mennä pattayalla, sinne avataan vuodenvaihteessa katamaraaniyhteys, kaiketi zaphod ei haitannut parin päivän katkoksen , eihän noita linkkejä suomi24 kaiveta, voi sinua aidin pikku räkänokaa, 48v. Miksi yksikään Hua Hinissä oikeasti asuva ei tunne yhtäkään suomalaista joka omistaa jahdin. Elämää ja erotiikkaa, näinhän Junnukin lauleskeli, herra z: Vain ladyboyden kanssa vielä voi muistella niitä aikoja, vuosia sitten, kun vaimokin viihtyi kanssaan.

Nyt vain ja ainoastaan on muistot jäljellä ja pienen eläkkeensä nostopäivä on kuitenkin suurjuhla. Kolmeviikkoa valmistautuu tutkimalla Bangkokista saapuvia gayboyta, kuka heistä onkaan saava suosionsa apuna tietenkin myös suomalaiset sivustot esim.

Näissä gay-asioissa ja Pattayan haukkumisessa viikot kuluvatkin joutuisasti, noutajaa odotellessa.

Keskustelu24 Matkailu Matkakohteet Aasia Thaimaa Pattaya Kolme trollia joita tulee välttää Kolme trollia joita tulee välttää analysaattori3 Sairas, mielikuvitusmaailmassa elävä vanha ukkeli, jonka Pattayan tyttöystävä petti ja jätti.

Tekouskovainen, tekopyhä ja katkera hevosen jätös. Kampanjoi Pattayaa vastaan taivaspaikan toivossa. Patologinen valehtelija ja multinikki.

Lastenkodin pudokas ja mielenterveyspotilas. Ei ole käynyt laitosten ulkopuolella kuin opastetulla bussimatkalla Tuurin kyläkaupassa, jossa rikkoi paikkoja ja sai porttikiellon.

Kusee uimahallin saunassa kiukaalle ja nauraa. Petetty, jätetty, turvonnut ja pakkotyöllistetty yh, jonka linnutkin on jo lentäneet pesästä, ja hänen pesäänsä ei huoli enää kukaan. Laskee tulevaisuuden toivonsa pakolaismiesten varaan, ja on pessyt ja viikannut kukkamekkonsa täyteen iskuun.

Horisontaalisesti kattava, saa raivonpurkauksia, Alkon vakivieraita jossa hänet bongaa halpojen valkoviinitöniköiden luota. Sylkee puhuessaan ja on julkirasisti paitsi tummien miesten kohdalla. Pattayalla hemmetisti kuolin kolareita, puolessa vuodessa enemmän kuin suomessa useassa vuodessa Naisen saanti vaikeaa Miksi Pattayalla käyvillä on vaikeaa saada naista muuta kuin ostamalla? Onko noin, en tunne ketään zaphodbx, onkomiestä enkä sika-amaliaa, minun tunnuksenikin sinä kirjoittat väärin taidat olla hieman yksinkertainen, tämä ei ole ekakerta, meillä on yksi olennainen ero, miksi sinulla on pahamieli, sinulla ikää huomattavasti vähemmän kuin minulla, kirjoitustesi perustella on vielä amiksessa, ja sinnekin olet päässyt säälistä, kun ei sinulle muutkaan paikkaa löytynyt reppana, unohdit vielä yhden tuosta listassasi sen on tämä Hua Hin eläkeläisen lahko, joka näyttää jahtaavan sinua ja muita PattayaBoysseja, mitä taas tulee trollaamiseen sinä et ole koskaan yhtään faktaa Pattayan puolesta tai vastaan, kiukutella osaat, Olen jo muutaman kerran kirjoittanut että olemme hieman erisarjassa, joten älä pentu itke.

Zaphodbbx kuulukin siihen kuuluisaan Hua Hinin lammaslupiin, jossa tämä lahkolaisten ylipappi on toiminut Presidenttinä, mutta lerpahtaneen vanhuksen takia kaiketikin harkitsevat vaihtoa lammaslupissa puheenjohtajalleen, koska aikamoinen vääryyshän olisi koko lupia kohtaan, mikäli lerppa pysyisi johdossa.

Menestystä kuitenkin valitsemalleen tielle, jota vain Hua Hinissä arvostetaan suomilahkolaisten keskuudessa, onneksi pysyvät hieman piilossa, etteivät muiden maiden kansalaiset saa kaikkea tietää epämääräisistä touhuistaan Säälistähän minä sinulle vastailen, olemme niin eri sarjassa, usein kun toistaa opit vielä kirjoittamaan zaphodbbx oikein, minulle on hieman jäänyt epäselväksi mitkä sinun motivaatiosi tänne on kirjoittaa, juurikaan järkeä noissa oksennuksisasi ei ole, yhtään ainoaa järkevää avausta et ole tehnyt, tuskin olet koskaan edes käynyt pattayalla, netistä luet juttujasi, ja uskot niihin, älysi on sitä tasoa että et edes erota skeidaa todesta, on lerppaa onkopoikaa sika-Amaliaa, ja Hua Hinin lammasklupia jotka ovat täysin harhojasi, pelle syö lääkkeesi.

Ja itse kirjoitit sen väärin Olet narsistinen netti trollaaja, et mitään muuta. Tuollaista ukkoa vien kuin kuoriämpäriä. Todellisuudentajusi on kadonnut aikoja sitten. Ikää on 48v, asuinpaikat Espoo, ja Pattaya talvisin. Omaisuutta enemmän kuin sinulla, naisia piisaa, kyrpä seisoo, harrastuksia useita joista osa tod kalliita, kavereita paljon, tykkään elämästäni ja Pattayasta.

Laita vielä ÄO se on tuskin tuota koiraamme suurempi, minua ei kiinnosta oletko rikas, köyhä missä asut, eikä yleensäkään mistä pidät ja mistä et, miten mieleesi tulee edes kertoa tuollaista, Pattayaboys. Tuo ÄO on sen selittää paljon, joten älä edes viitsi vastata, ei voisi vähempää kiinnostaa.

Tämä Lerppa se vaan jaksaa. Ei ole kaverilla mitään jahtia ei yhtään mitään. Lerppa hyvä esimerkki Hua Hin lahkolaisesta, muiden ihmisten arvostelu ja kyttääminen ainoa ajanvietto tapa tylsässä Hua Hinissä. Onkos se Jarmo vieläkin siellä Pattayalla ja sinua sylettää kun et itse pääse? Miksi pitäisi sylettää voin ajaa sinne helposti jos tarvetta, ei vaan ole pahemmin tarvetta todennäköisesti vuodenvaihteessa pariksi viikoksi, kun kavereita tulee sinne, noin 8 prosenttia ihmisistä on ÄO tai suurempi, noin 90 prosenttia alle tuon ja 1,8 prosenttia alle 80 ja 0,2 prosenttia alle 60, toki uskon, idiootin tai imbesillin tasolla, taidat olla, Pattayaboys, Espoosta, 48v.

Hyvät naurut tarjoat 0,2 promillea Kerropas zappikivi nyt niistä Pattayan kokemuksistasi, tai kerro edes Hua Hinin kokemuksistasi pari matkailukertomusta. Olen käynyt pattayalla noin 30 kertaa, asunut puolivuotta, viimeeksi olin maaliskuussa 10 päivää, poikani kanssa grandhotellissa, maksoi b, yö, pidän ja en pidä, yli suuri turistiansa jonka turismipilannut, En mulla ole mitää Pattayaa vastaan, ei mitään paikkaa voi olla vastaan tai puolesta, se on vain paikka, yksi muiden joukossa, pattayalla ei ole mitään mitä ei olisi muissa turistikohteissa, paitsi prostituutio, pattayalla ei ole mitään parempaa kuin muulla, Olen asunut täällä jo vuosia, muutin Hua Hiniin tammikuussa, sitä ennen asuin saraburissa, udonthanissa, nakhon ratchasimassa ja lopburissa.

Pyrin kertomaan kuten asiat ovat oikeasti, oman kokemuksen kautta, ja käytän väitteitteni tueksi , mediaa koska en pahemmin heitä väitteitä, jotka olisi keksittyjä, yleensä lähde mainitaan, mistä väite on peräisin. Pattaya ei ole mikään ihanne paikka vaikka kuinka asiaa väännetään, ei totuus siitä mihinkään muutu, lisäksi tuollaiset kuukauden parin matkat ei kerro mitään pattyasta, asioiden ymmärtäminen vaatii paljon enemmän, minä en tuomitse prostituutiota, ostamiseen suhtaudun negatiivisesti, kuten jokaisen aikuisen terveen miehen pitää.

Ymmärtää mikä on kauppa tavaraa mikä taas sitä ei ole. Käytät Pattayan solvaamisessa vanhoja uutisia vuodelta ja näyteltyjä videoita kuten baaritytöt rikollisia. Taitaa tämä sama palstan raatokärpänen olla niin pihalla vihassaan ja kateudessaan, että sekoilee oikein kunnolla. Tunnistaa hänet kirjoitustyylistään ja samoista vanhoista, omasta mielestään, hyvistä kommenteistaan.

Mitä tuosta jos sanoo oman mielipiteensä kyseisestä paikasta? Jos laukoo totuuksia Pattayasta, niin onko Pattaya tunteva elin, jotta se loukkaantuu, kun häntä hieman arvostellaan. Kerro siitä mielikuvitus jahdista. Olet ainoa joka siitä Hua Hinissä tuntuu tietävän. Entäs Chiang Mai, oletko siellä asunut? Ei ainkaan Juha R joka on asunut Hua Hinissä jo yli 10 vuotta tuntenut ketään suomalaista joka jahdin omistaa.

Pari veneen omistajaa maintsi nimeltä mutta ei sopinut tähän Kotkan rääväsuuhun, koska zappiLerppalla on ent. Maanantaina palaamme Singaporesta ja suuntaamme Pattayalle mutta se ei estä meitä tulemasta Hua Hiniiin takaisin etsimään tämä Lerppa, joka on pelkuri paskahousu.

Tulemme varmaan lentäen ei viitsi ajaa enään yli viittä tuntia London Bariin turhaa odottamaan. On hyvää aikaa joulukuun puoleen väliin asti. Kuuleppas nyt paska, täällä ei ole ollut koskaan muutakuin yksi Juha R, joka ajoi kesällä moottoripyörä onnettomuuden, kuoli noin kuukausi sitten, Suomessa tulematta kertaakaan tajuihinsa, ääliö. Levätkööt Evergreenin isäntä rauhassa jos noin sitten kävi.

Joku joko puhui sitten eri Juha R: Mielestäni se ei poista kuitenkaan sitä seikkaa että sinä olet mulkku ukkeli ja jonninjoutaja trollipostittaja jolla ei ole mitään todellista sanottavaa eikä annettavaa Pattayan matkailupalstalle. Lerpan kirjoituksien mukaan tuntee muka kaikki Hua Hinin suomalaiset.

Voi olla että lerppa ei tunne kaikkia, Hua Hinin suomalaisia, mutta varmasti enemmän mitä sinä tunnet, kun et ole käynytkään siellä koskaan, vai oletko tuo vajaa älyinen 48 vuotias, Espoosta, tämä zaphod on huomattavasti selväjärkisempi kun viisi Pattayaboysia yhteensä,. Odotettava kommentti numero lahkolaiselta. Lerppa zaphodbbx on valehteleva kusipää. Taidat olla PPP pahalla mielellä Hua Hinin eläkeläiset kiusaa, tunnetko muuten herra zaphon, kun toteat hänet valehtelijaksi ja juopoksi, ottaa sinulla koville, kateus kauhea, muutenkin vaikutat aika reppanalle, lapsi rukka.

Mies joka ehdottaa tapaamista eikä uskalla mennä paikalle on jänishousu ja paskanjauhaja. Lupasi myös puhelinnumeronsa ei laittanut siis paskanjauhaja. Vitut tänne kukaan täysipäinen nimiään ja numeroitaan laittaa, nämä keskustelut on syytä jättää tänne, kuka viitsii katsella tuollaisia pellejä, livenä, riittää kun täällä keskustelee, ihmettelen sitäkin miksi, eihän teistä ole edes vastusta tälle Herra Zalle, tämä herra zap ei juurikaan mene henkilökohtaisuuksiin, te pelleporukka jatkuvasti, on 48 vuotias, Espoosta, joopa joo,teitä pellejä viedään narussa ettäkö te pässit edes tajua sitä, herra zap tekee jonkun avauksen, liittää siihen lähteen mistä väite on peräisin, te pellet luulette että cnn, tai Washington postin kirjoitukset on salaliitto tietä jauhopäitä vastaan, Hallelujaa..

Kuulemma konetta tulee venäjältä lankalle viikottain. Filsuilla saa olla rauhassa. Tutustuu paikallisiin jotka eivät ole kypsyneitä turreihin vaan useimmat aidosti kiinnostuneita ulkomaalaisista. Tytöt jaksavat hymyillä aidosti vienon ujosti, ei pakotettuina väkinäisesti kuten thaikussa. Filppareilla hinnat eivät ole reagoineet eivätkä räjähtäneet venäläisten takia. Hienon ostarin ruokakaupassa pienituloinenkin on kuningas. Ostelet olutta ja jos haluat purtavaakin pilkkahintaan.

Kassalla myyjä pakkaa ostoksesti pusseihin muiden odottaessa kiltisti vuoroansa takanasi. Poissa ovat sinua tönivät mummot, kärryillä jaloille ajavat perheen äidit ja isät ja poissa on suomen itsepalveluyhteiskunta. Suomessa kokosin vietnamilaisen kanssa ikean sohvan ja kovasti ihmetteli että miten asikkaat tuommoista tekevät kun myyjähän sen tekee.

Aasiassa asiakas on kuningas, ikeassa kassallakin ja varmaan pian muuallakin maksat kortilla koneeseen ja skannaat tuotteet itse, palvelua ei ole. Espanjassakaan et tartu letkuun vaan autosi tankataan. Takaisin asiaan niin pattiksella bahtilla saa shortin helpostikin. Ihmettelin hintaa et miksi niin alhaalla niin "because no have many customer". Näin siis ainakin off seasonilla.

Muutenkin baarit pullottelivat enemmän tyttöjä kuin asiakkaita. Valinnanvaraa on, joskaan laatu ei häikäissyt kokonaisuutena. Puhun jonkun verran thaita. Tytöt baareissa menee ja tulee. Kummasti falangit jaksavat poistaa niitäkin sieltä pysyvämmin. Muutama tuttu baarihuorakin saanut lapsia jossain päin eurooppaa kuulemma.

Uusien tulokkaiden kanssa ei yhteistä kieltä englanniksi ollut, siksi tiesin että pattiksen kantabaarini uusi tyttö oli oikeastikin eilen maalta tullut. Ja pitihän sille tarjota ensimmäinen kokemus länkkäristä. Ei sanaakaan englantia mutta thaiksi luonnistui vaikka eihän sinne puhumaan menty.

Vaikka boholin white sand beachit voittavat thaikut mennen tullet. Filsuilla saa olla enempi rauhassa. Kaupungista vaan tyttö mukaan ja saarelle.

Ostarilta tai melkeen mistä tahansa julkisesta paikasta voit seuraa saada tai sitten etsit vaikka netistä kontakteja ja menoksi. Filsuilla vaan yksi asia verrattuna thaikkuun että pää pitää pitää kylmänä. Et voi olla samanlaisessa tuubassa kuin turvallisissa bangkokissa ja pattayalla.

Paikallisetkin ovat löytäneet juomistaan jotain huumaavaa. Taksit ovat usein epärehellisiä. Mittareita ei hevillä käytetä, kusetusta yritetään. Ja mikä pahinta, aina voit päätyä kujalle kuskin kavereiden käännettäväksi.

Jeepneyt tai kadulla vaeltavat putsataan joskus aseella uhaten. Huomiota ei saa herättää eikä mitään arvokasta pitää esillä. Ympäristöä pitää pitää silmällä vaikka kuljetkin paremmilla alueilla.

Kerjäläiset on enempi kimpussa. Eivät ne ongelma ole kun olet hereillä. Jos arvostat seikkailua, jännitystä ja aidompaa kokemusta niin filpparit. Jos haluat vain helppoja naisia ja ennen kaikkea turvallisesti vetää pääsi täyteen niin thaikut. Laos,Wietnam tai mistä kukakin haluaa,sit saa taas olla kuukauden ja jos asumaan meinaa jäädä,pitää olla yli 50 vuotias ja pystyä näyttämään n.

Itse en menisi Pattaylla vaan johonkin pienempään paikkaan. Hinnat ovat halvempia ja mukavampi tunnelma. Itse en halua oleskella suomalaisten kanssa vaan thai ja muiden kansakuntien ihmisten parissa. Etuna on, että ei tarvitse puhua Suomen asioista kokoajan. Itseä ainakin Pattayalla miellytti jonkinlainen turvallisuuden tunne. Jos ei mennyt yöllä rantakadulle, ei ollut ihan talutuskunnossa, ei haasta riitaa, niin ei tarvitse koko ajan epäillä jokaista vastaantulijaa potentiaaliseksi roistoksi.

Minunkin mielestä siellä on jonkinlainen turvallisuuden tunne poislukien öinen rantakatu. Keväällä olin pari viikkoa Pattayalla,seuraavan matkan lennot ostettu. Kuin myös keväällä olin. Ja elo-syyskuulle uudet liput jo taskussa: Rakennuttakkaa, pelimiehet, ne kämpät johonkin Koh- alkusen paikan tuntumaan. Joka sinne Vietnamiin ajattelee mennä, ottakoon huomioon, kuten Hese jo mainitsikin, prostituution laittomuuden.

Siellä on myös vaarana, että perää tarjoava onkin poliisi ja sitten istutaankin Hiltonissa kolme vuotta. Itse suosin ennen Kiinaa. Siellä on kaupungeissa valinnan varaa ja kun katsoo ei-turistikaupungin, hotellit ovat todella halpoja, kuten muukin eläminen.

Keskisuurissa 2 - 4 milj. Hotlan yöklubista löytyy tarjontaa kaikkeen makuun. Extremeä tuo mukaan se, että vain harvat osaavat englantia ja nekin harvat todella huonosti, joten pärjääminen vaatii hieman keskimääräistä enemmän työtä. Kaupunkioppaan saa kuitenkin halvalla kaikkine palveluineen jo ensimmäisenä iltana ja opasta on helppo vaihtaa. Rahalla saa kun hinnasta sovitaan. Sukupuolitaudit leviävät myös suojaamattomassa suuseksissä, mutta aina joku innokas haluaa tuohonkin rulettiin ryhtyä.

HIV leviää suuseksissa erittäin huonosti. Tilastolliset todennäköisyydet ovat niin pieniä, että perus-pattayakävijä saa koko elinikänsä nuolla paljasta eikä siltikään liikuta lähimaillakaan. Jotain muuta siitä kyllä todennäköisesti saa, esim. Pattayasta en osaa sanoa mutta Phuketissa tammikuu tytöt kadulta koko yöksi yleensä baht, joskus saattoi saada baht. Massagelaitoksissa baht riippumatta nussitko vai otitko pelkän suihinoton.

Aamuyöstä kun kävelee kaduilla niin saattaa saada hyvinkin edukkaasti, mutta suurivaara on kohdata juopuneita metsästävä ladyboy: D Veikkaan että pattayalla sama hintataso joku voi täsmentää.. Veikkaan että pattayalla sama hintataso joku voi täsmentää..

Suurin piirtein näin oli ainakin viime visiitillä. Pattayalla rantakadulta tai sen poikkikujilta saa kyllä helpostikin vähän hakemalla tai tiettyyn aikaan liikkumalla thb short timen. Viimeks kun en ollu ostamas vaan odotin seuralaistani niin sillä hintaa tultiin tarjoamaan suoraan tai taisin huvikseni kysyä hintaa ja et "miksi , eiks se oo aika halpa hinta" niin sanottiin et "yes, because no have many cutomer" et näin ainakin toukokuussa, en tiedä sit oikeesta high seasonista.

Yön hinta on aina sopimusjuttu ja vaihtelee, mutta ilmaisinkin olen saanut tutustumalla esim. Sen ennen soi 6: Goukkarit on kalliimpia ja moni ei aamuyölläkään vissiin periaatteesta tingi yhtään. Nuolla saa tai en oo sattunut ikinä vielä törmäämään tyttöön jota ei ois saanut, osa oikein haluaa sitä, osalle ei väliä.

Viimeksi sain pienistä hetkistä jotain vaaleita näppylöitä nieluun niin vedin Suomes Bangkokista apteekista ostetut 2g Zithromaxit naamaan niin hävisivät viikossa. Eihän se päälle päin näy kellä se on mutta tutustumalla vähän tyttöön ainakin itse uskon pystyväni yllättävän hyvin haarukoimaan riskin, esim. En silti suosittele kun itsellä lähti silleen käsistä et pari kertaa päihtyneenä oli baaristakin BBFS ja vielä useita panoja eli kumia ei tosiaankaan vaadita sen huomasin.

Nekin etu- ja jälkikäteen haastatellen tosin melkoisella varmuudella olivat negatiivisia, sen verran hyvä ihmistuntija väittäisin olevan.

No kävin silti varmistamas 3kk testit ja negatiivisia olivat. Mutta yleisesti ei siellä thaikuissa SP-taudit ole niin hyvin taottu päähän kuin meillä, kyselin ja sanoin pelkääväni klamydiaa joilllekin niin eivät tienneet edes mikä se on. Et en ihmettelis jos taudit levii, kannattaa olla varovainen!

Itsekin olen luvannut itselleni että enää en riskejä aio ottaa, ei se ole sen pienekään HIV-riskin arvoista kun se on sen verran raju sairaus ja status olla se päällä, vaikka sanottavahan se että ilman kumia on kertaa parempaa ja kännissä ei edes oikein kumin kanssa pysty mut jätetään sit jatkossa väliin. Joo sitä voi vaan miettiä esim. Sanoisin että riski saada tauti on helvetin iso. Aasiassa olen aina touhunnu kumin kanssa vaikka eihän se niin mukavaa ole, paitsi orali kyllä tuntuu hyvin vaikka on kännissäkin, on ne niin ammattilaisia: Kun noista hinnoista joku oli kiinnostunut niin laitan nyt vähän omia kokemuksia ihan lähihistoriasta: Ladyboitten kanssa en halua olla missään tekemisissä joten en osaa niistä sanoa mitään.

Eli jos tänne ei ihan sniiduilemaan lähde niin kyllä tämä perus työssäkäyvälle heteromiehelle on sellanen paratiisi että paremmasta ei väliä. Siinä ei tilastot eikä prosentuaaliset todennäköisyydet paljon lohduta.

Ei lohduta, vaikka tautia ei olisi koko maailmassa muuta kun sinulla ja kolmella muulla ihmisellä?? Thaimaassa ja muualla ulkomailla, toki myös suomessa olen itsekkin nuoruudessani sählännyt. Välillä oikein kunnollakin, pietarissa työskennellessäni 94 sain satiaisia, Siihen aikaan oli vielä karvapillu naisia ja niskatukka poikia, muita tauteja ei luojan kiitos ole tarvinnut kokea.

Itsekin olen luvannut itselleni että enää en riskejä aio ottaa,. Sekin riippuu vähän miten asiansa esittää. Voi olla että eivät tiedä sanaa klamydia: Voi olla että englantilaisetkaan eivät tietäisi jos jotain visvasyylästä menisit kyselemään ; hoo ii vee, kirjainyhdistelmäkään ei kaikille thaikuille avaudu, kun taas sii ai vii: SP-taudin jos thaikuista saat, niin jos mahdollista hoidata se siellä.

Suomi pattaya www sexwork fi -

Lisäksi on panokeinut, dildot kumit ja stäppärit. Neljä näytenumeroa ja ne voi lukemisen jälkeen myydä vaikka 20 sentillä divariin.

: Suomi pattaya www sexwork fi

Hd ilmaista seksiseuraa 390
Patty michova escort iso vittu Escort gdansk thai massage porn
Suomi pattaya www sexwork fi 245
Netistä seuraa s from finland Täällä nauretaan thaimaan hitaalle byrokratialle, vaikka täälläkään se ei maailman huippunopeinta ole. Mieluummin peuhaan tytön kanssa hotellilla, kuin näissä baarien omissa, ei niin houkuttelevissa huoneissa. Lerppa hyvä esimerkki Hua Hin lahkolaisesta, muiden ihmisten arvostelu ja kyttääminen ainoa ajanvietto tapa tylsässä Hua Hinissä. Myös jo sri lankalla tämä ilmiö oli havaittavissa. Ne pesee escort praha eerikinkatu prostituutio kuivaa sut, hieroo sua, ottaa poskeen vuoron perään, nuolee toisiaan, tai kun nait toista niin toinen vaikka laulaa jos pyydät: Joku joko puhui sitten eri Juha R: Thaimaassa tuli jotain huoraa hiukan nusastua, mutta en sille mitään maksanut.
On kuin Bangkok - mutta puolet halvempi. Hotlan yöklubista löytyy tarjontaa kaikkeen makuun. Varmaankin liikuntavammainen henkilö lukuisien mielenterveysongelmien lisäksi. Alkaa syömään miestä pahasti tuollaiset kertomukset! Turistimäärät ehkä 10 kertaiset. Muutenkin baarit pullottelivat enemmän tyttöjä kuin asiakkaita. Minunkin mielestä siellä on jonkinlainen turvallisuuden tunne poislukien öinen rantakatu.

3 thoughts on “Suomi pattaya www sexwork fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading